Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių palata

QUOTE(GIZZI5 @ 2011 02 18, 11:42)
chasmina aš kiek žinau, pas mane krūva palanginių grožių tokių rausvų abejoju ar sudomins g.gif bet jeigu butų noras tai mielai pasidalinčiau 4u.gif

Gaila kad neturiu į ką mainyt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2011 02 18, 12:45)
Gaila kad neturiu į ką mainyt verysad.gif

Oi Tu juokauji biggrin.gif Kaip Tau padovanosiu 4u.gif
Atsakyti
Ice tea,sutinku.Kai atšils reikės siųsti,nes aš iš tokio maaažo miestelio Kupiškio.
GIZZI5 gerai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vat, mergytės, supykau, kad kai kurie amarililiai 2 metus nežydi - įkišau 2 svogūnus (kurių negaila prarasti) į šaldytuvą. Kiek laikysiu dar nežinau.. ax.gif Bet tikiuosi, kad išleis žiedus, jei nesušals. hihihi.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chasmina13 @ 2011 02 18, 11:07)
Ice tea,sutinku.Kai atšils reikės siųsti,nes aš iš tokio maaažo miestelio Kupiškio.

Tai laukiam pavasario mirksiukas.gif Su GIZZI5 susikooperuosim ir kartu tau išsiųsim, o ir tu galėsi vienu adresu siųsti- paskui mes atsidalinsim mirksiukas.gif - pigiau paštas kainuos rolleyes.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif Laikiam pavasario
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 02 18, 13:10)
Tai laukiam pavasario  mirksiukas.gif Su GIZZI5 susikooperuosim ir kartu tau išsiųsim, o ir tu galėsi vienu adresu siųsti- paskui mes atsidalinsim  mirksiukas.gif - pigiau paštas kainuos  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=GIZZI5,2011 02 18, 10:42]
[quote=Ice tea,2011 02 18, 12:32]
Aš ne S- aš apie amarilius NIEKO nežinau doh.gif Jie pardavinėjami po kelis iš karto, tai va ir galvoju g.gif
aišku biggrin.gif
4u.gif
chasmina aš kiek žinau, pas mane krūva palanginių grožių tokių rausvų abejoju ar sudomins g.gif bet jeigu butų noras tai mielai pasidalinčiau 4u.gif
[/quote]

Išmok vieną kartą normaliai cituoti rašydama atsakymus, o tai tokį Š--ą sumali, kad vemti norisi. Irgi mat, proto minaretas. umn.gif nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Steputė: 18 vasario 2011 - 12:03
QUOTE(Steputė @ 2011 02 18, 14:02)
Išmok vieną kartą normaliai cituoti rašydama atsakymus, o tai tokį Š--ą sumali, kad vemti norisi. Irgi mat, proto minaretas. umn.gif  nail.gif

Atsiprašau doh.gif ,niekada nesistengiu kažko užgauti ar įžeisti Paskaičius tokią piktą žinutę norisi verkti.Jūs ir graži ir protinga,tik kartais per daug.
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 02 18, 13:12)
.Jūs ir graži ir protinga,tik kartais per daug.

thumbup.gif hihihi.gif

negaliu susilaikyti
Atsakyti
QUOTE(milereta @ 2011 02 18, 12:08)
Vat, mergytės, supykau, kad kai kurie amarililiai 2 metus nežydi - įkišau 2 svogūnus (kurių negaila prarasti) į šaldytuvą. Kiek laikysiu dar nežinau.. ax.gif Bet tikiuosi, kad išleis žiedus, jei nesušals. hihihi.gif  4u.gif

taip jiems ir reikia..
Papildyta:
QUOTE(Steputė @ 2011 02 18, 13:02)
Išmok vieną kartą normaliai cituoti rašydama atsakymus, o tai tokį Š--ą sumali, kad vemti norisi. Irgi mat, proto minaretas. umn.gif  nail.gif

paciai ziuriu irgi i mokslus reiketu.. Nebent Gizzi5 megdzioji..Tarp kitko, amarilius savo rodyk! mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre.vilnius: 18 vasario 2011 - 13:10
QUOTE(Ice tea @ 2011 02 18, 11:18)
Lovely garden turiu, bet net nežinau ar juos galima po vieną auginti  g.gif Jei galima, tai galėčiau vieną svogūną atskirti  blush2.gif

Tikrai galima, pas mane yra keli didesni jau atskirti. Auga ir vargo neturi thumbup.gif O vienas dar ir žydėti sugalvojo.
Atsakyti