QUOTE(Arti @ 2011 01 06, 13:35)

QUOTE(Daiva41 @ 2011 01 06, 13:39)
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Dieveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Sventaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas
O Naujus metus kartu sutiko, nes Summit liepe ir pasibuciavo musant 12-ai, nes Summit gerai pamokejo :
Dieveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Sventaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas
O Naujus metus kartu sutiko, nes Summit liepe ir pasibuciavo musant 12-ai, nes Summit gerai pamokejo :
nu kodel sumokejo, gal siaip pasirase, juk reklaaaamaaa

QUOTE(Arti @ 2011 01 06, 13:39)
dziaugsmas dziaugsmui..nu bet bernui dudas paleist del "siaip drauges" : ::
Ciuju Egliosha spicialiai cia zibalo pila ::
Ciuju Egliosha spicialiai cia zibalo pila ::
nu dudu nieks nepaleido, asaros kaip pupos neriedejo, butumet mane maciusios kai mano sese su choru sulej pirma syki dainavo

gal

QUOTE(style @ 2011 01 06, 13:58)
Cia ji mano kedutes reklamuoja
ne i tema:
Nusipirkit TAVO VAIKA (2011 NR.1), ten bus nauja skiltis DOVANU MAISAS... Pamatysit ir mano kurini, kuri galesit laimeti :: : :: ::
ne i tema:
Nusipirkit TAVO VAIKA (2011 NR.1), ten bus nauja skiltis DOVANU MAISAS... Pamatysit ir mano kurini, kuri galesit laimeti :: : :: ::
isriso mane...

QUOTE(Žanė @ 2011 01 06, 15:29)
nu ką, pupos uogos šiknos nuogos : artėja po-šventinė tuštuma ir depresija. ką veiksim? : mažu reiks filmus žiūrėti. ir SPORTUOT. oje, nuo ko pradėt. matyt nuo šokoladainio kepimo :
labai labai jau pasiigau jaspio......
labai labai jau pasiigau jaspio......
man nauji metai depresova svente, o va nauji praejo, i darba iszygiavau, noriu viska daryt (isskyrus darbu rasyma

QUOTE(style @ 2011 01 06, 16:01)
Egliosha, rasyk man savo adresa, o tai tavo auskarai mane tuoj nuzudys... padeti po akim... Senus darbus reikejo dar pernai padaryt. As tau issiusiu, nes nebezinau kada klp busiu, okis?
as tada tau facebukej parasysiu

QUOTE(Arti @ 2011 01 06, 16:06)
O pagrindine..puslapiu dizainas..noriu atidaryt svetaine ir pradet rimtai dirbt..o tai biezdielnike as visiska : :: Mergaites, gal norit asmeniniu puslapiu? pvz. www.Zane.lt www.miskouoga.lt ::
aisku man tai velniam ano reik, bet buvau radus savo vardu puslapi