Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga, 46 tema

Apklausa: Šauniausias filmas/serialas apie vampyrus: (43 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Labas rytas biggrin.gif

Aš vakar Twilight pažiūrėjau, bet šį kart daugiau dėmesio į smulkmenas kreipiau ir pan... ar pastebėjot, kad vienoj scenoj ir knygos autorė nusifilmavo???
Atsakyti
QUOTE(Pliukšt @ 2011 01 08, 13:19)
Labas rytas  biggrin.gif

Aš vakar Twilight pažiūrėjau, bet šį kart daugiau dėmesio į smulkmenas kreipiau ir pan... ar pastebėjot, kad vienoj scenoj ir knygos autorė nusifilmavo???

Nepastebėjau. kurioj?

Aš padaviau prašymą išsiregistruot iš SM. Bet aš grįšiu ir jūs mane pažinsit wink.gif Suprantu, kad neteksiu taip branginamo medalio (už foto nuotrauką), bet ką padarysi.
Atsakyti
QUOTE(Pliukšt @ 2011 01 08, 14:19)
Labas rytas  biggrin.gif

Sena naujiena irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2011 01 08, 13:33)
Nepastebėjau. kurioj?
_________
Aš padaviau prašymą išsiregistruot iš SM. Bet aš grįšiu ir jūs mane pažinsit wink.gif Suprantu, kad neteksiu taip branginamo medalio (už foto nuotrauką), bet ką padarysi.

Kai Bela su teciu kavinej sedejo valge,prie baro su loptopu Stefa sedejo, sekundes kelias ten ja rode
________
Nu blyn Tu man ziurek. Laukiam Taves po plastines operacijos griztant biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2011 01 08, 14:33)
Nepastebėjau. kurioj?

Kavinėj sėdi Bela su tėvu, prie baro sėdi moteriškaitė ir jai padavėja paduoda kažkokį dietinį patiekalą.
--------
Lauksim grįžtančios mirksiukas.gif
Atsakyti
nu kaip, aš aišku nelabai žinau, kada mane išregistruos, nes ne kasdien tą paslaugą atlieka. tai kol kas plepėsiu kaip seniau biggrin.gif
kai nebegalėsiu - ateisiu vėl 4u.gif

prisiminiau, kaip kavinėje Bela raitė mėsainį vadinamą. nepagalvojat, kaip baisiai tie amerikonai maitinasi? aš visad susimąstau. va pvz eilinę dieną nuvarai kur į kavinę pavalgyt. tai ko užsisakai? nu sriubos ir kokių lietinių, nu dar gal silkutės, nu karbonaduko. o jie - diiiideeelęęęę bulkąąą su kotletu viduje ir kaaaaalnu fri bulvių...
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2011 01 08, 14:35)
Sena naujiena irnesakyk.gif

O man buvo naujiena lotuliukas.gif pasakiau draugei, o reakcija iš jos pusės "...nu ką galiu pasakyt...išvada per daug jau tau jų" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2011 01 08, 13:44)
prisiminiau, kaip kavinėje Bela raitė mėsainį vadinamą. nepagalvojat, kaip baisiai tie amerikonai maitinasi? aš visad susimąstau. va pvz eilinę dieną nuvarai kur į kavinę pavalgyt. tai ko užsisakai? nu sriubos ir kokių lietinių, nu dar gal silkutės, nu karbonaduko. o jie - diiiideeelęęęę bulkąąą su kotletu viduje ir kaaaaalnu fri bulvių...

jauciu man patiktu gyvent amerikej biggrin.gif man mesainiai tai yra jega kazkokia... biggrin.gif
o pas mus tai cia pasta - pasta - pica - pasta - pasta biggrin.gif ypac restikuose per pietus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2011 01 08, 13:46)
jauciu man patiktu gyvent amerikej biggrin.gif man mesainiai tai yra jega kazkokia... biggrin.gif
o pas mus tai cia pasta - pasta - pica - pasta - pasta biggrin.gif ypac restikuose per pietus smile.gif

man patiktų biggrin.gif kai važiuodavau į Boloniją, visada valgydavau tas "fastfood'ines" picas ant kiekvieno kampo. nu kokios jos man skanios! nors ir restrikų picos skanios. ir pasta mėgstu, labai labai biggrin.gif

pasiilgau jaspio biggrin.gif
Atsakyti
Style, o tu nenori pasidžiaugt ar pasiguost kaip tau šiandien sekėsi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2011 01 08, 13:52)
man patiktų  biggrin.gif kai važiuodavau į Boloniją, visada valgydavau tas "fastfood'ines" picas ant kiekvieno kampo. nu kokios jos man skanios! nors ir restrikų picos skanios. ir pasta mėgstu, labai labai biggrin.gif

pasiilgau jaspio biggrin.gif

siaip tai man ir tinka.. as pasta galiu kiekviena diena valgyt.. ir ir mesainiai .. mmmm .. svente man buna kai mane i Mac'donalda nusiveda lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labs ryts ax.gif

Zane, o koks tikslas issiregistruoti ir vel grizti? g.gif nepagaunu kampo as cia biggrin.gif

Style,
kaip sekesi? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arti: 08 sausio 2011 - 13:58