Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga, 46 tema

Apklausa: Šauniausias filmas/serialas apie vampyrus: (43 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2011 01 06, 15:29)
nu ką, pupos uogos šiknos nuogos biggrin.gif artėja po-šventinė tuštuma ir depresija. ką veiksim? biggrin.gif mažu reiks filmus žiūrėti. ir SPORTUOT. oje, nuo ko pradėt. matyt nuo šokoladainio kepimo biggrin.gif

labai labai jau pasiigau jaspio......

Kokios depresijos irnesakyk.gif ir posventines tustumos nejauciu..man dar sventes assa.gif biggrin.gif Man Naujieji..tai nauja pradzia..svarus lapas..prisigalvoju sau uzduociu..ir pirmus menesius bunu su uztaisu lotuliukas.gif paskui slabneja slabneja doh.gif lotuliukas.gif bet tik ne siemet biggrin.gif siemet jokio slabnejimo yu.gif
Atsakyti
kosmoooo wub.gif wub.gif wub.gif ačiūūūūūū uuuuuu
kas ten per baimės faktoriaus filmas? biggrin.gif

arti, kokios tavo užduotys?
Papildyta:
saldaaaaaiiiiniiiis
user posted image

ane, nika? biggrin.gif
Atsakyti
labas wink.gif
visos citatas dingo blyn.. kompas buvo netyčia išjungtas ne kai kieno doh.gif

Apdovanojimai wub.gif Kristen wub.gif Tik kablai TIKRAI per aukšti.. Kažin, kaip ji paskui juos nusiavusi paeina, jei dažniausiai su visokiais kedukais ir žemapadžiais varinėja.. Jaučiu visą vakarą Robkė atidirbinės ir pėdas masažuos g.gif Robkės apranga doh.gif nu ta jo striukė, tai schmoll.gif Džeikobėlis atrodo gal ir nieko, bet man jis vis tiek negražus ax.gif
karoč, vos prisimenu visus psl apie ką šnekėjot smile.gif
aaa ašaros. nu ten gal ir visai tikros. jei ne retušuota kompu. tai jei taip, tai gal ir miela smile.gif nes proga tai kaip ir visai yra, bet šiaip man vyras verkiantis kaip iš kokio serialo "papa ty moij brat!" ("tėti, tu mano brolis!") tai jau ne ne ne.. saviškio nė karto nemačiau verkiant. ir nenoriu matyt schmoll.gif nu nebent, kaip Arti sako, būtų ypatingas atvejis.. unsure.gif
Depas wub.gif
Style, įmesk savo dovaną pasigrožėt, bo iki žurnalų nežinau kada nukaksiu o šiaip pirkt nematau reikalo (jų pas mane gera krūva) bigsmile.gif
Užstrigo dar Daivos parašymas, kad atsiima žodžius apie gerą kompaniją.. kažkaip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2011 01 06, 16:49)
kosmoooo  wub.gif  wub.gif  wub.gif  ačiūūūūūū uuuuuu
kas ten per baimės faktoriaus filmas? biggrin.gif
Papildyta:
saldaaaaaiiiiniiiis
user posted image

ane, nika? biggrin.gif

nera uz ka smile.gif
jo filmas smile.gif
jo sitoj fotkej jis superinis blush2.gif
Atsakyti
doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style: 06 sausio 2011 - 15:58
QUOTE(Žanė @ 2011 01 06, 15:29)
nu ką, pupos uogos šiknos nuogos  artėja po-šventinė tuštuma ir depresija. ką veiksim?  mažu reiks filmus žiūrėti. ir SPORTUOT. oje, nuo ko pradėt. matyt nuo šokoladainio kepimo

man rytoj prasides biggrin.gif nes turejau puse seimos atostogoms pas save sveciuose, o rytoj isskrenda jau.. tai bus liudnumas..
***** man ir reiktu sportuot. o tai nuo sedejimo prei kompo uzpakalis pasidare kaip biggrin.gif biggrin.gif
QUOTE(Arti @ 2011 01 06, 15:40)
Kokios depresijos  irnesakyk.gif ir posventines tustumos nejauciu..man dar sventes  Man Naujieji..tai nauja pradzia..svarus lapas..prisigalvoju sau uzduociu..ir pirmus menesius bunu su uztaisu lotuliukas.gif paskui slabneja slabneja doh.gif  lotuliukas.gif bet tik ne siemet  siemet jokio slabnejimo

kokios uzduotis??? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
as prisigalvot galiu.. bet vis viena zinau, kad sugalvosiu dar 10 uzduociu tu uzduociu neatlikt jeigu tikrai nenoresiu smile.gif

mergos, tai gi susirenkit koki Twilight vakareli.. ech kaip noreciau bigsmile.gif bigsmile.gif su filmais, popkornais ir daug vyno biggrin.gif ( na kaip kam pieno biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2011 01 06, 15:49)
saldaaaaaiiiiniiiis

