Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga, 46 tema

Apklausa: Šauniausias filmas/serialas apie vampyrus: (43 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Style 4u.gif

Neleidž įkelt foto doh.gif Tad žiūrėk čia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2011 01 08, 13:52)
Style, o tu nenori pasidžiaugt ar pasiguost kaip tau šiandien sekėsi? g.gif

QUOTE(Arti @ 2011 01 08, 13:57)

Style,[/color] kaip sekesi? mirksiukas.gif

unsure.gif Ka as zinau-normaliai. Vakare paskambinsi ir pasakys ar mane pasirinko ar ne. biggrin.gif

Parasysiu veliau, kai jau zinosiu... cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Laputaitytė @ 2011 01 08, 14:19)
Style 4u.gif

Neleidž įkelt foto doh.gif Tad žiūrėk čia ax.gif

4u.gif
mmmmmmmm wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Mano Karalius Arturas... Groooozisssssss... Japi bigsmile.gif
Atsakyti
o kutvela, kaip gerai atrodo Jamie bigsmile.gif
QUOTE(Žanė @ 2011 01 08, 13:33)
Nepastebėjau. kurioj?
Aš padaviau prašymą išsiregistruot iš SM. Bet aš grįšiu ir jūs mane pažinsit wink.gif Suprantu, kad neteksiu taip branginamo medalio (už foto nuotrauką), bet ką padarysi.

kazka praleidau? g.gif
QUOTE(Žanė @ 2011 01 08, 13:44)
prisiminiau, kaip kavinėje Bela raitė mėsainį vadinamą. nepagalvojat, kaip baisiai tie amerikonai maitinasi? aš visad susimąstau. va pvz eilinę dieną nuvarai kur į kavinę pavalgyt. tai ko užsisakai? nu sriubos ir kokių lietinių, nu dar gal silkutės, nu karbonaduko. o jie - diiiideeelęęęę bulkąąą su kotletu viduje ir kaaaaalnu fri bulvių...

bet kad zinotum kokie skanus mesainiai Wendy's :maistas labai norejom pabandyt kanadietisku mesainiu, picu, nueit pas kinieciu kur uz 10 baksu gali est ka nori kiek lenda... tai va Niagaroj patys skaniausi paniruoti kepti kalmarai, pas Wende patyyyys skaniausi mesainiai su traskia sonine (makdonaldas tas pats), o picos tai nieko gero, pas mus skanesnes irnesakyk.gif
Atsakyti
Ale skaitau dabar tema ir taip seiles kaupiasi, kaupiasi... Mesainiai, picos, pastos... wub.gif wub.gif Ryskiai reik eiti vakariene gamint doh.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Perskaiciau eglioshos komentuota Zanes komentara ir einu skaityti temos....as matyt kai ka taip pat praleidau g.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2011 01 07, 18:37)
aaaa, girdejom sita darbe biggrin.gif vyras paskersakiavo i mane ir sako-nenori? virtuve gal sutvarkytum pagaliauuser posted imagesedziu dabar ir galvoju, kazi is kur ji reiktu isregistruot, kad vonioj remonta baigtu lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Laputaitytė @ 2011 01 07, 18:29)
Fuuu fitness3.gif Kaip po sporto klubo jaučiuosi karsta.gif Kol su Daivute nuo Žvėryno iki mados daėjom, tai visai paplušėjom, šaligatviai nevalyti, tai bridom biggrin.gif

Mano savijauta po to pesciuju zygio doh.gif ...vakare visa kuna maude biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2011 01 08, 16:52)

Mano savijauta po to pesciuju zygio doh.gif ...vakare visa kuna maude biggrin.gif

Vadinasi Tau mažiau pasisekė smile.gif Aš jaučiuosi puikiai smile.gif
Papildyta:
Daivule, o gavai AŽ? Nes čia kurią dieną panos skundėsi, kad vis negauna....
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2011 01 07, 22:18)
mano tetį naktį iškvietė į ligoninę... operavo, kulkas traukė, siuvo žaizdas ir t.t.
mačiau pro langą tankus važiuojančius. viską pamenu...

