Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių palata

QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 02 18, 13:44)
taip jiems ir reikia..
Papildyta:

paciai ziuriu irgi i mokslus reiketu.. Nebent Gizzi5 megdzioji..

Nekreipkit į tokias žinutes dėmesio, atsibos ir neberašynės doh.gif ignoruokite cool.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 02 18, 12:47)
Tikrai galima, pas mane yra keli didesni jau atskirti. Auga ir vargo neturi thumbup.gif O vienas dar ir žydėti sugalvojo.

bigsmile.gif tada ramiai perleisiu vieną mirksiukas.gif
Ir dar- o kiek jiems reikia vietos g.gif Kaip kitiems- kad tik tilptų+per du pirštus, ar jie plačiau mėgsta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 18 vasario 2011 - 13:07
QUOTE(Militux @ 2011 02 18, 13:53)
Nekreipkit į tokias žinutes dėmesio, atsibos ir neberašynės doh.gif ignoruokite cool.gif

neatsibos, per tiek laiko neatsibodo, neatsibos ir toliau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 02 18, 14:01)

Ir dar- o kiek jiems reikia vietos g.gif Kaip kitiems- kad tik tilptų+per du pirštus, ar jie plačiau mėgsta  g.gif

aš juos į vazoną grupelėmis sodinu. kadangi svogūnai nedideli, tai ir telpa į vazoną keli. Vieną svogūną į vazoną sodinti per didelė prabanga cool.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 02 18, 13:12)
neatsibos, per tiek laiko neatsibodo, neatsibos ir toliau   tongue.gif

drinks_cheers.gif friends.gif
Čia tipo jediaros tipo žinutė. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Steputė: 18 vasario 2011 - 13:28
QUOTE(Steputė @ 2011 02 18, 14:27)
drinks_cheers.gif friends.gif
Čia tipo jediaros tipo žinutė.  doh.gif

Aš jums patarčiau nueiti po šaltu dušu, prieš einant į šį forumą skaityt 4u.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Militux: 18 vasario 2011 - 13:31
QUOTE(diasaja @ 2011 02 18, 13:21)
aš juos į vazoną grupelėmis sodinu. kadangi svogūnai nedideli, tai ir telpa į vazoną keli. Vieną svogūną į vazoną sodinti per didelė prabanga cool.gif

Ne ne- tą tai aš suprantu, kad visus kartu sodinti tongue.gif , bet ar tam gumului reikia daug vietos aplinkui g.gif
Atsakyti
Surašau savo baltų dryžuotų dalybas:
Indre.M, Renita456, Ice tea ir zebrina.
Tikiuosi nieko nepraleidau....
Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2011 02 18, 14:21)

mano mama visada tik po vieną svogūną augina. Kai apsivaikuoja, pavasarop iš tų vaikų pasidaugina arba net išmeta. Tada lauke visos jos gėlės auga, paprastai žemėjė. Rudeniui vėl susineša į vaozonus.
Beje ji niekada nemigdo. Aš irgi (čia kažkaip pagal mamą darau) g.gif

O su tuo sodinimu lauke.... Tai paskui kai ji sodina vėl į vazonus, ir nusprendžia, kad gal gana, tai išmėto ar išdalina dalį. Va taip kažkur ir nusidaigojo keli mano gražuoliai. Vienas visai bordinis, kitas toks vos ne gelsvas buvo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2011 02 18, 13:41)

O kokius turi g.gif - įtraukčiau į sąrašą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2011 02 18, 14:41)
Surašau savo baltų dryžuotų dalybas:
Indre.M, Renita456, Ice tea ir zebrina.
Tikiuosi nieko nepraleidau....

Ačiū, kad įtraukėt į sąrašiuką, labai labai laukiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 02 18, 14:33)
bet ar tam gumului reikia daug vietos aplinkui g.gif

aš sodinu taip Lovely garden:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 02 18, 14:50)
O kokius turi g.gif - įtraukčiau į sąrašą  mirksiukas.gif

kad aš augintoja-mėgėja. Niekada nesugebu atsiminti rūšių, man gėlės, tai amarilis, orchidėja, kalija ir pan. Ir va jūs čia kaip pradedat kalbėti koks nors lovely, carmen ar dar ten kaip. tai jei nebūna foto, aš kiekvienąkart einu pagoolinti smile.gif

Žodžiu pavadinimų nežinau. O anksčiau ir net nefotkindavau kai žydi, tai dabar nebent kai sužydės kokia, aš parodysiu ir jūs pasakysit ar yra koks pavadinimas. Bet nieko prabangaus aš neturiu... Tos va kur rodžiau dar nuo močiučių laikų turbūt, ir paskui senukuose vis kokią nusiperku. Užtai čia atėjus ir varvinu seilę. ir vis norėčiau prie kokių vaikų dalybų prisiplakti smile.gif
Atsakyti