Įkraunama...
Įkraunama...

Ieskom draugu-5

QUOTE(Smakis @ 2011 01 06, 18:37)
O cia kuria prasme: pinigine  g.gif 

taip, jie iki siol man vis pasako kartais: tai tevai masina nupirko, turbut ir remontuoja kai reikia. Ir pirmas klausimas buvo kai tik ijeua i ju namus kaime: kas masina nupirko? tevai? Ar cia tevu? Sakau: pati uzdirbau, per 2 darbus lakstau.
Toliau tyla, ir tik zvilgsniai neaiskus.
Man visi vienodi, kad ir kokia tautybe ar odos spalva. Tik kad kai kurie save laiko pasaulio bambom schmoll.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aciai: 06 sausio 2011 - 17:59
Na sveikos, nors visos išsilakstė.
Privargau aš šiandien, puse dienos su spauzdintuvu prasitasiau kad sutvarkytu. Sako pataisėm, parsivežu į darba tik milteliai pasileido ir piš... Šeimininkas sako daryk ka nori su juo tik kad darbas vyktų doh.gif Tai musiet rytoj jau ne pusdieni teks tampytis.
Einu gatve prieina toks žmogelis pabalusiomis akimis, sako mergaite duok lita. Žinai ka sakau duosiu 2. Ir taip gera ant širdies man pasidarė. Bet tai turbūt vienintelis geras dalykas šiandien.
Su vyru visi pokalbiai vyksta tik telefonu. per piet i namus neiejau kazkas durim yra. skambinu sakau i troba neieinu, tai pazadėjo greit grysti. Gryzes nekalba. Dar karta skambinau norėjau pasiteirautri ar duonos jam paimti (valgo tik vienos rūšies) pora sakinių pasakė, gryžtu namo vėl niekas nieko.
Namus aptvarkė, tik dabar nežinau, ar del to kad pasigerinti ar del to kad parodyti kad aš bloga žmona ir jam jau kantrybė trūko ir tenka tvarkyis. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smakis @ 2011 01 06, 17:24)
Romantiska ir miela  wub.gif
Papildyta:

Tai rytoj su seima svesit, ar tik sau pasidarysi svente  ax.gif ?

svesti pinegeliu nera tai tik siaip svente pati sau pasidarysiu beto tetis dabar isvykes tai nieko ir nedarysim
Atsakyti
QUOTE(leracka @ 2011 01 06, 19:58)
svesti pinegeliu nera tai tik siaip svente pati sau pasidarysiu beto tetis dabar isvykes tai nieko ir nedarysim

mokykloj siais laikais laisvas lankymas? Kuo toliau, tuo daugiau naujoviu smile.gif
Atsakyti
olia 4u.gif

ryt negalesiu dalyvaut kaunieciu susitikime, nes vyras su savo masina namo nebegalejo grizti, kazkas ten sugedo, tai atima is manes iki kol sutvarkys doh.gif o man is rajono atvaziuoti be auto fiziskai neimanoma ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Draugiška: 06 sausio 2011 - 19:38
QUOTE(aciai @ 2011 01 06, 20:23)
mokykloj siais laikais laisvas lankymas? Kuo toliau, tuo daugiau naujoviu smile.gif

Tai gal vistiek reik kokių pasiaiškinimų rašyti, ar taip jau viskas galima g.gif
Atsakyti
Mergiukai, uzbegau pasidalint ispudziais. Siandien turbut ne mano diena... Vakar skambino is darbo, prase atvaziuot ale pakalbet reikia. Tai siandien susiruosiu, sedu i masina - neuzsiveda- akumas nusedo doh.gif Kol apbegau visus kaimynus ir suradau kas pagelbes, tai jau ir 4 valanda. na kur jau vaziuot, kai visi namo ruosiasi. Tai vaziavimas i darba atkrito... 6 vakaro reikejo i kolegija baigiamaja praktika gint, isvaziavau pries valanda, bet toooooks kamstis buvo, kad atvaziavau 18:25 doh.gif galvojau, viskas nebebus nieko, bet aciu Die spejau thumbup.gif APSIGINIAU. Isvaziuojant i tokia keblia situavija patekau kad nors po zeme prasidangink... Daviau i gala atsiremiau i kitos masinos bamperi, o i prieki negaliu pavaziuot nes bardiura, slidu, negaliu ant jo uzvaziuot. Islipu is masinos, ziuriu jau kamstis susidare. nu galvoju einu prasit pagalbos. i viena masina- mergina, i kita- mergina ir trecioj mergina... blink.gif ketvirtoj pagaliau vaikinukas buvo, bet vienas nepajege isstumt, tai kol dar vieno pagalbininko ieskojom jau nemezas kamstukas susidare biggrin.gif bet kazkaip visi ramiai ir kantriai palauke kol issikapstysiu lotuliukas.gif gerai kad bamperio kitai masinai nenulauziau, paziurejau, tau tamsoj net ibraizymu nebuvo matyti... tikiuosi dienos sviesoj neislis g.gif Atvaziavau namo sveika. Cia jau gerai thumbup.gif
Tai va tokie nuotikiai siandien. Daba lauksiu vyrelio- sampana pazadejo. Reikia aplaistyti sekmingai apginta praktika ax.gif
Atsakyti
QUOTE(natalija1984 @ 2011 01 06, 20:39)
Tai va tokie nuotikiai siandien. Daba lauksiu vyrelio- sampana pazadejo. Reikia aplaistyti sekmingai apginta praktika  ax.gif