Teciui 4u.gif
As ta laika taip pat gerai pamenu...pas tevukus nakvojau Virsuliskese, visa nestuke...nakti, kai pradejo saudyti, tetis pakele, liepe apsirengti, susideti i tases maista ir vandens...taip ir sedejom iki ryto besiklausydami suviu...ryte tetis i gatve su pasu, kuri veliau prie Seimo prisege isejo brolio ieskoti, nes tas tai prie Seimo naktis leido...oi kai pamenu...tankai...laidotuves... verysad.gif

Laputaityte, viska gavau, bet dar neziurejau mirksiukas.gif biggrin.gif
Gi vakar vykusia diskusija skaitineju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2011 01 08, 17:18)
Laputaityte, viska gavau, bet dar neziurejau mirksiukas.gif  biggrin.gif

Tuomet viskas ok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2011 01 08, 17:18)

Vakar vyko daug diskusiju... ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 01 08, 17:29)
Vakar vyko daug diskusiju...   ax.gif  biggrin.gif

As apie ta...pagrindine, kur alytojo, ar koks tos mergikes nikas, net nepamenu, iskele biggrin.gif
Tai vaaaaaaaaaaaaaa...net susimasciau ir sumasciau, kad gal mano postai tokie jaunatviskai nestabilus jai pasirode g.gif lotuliukas.gif ...gal as jau vaiketi pradedu g.gif biggrin.gif ...gal jau reik to isaugusio azuolo, skirto mano karstui, pasieskoti doh.gif lotuliukas.gif

O salutines, diskusijos ne i tema...apie batus ir kablus biggrin.gif
Kristen aukstakulniai - 18 cm doh.gif biggrin.gif
As turiu vienus aukstakulnius, kuriuos aunuosi jei i koki rimta baliu einu, bet...turiu ikalti koki 100 gr. brendzio, nes kitaip as su jais nepaeinu...o kai ikalu, tai tada drasiai zargalioju... lotuliukas.gif

Style, sekmes sulaukti atsakymo is darbdaviu tokio, kokio tu nori 4u.gif

Zane, o tai kodel cia taip sumastei...tai ir taip grazi esi...kam cia tau ta plastine operacija...tai dabar nebusi nescia ir apsirukiusi...busi tokia visa teisinga...ar kokia tu cia busi...kaip knieti pamatyti...nauja Zane biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 08 sausio 2011 - 16:53
Labukas 4u.gif
QUOTE(Laputaitytė @ 2011 01 08, 00:30)

clap.gif clap.gif clap.gif Aš irgi prabalsavau biggrin.gif

QUOTE(Žanė @ 2011 01 08, 11:38)
norėčiau aš meetintis, bet šimtu procentu esu virusuota, taigi geriau jūsų neapkrėtinėsiu. pirma viena dukra sirgo, tada vyras, tada antra dukrytė ir galiausiai aš. ir visi tebekranksim.

Sveik, Žane 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Pliukšt @ 2011 01 08, 14:19)
Aš vakar Twilight pažiūrėjau, bet šį kart daugiau dėmesio į smulkmenas kreipiau ir pan... ar pastebėjot, kad vienoj scenoj ir knygos autorė nusifilmavo???

Aš iš pradžių irgi neatkreipiau dėmesio biggrin.gif

QUOTE(Žanė @ 2011 01 08, 14:33)
Aš padaviau prašymą išsiregistruot iš SM. Bet aš grįšiu ir jūs mane pažinsit wink.gif Suprantu, kad neteksiu taip branginamo medalio (už foto nuotrauką), bet ką padarysi.

Nesupratau... ax.gif

QUOTE(antajo @ 2011 01 08, 14:46)
jauciu man patiktu gyvent amerikej biggrin.gif man mesainiai tai yra jega kazkokia... biggrin.gif
o pas mus tai cia pasta - pasta - pica - pasta - pasta biggrin.gif ypac restikuose per pietus smile.gif

O man ir mėsainiai, ir pasta, ir sriubytė - viskas gerai, kad tik gaminti nereikėtų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti