Įkraunama...
Įkraunama...

Ieskom draugu-5

QUOTE(Draugiška @ 2011 01 06, 22:28)
tai as situs visus seniai zinau ir taip elgiamasi yra 4u.gif  beje, su maniskui dirba logopedai, nors ir nera 3metu smile.gif
Papildyta:

as tai filma ziuriu, vyras okupavo kompa, bet minutei atemiau, tai bumba salia biggrin.gif
ka gi, labos visoms 4u.gif

jei logopedas geras, tai ir aktyvusis zodynas greitai pasipyldis. O gal ir nera bedos, tiesiog veliau prasides pas ji viskas.
As asmeniskai rekomenduociau dirbancius ortopediniame pastate privaciai - nepigu, bet..

Buni kartu su vaiku kai logopede dirba?

Papildyta:
QUOTE(kruvinoji_meri @ 2011 01 06, 22:32)
man tinka ir kita diena smile.gif

na tai nukeliam tada smile.gif
Nors jei yra noras galim ir dviese susitikt kavos puodeliui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Darmin @ 2011 01 06, 22:52)
jei logopedas geras, tai ir aktyvusis zodynas greitai pasipyldis. O gal ir nera bedos, tiesiog veliau prasides pas ji viskas.
As asmeniskai rekomenduociau dirbancius ortopediniame pastate privaciai - nepigu, bet..

Buni kartu su vaiku kai logopede dirba?

kada papasakosiu gyvai, yra kitu niuansu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 06, 22:40)
Darmin, minejai, kad tu su vaiku praejus viska, gal gali daugiau papasakot 4u.gif as apie vaiko kalba..

Radau jūsų klausimuką dėl vaiko kalbos, nežinau jūsų problemos, mačiau jau jums pakankamai neblogai ir papasakojo, kaip daug ir aiškiai reikia kalbėti su vaiku. Bet kartais jau taip nutinka. Mano pirmoji dukra, jau dabar kaip pamenu, iki 3 metų irgi kalbėjo nedaug, žodynas buvo labai varganas, vartodavo vaikiškus išsireiškimus. Tačiau 3 metų pradėjo lankyti darželį, ir kokią patyriau nuostabą, kai jau po kokio mėnesio vaikas man sako "noriu čiupa čiups", negalėjau patikėti, nes iki tol absoliučiai visi saldainiai buvo vadinami SALDAINIAIS, buvo tik TETOS ir DĖDĖS, NEBUVO JOKIŲ VARDŲ, be jokių pavadinimų ar atskirų įvardijimų. Ir taip kasdien nauji žodeliai. Manau darželis (aišku vaikai ir pedagogai) labai ugdo vaiką, jo žodyną, bendravimą, taigi nenusiminkit, jei kas ne visai tobula, nebent jau vaikas būtų vyresnio amžiaus.
Atsakyti
labanaktis visoms 4u.gif
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif
Kaip siandienos nuotaikos?

P.S. toki sapna sapnavau. Jeigu issipildytu, tai butu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aciai: 07 sausio 2011 - 07:10
Labas rytas, bijau kišti nosi i lauka. Jaučiu nežmoniškai šalta. Penktadienis nežinau džiaugtis ar ne, bet reikia kažaip ta dienike ištemti ir bent porai dienu galva atpalaiduoti smile.gif
Papildyta:
Ir kas per grozis ivyko tame sapne?
Atsakyti
Draugiska mano vienos kaimynes berniukas pradejo kalbet nuo 3 metuku, iki to laiko ne zodzio, tik mama, niam-niam, tete, au-au. Bet kai pradejo sneket, iskrat sakiniais ir staigiai thumbup.gif Ir siaip teko girdet ne karta, kad berniukai veliau pradeda kalbet.
Cia musiskis ankstyvas kazkoks, 2.3metuku kalba sakiniais ir gan aiskiai, galima suprasti ko nori. va ir dabar atsikele ir : mama, Aurelka nori niam-niam ax.gif (na r raides neistaria aisku normaliai, bet...). Visada pataisau jo tokius niam niam, arba au-au (kaip ir minejo Darmin, kad ju nebutu). Klausiu: nori valgyt? tada jau kartoji: noru valgyti smile.gif
Ir siaip stengiuosi viska komentuoti, ka daro, ka ziuri, kas uz lango, tai jis visalaiak kartoja kaip papuga viska thumbup.gif Tik kai pas mus dvikalbyste, tai kai ka pasako rusiskai. Nors mums visi sake, ir gydytoja, kad prades kalbet veliau, nes dvi kalbos vartojamos. O vat ir ne tongue.gif
Knygu skaityt nemegsta vaikas, paima ir paveiksliukus tik paziuri, uztat pats papsakoja ka ten mano, kartais pasodina zaislus savo ant lovos, paima knyga ir pasakoja. Super vaizdelis wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Dzenete @ 2011 01 07, 08:15)
Ir kas per grozis ivyko tame sapne?

nesakysiu, papsaksoiu, o po to neissipildys lotuliukas.gif O taip gal... na bent 0.0009proc gal yra tikimybe blush2.gif

Man atrodo irgi kad salta ten baisiai, sninga pas mus.
Atsakyti
Vyro sunėnas buvo gerai viš 3 kai kalbėti pradėjo. tevai išvis nieko nedarė o vaikas tik po skiemeni kalbėjo. Per vasara nemačiau to vaiko rudenuop žiūriu jau varo sakiniais.
Na bet čia vėl kiekvienas vaikas skirtinga istorija.
Kaip šalta negaliu kaip reikia į lauka išeiti? mašina pašildyti. BŪūūūūū
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
QUOTE(lelijabalta1 @ 2011 01 06, 22:58)
Radau jūsų klausimuką dėl vaiko kalbos, nežinau jūsų problemos, mačiau jau jums pakankamai neblogai ir papasakojo, kaip daug ir aiškiai reikia kalbėti su vaiku. Bet kartais jau taip nutinka. Mano pirmoji dukra, jau dabar kaip pamenu, iki 3 metų irgi kalbėjo nedaug, žodynas buvo labai varganas, vartodavo vaikiškus išsireiškimus. Tačiau 3 metų pradėjo lankyti darželį, ir kokią patyriau nuostabą, kai jau po kokio mėnesio vaikas man sako "noriu čiupa čiups", negalėjau patikėti, nes iki tol absoliučiai visi saldainiai buvo vadinami SALDAINIAIS, buvo tik TETOS ir DĖDĖS, NEBUVO JOKIŲ VARDŲ, be jokių pavadinimų ar atskirų įvardijimų. Ir taip kasdien nauji žodeliai. Manau darželis (aišku vaikai ir pedagogai) labai ugdo vaiką, jo žodyną, bendravimą, taigi nenusiminkit, jei kas ne visai tobula, nebent jau vaikas būtų vyresnio amžiaus.

as jau buvau pasakojus priesistore smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Draugiška: 07 sausio 2011 - 08:24
Mergait4s jei turite galimybe neiti į laika - neikite
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
orelis tikrai brrrr.....
dabar geriu rytinę kavą ir skaitau ką jūs prirašėt. brolis žadėjo iš Vln atvažiuot į svečius, bet net nežinau kaip čia bus kai tokie orai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bbrigitux: 07 sausio 2011 - 08:32
QUOTE(Dzenete @ 2011 01 07, 08:27)
Mergait4s jei turite galimybe neiti į laika - neikite

kodel? maniskiai isvaziavo i darzeli unsure.gif as dar lovoj, langai uztraukti, tai nieko nematau kas vyksta smile.gif
Atsakyti