Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga, 46 tema

Apklausa: Šauniausias filmas/serialas apie vampyrus: (43 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Arti @ 2011 01 06, 16:06)
aij visa galybe blush2.gif susijusiu su ydu salinimu..gyvenimo grazinimu..santykiu gerinimu ir t.t. biggrin.gif
O pagrindine..puslapiu dizainas..noriu atidaryt svetaine ir pradet rimtai dirbt..o tai biezdielnike as visiska doh.gif  blush2.gif Mergaites, gal  norit asmeniniu puslapiu? pvz. www.Zane.lt www.miskouoga.lt  lotuliukas.gif

šaunuolė, kad užsibrėži ir vykdai thumbup.gif
nea, tokio psl nenorėčiau hihihi.gif ką gi aš ten rašyčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2011 01 06, 15:49)
ane, nika? biggrin.gif

blush2.gif Duociau as jam butuka, kai Zane nematytu rolleyes.gif Zinai buciau nesakius, bet pati uz liezuvio patraukei rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2011 01 06, 16:15)
šaunuolė, kad užsibrėži ir vykdai  thumbup.gif
nea, tokio psl nenorėčiau hihihi.gif ką gi aš ten rašyčiau  lotuliukas.gif

Kaip dienas leidi, ka valgyt verdi, koki langu valikli naudoji, kiek vaikai sveria lotuliukas.gif Ziurek po metu ir savo memuaru knyga isleisi arba kokia kulinarine, kurios dabar kaip grybai po lietaus auga... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Nika89 @ 2011 01 06, 16:16)
blush2.gif Duociau as jam butuka, kai Zane nematytu rolleyes.gif Zinai buciau nesakius, bet pati uz liezuvio patraukei rolleyes.gif

bet butinai kai Zane nematys, nes jei pamatys, tai kaip kals... Bus fulfa po akim. Nors tu ir su melynem grazi butum... Reiktu tik viena aki dazytis, laiko sutaupytum. Isvada - buciuok...
Atsakyti
QUOTE(style @ 2011 01 06, 16:14)
***** ko tik dabar sakai, gal nori mano puslapi tvarkyt? Bo as tik fotkes moku ikelt, o kadangi as prie meno tai noriu ir puslapio menisko, ale ten jau man zalias marsas  doh.gif  rolleyes.gif

Na man irgi dar ne visos zemes ten pazistamos biggrin.gif ale judu i prieki ax.gif jei labai neskubesi galim bandyt, ale kaip cia tokiai meniskai sielai itikt reiks doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2011 01 06, 16:20)
Na man irgi dar ne visos zemes ten pazistamos biggrin.gif ale judu i prieki ax.gif jei labai neskubesi galim bandyt, ale kaip cia tokiai meniskai sielai itikt reiks doh.gif  blush2.gif

unsure.gif unsure.gif Oi zinok su manim labai lengva dirbt ir bendraut... Ane vilnietes? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ne rimtai, as esu paprasta kaip dvi kapeikos. O internetiniai psl kurimai man neikertami ir net nenoriu ikirst, tiesiog noriu, kad mano psl butu grazus.
Kompiuteraste esi? Man moterys kompiuteraste tai kaip vyrai siuvejai - mistika lengva... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(style @ 2011 01 06, 16:18)
bet butinai kai Zane nematys, nes jei pamatys, tai kaip kals... Bus fulfa po akim. Nors tu ir su melynem grazi butum... Reiktu tik viena aki dazytis, laiko sutaupytum. Isvada - buciuok...

Aj zinai dabar taip pagalvojau g.gif Zane gi nieko pries ta svigeriu vakareli buvo...tai velniai nemate, prie jos buciuosiu biggrin.gif Da prisijunks doh.gif lotuliukas.gif Gerai gerai... Zane mirksiukas.gif As jam oro bucki nusiusiu, nes jis toj fotkej tikrai saldainis rolleyes.gif Graziai jis moka tas lupas sudet ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nika89 @ 2011 01 06, 16:23)
Aj zinai dabar taip pagalvojau g.gif Zane gi nieko pries ta svigeriu vakareli buvo...tai velniai nemate, prie jos buciuosiu biggrin.gif  Da prisijunks doh.gif  lotuliukas.gif  Gerai gerai... Zane mirksiukas.gif  As jam oro bucki nusiusiu, nes jis toj fotkej tikrai saldainis rolleyes.gif Graziai jis moka tas lupas sudet ax.gif

