Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių palata

QUOTE(milereta @ 2011 01 08, 13:29)
Mergytės, kur aukščiau buvau svogūno nuotrauką įkėlusi - tikras Papillio. thumbup.gif  clap.gif  yess.gif  assa.gif

Labai Tau pasisekė thumbup.gif
Atsakyti
Milereta,tai kurioj Tu ten parduotuvėj nukovei? ax.gif Ateinančią savaitę žadu važiuoti į sostinę,tai jei liktų laiko patikrinčiau ar gera parduotuvė lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ten po vieną svogūną tebuvo (papillio, charisma ir afrodite arba double record). Po manęs Papillio nebeliko. Sakė, ten kažkoks vaikinukas atveža po 1 vnt. Parduotuvė randasi prie Širdies chirurgijos klinikos Laisvės pr. Atsistojus veidu Į ŠChC po kaire pusę - Rūbai iš antrų rankų, žaislų parduotuvė ir sėklos/gėlės, tada jau mini maxima...
Bet kuriuo atveju, Papillio specifinis bruožas - pailgas svogūnas. Jei svogūnas platesnis nei ilgis, vadinas ne Papillio... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milereta @ 2011 01 08, 19:12)
Ten po vieną svogūną tebuvo (papillio, charisma ir afrodite arba double record). Po manęs Papillio nebeliko. Sakė, ten kažkoks vaikinukas atveža po 1 vnt. Parduotuvė randasi prie Širdies chirurgijos klinikos Laisvės pr. Atsistojus veidu Į ŠChC po kaire pusę - Rūbai iš antrų rankų, žaislų parduotuvė ir sėklos/gėlės, tada jau mini maxima...
Bet kuriuo atveju, Papillio specifinis bruožas - pailgas svogūnas. Jei svogūnas platesnis nei ilgis, vadinas ne Papillio... 4u.gif

Dėkoju už informaciją 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mano auginamas Papilio (tikiuosi, kad toks) turi jau du vaikus, bet nei karto nežydėjo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 01 08, 20:02)
Mano auginamas Papilio (tikiuosi, kad toks) turi jau du vaikus, bet nei karto nežydėjo doh.gif

Parašiau į AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti
Pražydo mano nežiniukas (tikro vardo nežinau). Turiu jau daug metų ir visada žydi.

user posted image

user posted image

Tokių turiu 4, tai galėčiau pasidalinti, jei kam reikia.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alduze @ 2011 01 08, 20:34)

Jei nori galim keistis aš savo vieną palanginį grožį pakeisčiau į tamstos dryžiuką blush2.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 08 sausio 2011 - 20:40
QUOTE(alduze @ 2011 01 08, 22:34)
Pražydo mano nežiniukas (tikro vardo nežinau). Turiu jau daug metų ir visada žydi.

Gražuolis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=alduze,2011 01 08, 22:34]

wub.gif
Labai gražus Tavo margas nežiniukas 4u.gif
Atsakyti
[quote=milereta,2011 01 08, 18:12]
Ten po vieną svogūną tebuvo (papillio, charisma ir afrodite arba double record).

Bepigu sostinej pas jus daug visokiu groziu galima rast, as visus buciau emus svogunus thumbup.gif Man cia suvardintos visos grazios, o pas mus Siauliuose, vien palanges groziai, bet kaip pradedanti tai ir jais dziaugiuosi kai zydi ypac ziema bigsmile.gif
Atsakyti
sveikutes.. 4u.gif turiu toky gal ir kvaila klausima... doh.gif

a kur geriausia butu laikyt vaikucius? ar jiems reikia daug sviesos? blush2.gif
Atsakyti