Nors ir ne Nika, bet paantrinsiu wink.gif

Jo, Arti, kas per užduotys? bigsmile.gif

Mums dar šventės. Neplanuojam dar nurengt ir supakuot eglutės.. Taip sunkiai dirbom tai dar pastovės bigsmile.gif ax.gif

Noriu ir aš ką išsikept.. Bet... Vaikai neužmigę.. nu ir nemigdau.. bet vakare jau kaip atsiimsim. Statau ant 6 val., kad prasidės košmaras Braškių g..
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2011 01 06, 14:17)
style, kaip tavo užimtumas? noriu auskarų tongue.gif biggrin.gif

darbu visad maziau daugiau yra, nes jau ir Kaziui reikia ruostis... Darysim meeta per Kazi, LINKSMUJU KEDUCIU palatkej, ane? lotuliukas.gif Tu man geriau rasyk el. laisla (zioviliuxetagmailtaskascom), arba skype mane susirask (zioviliuxx). Ten ir suderinsim, nes az manes nevelka visai lotuliukas.gif
QUOTE(antajo @ 2011 01 06, 15:19)
2. labai ir as noreciau...  ax.gif

Tu manes paklausei, as tau i az atrasiau, Belana irgi klause, jai irgi atrasiau, kazkas dar klause, atrasiau, bet jokiu atsakymu negavau... Tai taip maniau kad nebenorit unsure.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif O tu gavai mano atsakyma i az...?

Vnz, del mano lengvojo darbo, bendraujam el pastu biggrin.gif

Kazkaip nauji metai man ant smugio prasidejo. Ieskausi darbo, sian paskambino vieni, ryt eisiu i pokalbi unsure.gif unsure.gif unsure.gif Tai jau galvoju ka apsirengt lotuliukas.gif

Bet galvoj vis dar sukasi PEOPLE CHOICE AWARDS wub.gif

pasiilgau ir as savo Jamie, ale jis kazkoks tylenis... ruko gal? g.gif

Egliosha, rasyk man savo adresa, o tai tavo auskarai mane tuoj nuzudys... padeti po akim... Senus darbus reikejo dar pernai padaryt. As tau issiusiu, nes nebezinau kada klp busiu, okis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style: 06 sausio 2011 - 16:03
QUOTE(Žanė @ 2011 01 06, 15:49)

aij visa galybe blush2.gif susijusiu su ydu salinimu..gyvenimo grazinimu..santykiu gerinimu ir t.t. biggrin.gif
O pagrindine..puslapiu dizainas..noriu atidaryt svetaine ir pradet rimtai dirbt..o tai biezdielnike as visiska doh.gif blush2.gif Mergaites, gal norit asmeniniu puslapiu? pvz. www.Zane.lt www.miskouoga.lt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(style @ 2011 01 06, 16:01)

Tu manes paklausei, as tau i az atrasiau, Belana irgi klause, jai irgi atrasiau, kazkas dar klause, atrasiau, bet jokiu atsakymu negavau... Tai taip maniau kad nebenorit  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  O tu gavai mano atsakyma i az...?

nemegstu as tu AZ nes pastoviai ju negaunu !! unsure.gif unsure.gif unsure.gif zinau kad bellana rase, nes ji norejo man uzsakyt gimsei pakabuka.. bet sake nesulauke tavo atsakymo.. susirasysiu tave skypej mirksiukas.gif smile.gif

kokio darbo noretum? bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2011 01 06, 16:06)

O pagrindine..puslapiu dizainas..noriu atidaryt svetaine ir pradet rimtai dirbt..o tai biezdielnike as visiska doh.gif  blush2.gif Mergaites, gal  norit asmeniniu puslapiu? pvz. www.Zane.lt www.miskouoga.lt  lotuliukas.gif

***** ko tik dabar sakai, gal nori mano puslapi tvarkyt? Bo as tik fotkes moku ikelt, o kadangi as prie meno tai noriu ir puslapio menisko, ale ten jau man zalias marsas doh.gif rolleyes.gif

QUOTE(antajo @ 2011 01 06, 16:07)
nemegstu as tu AZ nes pastoviai ju negaunu !!  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  zinau kad bellana rase, nes ji norejo man uzsakyt gimsei pakabuka.. bet sake nesulauke tavo atsakymo.. susirasysiu tave skypej  mirksiukas.gif smile.gif

pyyyyze, nekenciu az... ok tada skype mane susirask. mirksiukas.gif
siaip su specialybe ieskausi, bet daug kur siuntineju, bo vyras sake jei nesusirasiu i uzsieni vaziuos unsure.gif unsure.gif Na as tai is savo keduciu sau uzsidirbu, bet ne tiek kiek reikia ir norisi... verysad.gif lotuliukas.gif
Atsakyti