Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių palata

QUOTE(*joka* @ 2011 01 06, 23:54)
As dar noreciau paklausti, gal kuri bande sodinti skirtingu rusiu amarilius i viena vazona, ar taip galima? As noreciau tris raudonus susodinti i viena, o kitus tris baltus i kita vazona, bet bijau kad paskui kokie hibridai nesigautu, nes jie visi skirtingu pavadinimu  g.gif Cia taupant vieta man tokia mintis sove doh.gif

Bandėm ir toliau tai propaguojam- viskas su jais gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai ačiū ICE TEA už naujus namučius 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Laukiu kada prasprogs NYMPH,niekaip vargšiukei nesigauna, žiedstiebis trumputis, pumpuras irgi nėra per daug didelis,atrodo ir šiltesniu vandeniu laistau ir šviesiau pastačiau,pastrigus ji man kažkokia,įdomu o jei patręščiau g.gif Tik va galvoju gal nelabai gerai,nes šita gėliukė buvo papuvusi,tai gal netręšti mergaitės kaip sakot g.gif
Atsakyti
QUOTE(milereta @ 2011 01 07, 09:11)
2009 rudenį iš Eurogėlių Papillio pakuotėse buvo įdėti Fairy tale svogūnai.
Papillio svogūnas yra pailgas (ilgesnis į aukštį, nei platesnis)
[Čia maniškis, kurį nukoviau 2010.11 paprastoje parduotuvėje sumokėdama 43Lt.
doh.gif
Labai norėjau ir laukiu žiedo. Nepabijojau pirkti, nes iš Lutpede's buvau gavusi paauglį ir mačiau, koks turi būti svogūnas. Bet reikia sulaukti prasiskleidžiant žiedo.
Pavasarį mažinsiu amarilius, tad galėsit kai ką iš manęs gauti.
Šiaip Eurogėlėse 70% gauni ne tai ką užsisakai.. 4u.gif

Oi lauksiu pavasario, blush2.gif jei tik ka ruosiates parduot as jau stojuos i eile ax.gif
O del eurogeliu parduotuves, ten nepigios tos geles, o dar plius siuntimas, tai jei ideda ne ta gele, turetu siaip grazint pinigus as taip manau g.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 01 07, 10:07)
mergaitės kaip sakot g.gif

Kantrybės mirksiukas.gif Mano Gervase stovėjo stovėjo apie 2 mėn su 2 cm- o dabar per savaitę vienas žiedstiebis kad ūgtelėjo bigsmile.gif - jau kokie 10 cm thumbup.gif Viso bus TRYS žiedstiebiai topsecret.gif Kaži svogūnas neužsilenks g.gif tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 01 07, 13:51)
Kantrybės  mirksiukas.gif Mano Gervase stovėjo stovėjo apie 2 mėn su 2 cm- o dabar per savaitę vienas žiedstiebis kad ūgtelėjo  bigsmile.gif - jau kokie 10 cm  thumbup.gif Viso bus TRYS žiedstiebiai  topsecret.gif Kaži svogūnas neužsilenks  g.gif  tongue.gif  lotuliukas.gif

Na gerai, teks sukaupti visą kantrybę ir nebešliaužioti aplinkui blush2.gif

O Taviškis po trijų žiedstiebių,kad subliukš tai faktas doh.gif Mano vienas iš RED LION kai pavarė du žiedstiebius po penkis žiedus,tuo pačiu dar vaikutį,tai jau ketvirtas mėn.kaip tupi žadą praradęs.Buvo gero kumščio dydžio,o liko toks susiraukšlėjęs susnelė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GIZZI5: 07 sausio 2011 - 12:00
Labutis,visoms. Visų pirma su Naujaisiais pasenusiais 4u.gif ir ačiū GIZZ su Nauja temele. Iki pat metų galo turėjau labai daug darbo,tai ir per daug SM pabūti neturėjau laiko. O dabar sergu esu namuose,tad ir pasirodau smile.gif
Kokių grožių pridėjusios wub.gif Aš ir pasigirsiu,mano palanginiai grožiai ir jau pradeda žydėjimo maratoną :
user posted image
user posted image
antras žiedpumpuris lenda:
user posted image
user posted image
Intokasie neatsilieka (po termoetru)
user posted image
Tik "RED LION" vis dar miega g.gif ,praėjusiais metais nežydėjo,o užpraeitais net 3 žiedstiebius po 4-5 žiedus turėjo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 07 sausio 2011 - 15:56
[quote=merga,2011 01 07, 17:54]Labutis,visoms. Visų pirma su Naujaisiais pasenusiais  4u.gif  ir ačiū GIZZ su Nauja temele. Iki pat metų galo turėjau labai daug darbo,tai ir per daug SM pabūti neturėjau laiko. O dabar sergu esu namuose,tad ir pasirodau  smile.gif

O man už ką dėkoji blink.gif Gal,kad pasiūliau susirinkti cibulius ir eiti į naują palatą lotuliukas.gif lotuliukas.gif Čia gi mūsų ICE TEA sukūrė naujus namučius mirksiukas.gif Taigi ne man dėkok,o jai 4u.gif

O Tu sveik 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GIZZI5: 07 sausio 2011 - 16:20
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 01 07, 16:18)
O man už ką dėkoji blink.gif Gal,kad pasiūliau susirinkti cibulius ir  eiti į naują palatą lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Čia gi mūsų ICE TEA sukūrė naujus namučius mirksiukas.gif Taigi ne man dėkok,o jai 4u.gif

Girai įkalbėjai mirksiukas.gif biggrin.gif,ICE TEA AČIŪ už namučius 4u.gif Man negaila dėkoju visosm AČIŪ ,kad esat 4u.gif
user posted image
Šito norėčiau blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Oi kaip sunku su tais norais bigsmile.gif Mano sarašiukas [norų] irgi vis pasipildo,bet ax.gif ne visada išsipildo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
merga, gražių žiedų sulauksi thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(milereta @ 2011 01 07, 10:11)

Šiaip Eurogėlėse 70% gauni ne tai ką užsisakai.. 4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mergytės, kur aukščiau buvau svogūno nuotrauką įkėlusi - tikras Papillio. thumbup.gif clap.gif yess.gif assa.gif
Jau plyšta žiedelio namelis ir spalvinis derinys jau matosi...
Vadinasi, ne veltui suplojau 43 Lt.
Po žydėjimo reikės gerai pasirūpinti svogūnu. Kiek pastebėjau parsinešti iš parduotuvės pirmais metais būna labai jautrūs ir įnoringi...
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 01 07, 23:28)
merga, gražių žiedų sulauksi thumbup.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif

aciuks.gif
Atsakyti