Tai tada reiks ne tik Jacksona buciuot bet ir Zanei masaziuka padaryt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(style @ 2011 01 06, 16:24)
Tai tada reiks ne tik Jacksona buciuot bet ir Zanei masaziuka padaryt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Viskas shhhh...... topsecret.gif Tuoj skirs man Zanes sokoladainis, kuri kepa, i marmuze biggrin.gif
Atsakyti
aij visa galybe blush2.gif susijusiu su ydu salinimu..gyvenimo grazinimu..santykiu gerinimu ir t.t. biggrin.gif
O pagrindine..puslapiu dizainas..noriu atidaryt svetaine ir pradet rimtai dirbt..o tai biezdielnike as visiska doh.gif  blush2.gif Mergaites, gal  norit asmeniniu puslapiu? pvz. www.Zane.lt www.miskouoga.lt  lotuliukas.gif

pasakyk savo skype ir tave susirasiu biggrin.gif tarsimes biggrin.gif as saviski jau kokis puse metu kuriu biggrin.gif

QUOTE(style @ 2011 01 06, 16:24)
Tai tada reiks ne tik Jacksona buciuot bet ir Zanei masaziuka padaryt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

masaziukas dbr vadinas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(style @ 2011 01 06, 16:23)
unsure.gif  unsure.gif Oi zinok su manim labai lengva dirbt ir bendraut... Ane vilnietes?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Ne rimtai, as esu paprasta kaip dvi kapeikos. O internetiniai psl kurimai man neikertami ir net nenoriu ikirst, tiesiog noriu, kad mano psl butu grazus.
Kompiuteraste esi? Man moterys kompiuteraste tai kaip vyrai siuvejai - mistika lengva...  biggrin.gif

Neeee..anokia as kompiuteraste..kompiuterasto zmona, zaidzianti su kompu lotuliukas.gif
ok tada..kai ka nupeckiosiu istatysiu cia viesam teismui lotuliukas.gif bus stimulas netinginiaut lotuliukas.gif
O pradziai turi kokia vizija..ar spalvine gama..ko mazdaug noretum? g.gif
Papildyta:
QUOTE(antajo @ 2011 01 06, 16:29)
pasakyk savo skype ir tave susirasiu  biggrin.gif tarsimes biggrin.gif as saviski jau kokis puse metu kuriu biggrin.gif
masaziukas dbr vadinas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Nu dabar tai jau stresuot pradedu doh.gif mergaites, as dar tik mokausi....nu bet cia geras spyyyris i uzpakali butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2011 01 06, 16:34)

[color=yellow]O pradziai turi kokia vizija..ar spalvine gama..ko mazdaug noretum? :

Turiu, bet musu draugas, ziauriai uzimtas kompiuterastas, neturejo laiko peckiotis su manimi... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2011 01 06, 15:54)
Užstrigo dar Daivos parašymas, kad atsiima žodžius apie gerą kompaniją.. kažkaip  unsure.gif

Daivulė subtiliai juokavo, su užuomina, kad nebeerzintumėte jos biggrin.gif

www.Zane.lt www.miskouoga.lt  lotuliukas.gif

tokiai nesąmonei kaip Zane.lt pakaks ir twiterio ar FB irnesakyk.gif

QUOTE(Nika89 @ 2011 01 06, 16:23)
Aj zinai dabar taip pagalvojau g.gif Zane gi nieko pries ta svigeriu vakareli buvo...tai velniai nemate, prie jos buciuosiu biggrin.gif  Da prisijunks doh.gif  lotuliukas.gif  Gerai gerai... Zane mirksiukas.gif  As jam oro bucki nusiusiu, nes jis toj fotkej tikrai saldainis rolleyes.gif Graziai jis moka tas lupas sudet ax.gif

taip taip svinge visi svinguoja biggrin.gif tu ten bučiuok atsargiai, kol aš Robkę kutensiu biggrin.gif ir nepamiršk, visi mes vienoj didelėj lovoj biggrin.gif
Atsakyti