didziausi sveikinimai 4u.gif , tai jau svesim svesim kaip smile.gif Cia praktika? Jau pagalvojau baigiamasis darbas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aciai: 06 sausio 2011 - 19:46
QUOTE(natalija1984 @ 2011 01 06, 19:39)
Tai va tokie nuotikiai siandien. Daba lauksiu vyrelio- sampana pazadejo. Reikia aplaistyti sekmingai apginta praktika  ax.gif

nu tikrai, kad nuotykiai visa diena biggrin.gif kaip dabar su darbu bus? unsure.gif
Papildyta:
Aciai, siandien gavau pasiulyma kaip ir dirbti, bet atsisakiau, nes alga maza doh.gif o dabar gailiuosi, kad geriau keli centai ir tureciau ka veikti.. o ten paprasciausiai prie telefono sedet ir uzsakymos kepyklos priiminet verysad.gif jezau, ka daryt, negi skambintis paciai? dar taip maloniai kalbejom, aisku sake, kad alga niekada nepadides, nes realiai ten nera ka veikti, o as pagalvojau, kad tada dirbdama ten, kitur ieskosiu, bet jei ieskosiu, bus geda greit iseit.. o dabar mintys kitos, kad greit neimanoma susirasti..
Atsakyti
sveikinimi Natalijai
Klausykitės merginos, gal žinote ka galima greit ir skanei su vištos krutinėle padaryti. na turėjau toki super druper paprasta varianta. Pirkdavau toki padaža vištienai ir ant pakepintos gabaliukais višienos užpili ir greit ir skanu. N air ka šiandien i viena i kita parduotuve to mano padažiuko nėra (nors šiaip tik 2 vietas žinojau kur jo būna) Na žodžiu jaučiu aš tam "didmiestyje" Raseiniuose jau tuoj nieko nerasiu nusipirkti, Nes prieš mėnesi suvargau ir kol kažka nusipirkau. doh.gif žodžiu jau mano kaime didesnis pasirinkimas parduotuvėje.
Papildyta:
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 06, 20:55)
Aciai, siandien gavau pasiulyma kaip ir dirbti, bet atsisakiau, nes alga maza doh.gif o dabar gailiuosi, kad geriau keli centai ir tureciau ka veikti..

O kokia ta nedidelė alga jei nepaslaptis.
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2011 01 06, 19:56)
sveikinimi Natalijai
Klausykitės merginos, gal žinote ka galima greit ir skanei su vištos krutinėle padaryti. na turėjau toki super druper paprasta varianta. Pirkdavau toki padaža vištienai ir ant pakepintos gabaliukais višienos užpili ir greit ir skanu. N air ka šiandien i viena i kita parduotuve to mano padažiuko nėra (nors šiaip tik 2 vietas žinojau kur jo būna) Na žodžiu jaučiu aš tam "didmiestyje" Raseiniuose jau tuoj nieko nerasiu nusipirkti, Nes prieš mėnesi suvargau ir kol kažka nusipirkau.  doh.gif  žodžiu jau mano kaime didesnis pasirinkimas parduotuvėje.

mes tik krutinele is valgom is visu mesu. siandien kaip tik plova dariau mirksiukas.gif o galima visiskai viska, kepsnius, kijevo kotletus, troskinuka koki, jei turi mesmale, tai susimalti, kotleciuku, ar kokiu cebureku su juo, zemaiciu blynu, bulviniu blynu... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dzenete @ 2011 01 06, 19:57)
O kokia ta nedidelė alga jei nepaslaptis.

1000lt i rankas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Draugiška: 06 sausio 2011 - 19:58
QUOTE(natalija1984 @ 2011 01 06, 19:39)
Mergiukai, uzbegau pasidalint ispudziais. Siandien turbut ne mano diena... Vakar skambino is darbo, prase atvaziuot ale pakalbet reikia. Tai siandien susiruosiu, sedu i masina - neuzsiveda- akumas nusedo  doh.gif  Kol apbegau visus kaimynus ir suradau kas pagelbes, tai jau ir 4 valanda. na kur jau vaziuot, kai visi namo ruosiasi. Tai vaziavimas i darba atkrito... 6 vakaro reikejo i kolegija baigiamaja praktika gint, isvaziavau pries valanda, bet toooooks kamstis buvo, kad atvaziavau 18:25  doh.gif  galvojau, viskas nebebus nieko, bet aciu Die spejau  thumbup.gif  APSIGINIAU. Isvaziuojant i tokia keblia situavija patekau kad nors po zeme prasidangink... Daviau i gala atsiremiau i kitos masinos bamperi, o i prieki negaliu pavaziuot nes bardiura, slidu, negaliu ant jo uzvaziuot. Islipu is masinos, ziuriu jau kamstis susidare. nu galvoju einu prasit pagalbos. i viena masina- mergina, i kita- mergina ir trecioj mergina... blink.gif  ketvirtoj pagaliau vaikinukas buvo, bet vienas nepajege isstumt, tai kol dar vieno pagalbininko ieskojom jau nemezas kamstukas susidare  biggrin.gif  bet kazkaip visi ramiai ir kantriai palauke kol issikapstysiu  lotuliukas.gif  gerai kad bamperio kitai masinai nenulauziau, paziurejau, tau tamsoj net ibraizymu nebuvo matyti... tikiuosi dienos sviesoj neislis  g.gif  Atvaziavau namo sveika. Cia jau gerai  thumbup.gif

didziausi sveikinimai drinks_cheers.gif clap.gif
Atsakyti