Įkraunama...
Įkraunama...

Ieskom draugu-5

jau pamaciau biggrin.gif
Atsakyti
Laba ryta mergytes! Ir vel kaip su maisu per galva,todel manau ir vakar taip mazai reiskiausi.
Vakare vyras klause kas yra, sakiau nieko. Klause ar raminamuju geriau(turiu buteliuka),tikrai neemiau. Bet vistiek kaip pridauzta muse.
Atsakyti
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 07, 09:31)
kodel? maniskiai isvaziavo i darzeli unsure.gif as dar lovoj, langai uztraukti, tai nieko nematau kas vyksta smile.gif

Dangus su žeme maišosi, geriau ir neisu niekur.

Labas rytas 4u.gif

einame kavos gerti, kas geriate mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,mergaitės

Pasiilgau jūsų wub.gif
Bet per darbus ir mokslus nebespėju čia taip dažnai užsukti.
KADA SUSITIKIMAS?
Jei šiandien, tai kaip tik važiuoju į Kauną, esu laisva nuo 14 iki 16 val.
Einu skaityti senesnių žinučių.
Atsakyti
o mes i parduotuvi jau buvom susiruose, vakar taip ir nenuejom. Bet siandien tai jau tikrai namie sedesim bigsmile.gif
Papildyta:
Draugiska tavo avatar liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukass @ 2011 01 07, 10:29)
KADA SUSITIKIMAS?
Einu skaityti senesnių žinučių.

na siaip siandien planavom, bet as negaliu, sedziu uzdaryta biggrin.gif bet jus merginos galite, Darmin kiek zinau nuo 13.30 laisva, Kruvinoji mere nezinau kaip 4u.gif

QUOTE(aciai @ 2011 01 07, 10:36)
Draugiska  tavo avatar liuks  thumbup.gif

aciuks, man jis irgi labai labai flirt.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms. coliuke28 Laikau tau kompanija, geriu kavyte smile.gif tik va dar perskaityti reik kiek visko priraset biggrin.gif vakar neturejau kada. ejau i turgeli, o slidu, kad ji kur galas. siandien reiketu nueit dar sio toi parde, bet jeu nezinau. Vakar kai paslydau ant pesciuju perejos kiek panika apeme eiti kur nors.
Daug raset apie vaikuciu kalbejima, is mano asmeniniu pastebejimu galiu pasakyti,kad visiem tikrai skirtingai. vienos drauges vaikiukas jau 2m snekejo sakiniais, kitos 3m bet dar taip nesneka. Nors darzelis tikrai milziniska itaka daro. smagu buna girdet kaip mano mazam sunenui sekasi 2.5m, UK gyvena. Varo dviem kalbom biciulis, man neina suprast. Jie tai jau priprate ji pataiso. O sesuo darzelyje vis pasiaiskinti turi ka vienas ar kitas lietuviskas zodis reiskia. Nes kitu vaiku tevai mano, kad jie keikiasi ar pan lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=rutuliukass,2011 01 07, 10:29]
KADA SUSITIKIMAS?
[quote=Draugiška,2011 01 07, 10:42]
Darmin kiek zinau nuo 13.30 laisva, Kruvinoji mere nezinau kaip 4u.gif

Jei mergytem tinka galim siandien susitikti 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 06, 21:02)
na matai, as realiai puse tos sumos pravazinesiu, tad man lieka 500lt.. kai vaikas sirgs, nesiruosiu imti biuleteniu, o aukle samdyt ligoms, tai vel kokie 500lt.. lieka nulis.. aisku, vis geriau, nei namie sedet ir neturet ka veikti.. bet kai paskutiniame darbe uzdirbdavau vos ne trigubai, tai kazkaip sunku buvo nusileist.. o dabar galvoju lygiai kaip tu 4u.gif

Suprantu tave, kai mano atlyginimas irgi nemazas, tai turbut butu sunku pereiti vos ne prie minimumo, bet atsizvelgiant i dabartine padeti darbo rinkoje turbut vis tik sutikciau ir su tuo, juolabiau, kaip pati ir kitos merginos minejai gali dirbdama kito darbo zvalgytis,o ir uzsiemima kazkoki turetu ir is atlyginimo vis tiek kazkiek liktu. Kas del kuro, tai gal butu bendradarbiu gyvenanciu tavo puses link ir galima susimesti kurui, arba jeigu vyrui pakeliui, tai galetu vyras nuvezti ir paimti, tik tiek kad butum labai jau priklausoma. Siuo atveju reiketu paziureti kur mazesne blogybe ax.gif
Natalija sveikinu su apsiginta praktika thumbup.gif beliko finiso tiesioji ir turesi diploma, o mes dar viena proga susitikimui mirksiukas.gif
Oras tai tikra tragedija, o kai pagalvoji, kad dar ir lijundra zada, tai bus dar blogiau doh.gif
Dzenete kaip sekesi su vyru, gal kazkiek issiaiskinot ir nekalbadieniui jau pabaiga ax.gif
Kruvinoji meri tikiuosi paslydai neskausmingai unsure.gif , nes ir man vakar teko gerokai slistelti, tai siandien nugara visa surakinta.
Siandien ziuriu irgi tuscia g.gif
Papildyta:
QUOTE(aciai @ 2011 01 07, 11:36)
Papildyta:
Draugiska  tavo avatar liuks  thumbup.gif

Man tai jusu abieju labai liuks wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smakis: 07 sausio 2011 - 11:36
Penktadienis juk, reikia padirbet smile.gif
Kas nedirba, tai turbut lovoj, orai nekokie, fuj.
Leracka tai turbut po pietu asirodys, ruosesi vakar i cerkve eit naktines mises nuo 23val.
Mergaite12 kazkur prapuole g.gif
Papildyta:
Labas rytas, Leracka . Ko taip anksti? bigsmile.gif
Atsakyti
Paslydau nesmarkiai, tik labai issigandau furos kuri keliu vaziavo.
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2011 01 07, 11:33)
Penktadienis juk, reikia padirbet  smile.gif 
Kas nedirba, tai turbut lovoj, orai nekokie, fuj.
Leracka tai turbut po pietu asirodys, ruosesi vakar i cerkve eit naktines mises nuo 23val.
Mergaite12  kazkur prapuole  g.gif
Papildyta:
Labas rytas, Leracka . Ko taip anksti?  bigsmile.gif

labas rytas mergytes 4u.gif 4u.gif
taip vakar buvau naktinese misiose buvau ten nuo 22val. grizau kazkur 1.30 namo ir tai gerai kad paveze thumbup.gif dabar jauciuosi kaip sudauzyta biggrin.gif
nesimiega daugiau lotuliukas.gif beto dar i miesta reikia nubegti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leracka: 07 sausio 2011 - 11:41