Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga, 46 tema

Apklausa: Šauniausias filmas/serialas apie vampyrus: (43 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
O aš kažkodėl suprantu Žanę smile.gif Nes yra vos kelios priežastys, kodėl būtent taip apsisprendžiama: kažkas sužinojo jos nick'ą ir ji jaučiasi sekama arba tiesiog norima ateit be iš paskos besivelkančių post'ų. Juk per tiek metų yra papasakota ir kažkiek asmeninių dalykų ir pan.
Aišku galbūt jos noras grįžt kitu niku turi ir kitokių priežasčių smile.gif
Atsakyti
Laputaityte, dekui...kaip patiko...likau suzaveta ir pacia ideja ir kompanija ir Ignalina ir Moletais, nors ir kitur patiko...thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
As ir nika noriu keisti...kas i galva sove savo vardu pasivadinti doh.gif ...o tai butina issiregistruoti, o as galvojau galima tiesiog tuo niku nesinaudoti is naujo registruotis ir tapti eiliniu naujoku g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 08 sausio 2011 - 17:13
QUOTE(Daiva41 @ 2011 01 08, 17:09)
Laputaityte, dekui...kaip patiko...likau suzaveta ir pacia ideja ir kompanija ir Ignalina ir Moletais, nors ir kitur patiko...thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
As ir nika noriu keisti...kas i galva sove savo vardu pasivadinti doh.gif ...o tai butina issiregistruoti, o as galvojau galima tiesiog tuo niku nesinaudoti is naujo registruotis ir tapti eiliniu naujoku g.gif

isisregistruoti nebutina cia gali uzsisakyti niko pakeitima cia http://www.supermama...howtopic=672062
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rūta*: 08 sausio 2011 - 17:23
QUOTE(*Rūta* @ 2011 01 08, 18:23)
isisregistruoti nebutina cia gali uzsisakyti niko pakeitima cia  http://www.supermama...howtopic=672062

Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2011 01 08, 16:53)
O aš kažkodėl suprantu Žanę smile.gif Nes yra vos kelios priežastys, kodėl būtent taip apsisprendžiama: kažkas sužinojo jos nick'ą ir ji jaučiasi sekama arba tiesiog norima ateit be iš paskos besivelkančių post'ų. Juk per tiek metų yra papasakota ir kažkiek asmeninių dalykų ir pan.
Aišku galbūt jos noras grįžt kitu niku turi ir kitokių priežasčių smile.gif

antroji priežastis. o kartais būna ir abi biggrin.gif labiausiai gaila "medalio", bet ką padarysi, aš juk visada žinosiu, kad jį laimėjau ax.gif
Daivut, nebūtina išsiregistruoti keičiant niką 4u.gif

atsiprašau, kad patekau taip į dėmesio centrą, visai nenorėjau 4u.gif
Atsakyti
kaip ta mūsų istorija su žėrinčiais kiaušiukais? biggrin.gif lotuliukas.gif rusyje įvyko kažkas biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2011 01 08, 17:51)
kaip ta mūsų istorija su žėrinčiais kiaušiukais? biggrin.gif  lotuliukas.gif  rusyje įvyko kažkas biggrin.gif  lotuliukas.gif

Pamirso visi ta istorija irnesakyk.gif reiskias besceleris nebus hihihi.gif rasom is naujo biggrin.gif
Atsakyti
Gryztu trumpam pie sausio13d ivykiu, musu gimine nieko nemate ir negirdejo viska suzinojom po laiko, nes gimineje vestuves buvo tai group.gif alc.gif . Bet didele pagarba tiems zmonems kurie tiek drasos turejo , pries tankus be ginklu eit 4u.gif .
Papildyta:
Man tai idomu Stefai pamokejo ar pablatu i ekrana ilindo hihihi.gif
Atsakyti
Pamaniau, kad mano žodžiai nevienprasmiškai nuskambėjo. Mano tėtis nėjo prieš tankus. Jis ligoninėje dirbo smile.gif nu, ir tebedirba...

Pamenu, kad su drauge kone visą dieną stovėjom eilėj prie Sporto Rūmų, kur žuvusieji buvo pašarvoti. Mokyklinukės dar buvom žinoma.
Atsakyti
Labukas 4u.gif

nu sian ir diena doh.gif visu pirma susiparinau kai perkaiciau, kad sian buvo planuojamas mini meetas, o as neprisedau is ryto cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif
dar tragedija vos spejau i egza grigiskese masina sugedo tik ka pataisyta, tai meistras nui manes velniu asmeniskai gaus verysad.gif gun_rifle.gif gun_rifle.gif gun_rifle.gif o gryzus kompas sustreikavo doh.gif nu ir diena, o dar oras varginantis antra diena galva skauda doh.gif

Aciu visom didelis uz pagyras mirksiukas.gif mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Zane sveik, ir nedink ilgam 4u.gif (o nieko, kad as ten pas jus ilysi? su savo nekokybiskom fotkem, ten visos tokios meniskos ax.gif blush2.gif )
Papildyta:
Style aciu uz parekomenduota seriala, jau paziurejau 4 serijas, einu 5 ziuret, man patiko thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kosmanaftikiene @ 2011 01 08, 18:24)
nu sian ir diena  doh.gif

Ne su ta koja is lovos islipai turbut doh.gif biggrin.gif Nu bet diena baigiasi..ryt nauja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2011 01 08, 17:18)
Pamenu, kad su drauge kone visą dieną stovėjom eilėj prie Sporto Rūmų, kur žuvusieji buvo pašarvoti. Mokyklinukės dar buvom žinoma.

Stovejom eilej ir mes.... Daug metu praejo....

Cia i ta serialu tema, nusprendziau lostus perziuret, nes kai pasakau, kad nemacius, tai zmones nesupranta, kaip taip gali but.... smile.gif
Atsakyti