Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga, 46 tema

Apklausa: Šauniausias filmas/serialas apie vampyrus: (43 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Arti @ 2011 01 06, 13:35)
Egliosh, kokia ten vampyrsha ant avataro uzsidejai?

irnesakyk.gif selena gomez, man ji tokia leliska, patinka kazkodel biggrin.gif
QUOTE(Daiva41 @ 2011 01 06, 13:39)
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Dieveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Sventaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas
O Naujus metus kartu sutiko, nes Summit liepe ir pasibuciavo musant  12-ai, nes Summit gerai pamokejo :

nu kodel sumokejo, gal siaip pasirase, juk reklaaaamaaa laugh.gif o pasibuciuot musant dvylikai privaloma, uz dyka.
QUOTE(Arti @ 2011 01 06, 13:39)
dziaugsmas dziaugsmui..nu bet bernui dudas paleist del "siaip drauges"  : ::
Ciuju Egliosha spicialiai cia zibalo pila  ::

nu dudu nieks nepaleido, asaros kaip pupos neriedejo, butumet mane maciusios kai mano sese su choru sulej pirma syki dainavo doh.gif va ten tai dudu dudos buvouser posted imagetarkim ten taip susviete zibintai irnesakyk.gif
gal hihihi.gif
QUOTE(style @ 2011 01 06, 13:58)
Cia ji mano kedutes reklamuoja
ne i tema:
Nusipirkit TAVO VAIKA (2011 NR.1), ten bus nauja skiltis DOVANU MAISAS... Pamatysit ir mano kurini, kuri galesit laimeti  ::  :  ::  ::

isriso mane... swoon.gif
QUOTE(Žanė @ 2011 01 06, 15:29)
nu ką, pupos uogos šiknos nuogos : artėja po-šventinė tuštuma ir depresija. ką veiksim? : mažu reiks filmus žiūrėti. ir SPORTUOT. oje, nuo ko pradėt. matyt nuo šokoladainio kepimo :

labai labai jau pasiigau jaspio......

man nauji metai depresova svente, o va nauji praejo, i darba iszygiavau, noriu viska daryt (isskyrus darbu rasyma laugh.gif ) ir viska veikt (isskyrus sporta laugh.gif ) thumbup.gif
QUOTE(style @ 2011 01 06, 16:01)
Egliosha, rasyk man savo adresa, o tai tavo auskarai mane tuoj nuzudys... padeti po akim... Senus darbus reikejo dar pernai padaryt. As tau issiusiu, nes nebezinau kada klp busiu, okis?

as tada tau facebukej parasysiu biggrin.gif tu man paskui pakeverzosi kiek as tau bate sedziu biggrin.gif diedas mane uzjuoks negyvai, ale man papisy pamakalai laugh.gif
QUOTE(Arti @ 2011 01 06, 16:06)
O pagrindine..puslapiu dizainas..noriu atidaryt svetaine ir pradet rimtai dirbt..o tai biezdielnike as visiska :  :: Mergaites, gal  norit asmeniniu puslapiu? pvz. www.Zane.lt www.miskouoga.lt  ::

aisku man tai velniam ano reik, bet buvau radus savo vardu puslapi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2011 01 06, 17:11)
aisku man tai velniam ano reik, bet buvau radus savo vardu puslapi blink.gif

gerai dar kad ne su tavo nuogos nuotraukom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2011 01 06, 17:16)
gerai dar kad ne su tavo nuogos nuotraukom  lotuliukas.gif

saunioms panelems lotuliukas.gif lotuliukas.gif

ai, del to akiu blizgejimo. ziurejau video, kur Latifa prieina prie ju, tai lygiai taip pat akys blizgejo irnesakyk.gif biggrin.gif
user posted imageuser posted image
user posted image
o blyn, sedejo salia Hellcats'iu bigsmile.gif Ashley Tisdale (kai persidaze rudai kokia ji man grazi paliko wub.gif ) ir Mishalkos
user posted image
o Kristen batai kaip pasagom pakalti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliosha: 06 sausio 2011 - 17:57
QUOTE(egliosha @ 2011 01 06, 17:18)

bet koks nykus forumas, tik pati su savim pašneka... lotuliukas.gif
Atsakyti
Aj, aš čia pavėluotai, visos kalbėjot apkalbėjot, bet man kas irnesakyk.gif

Sunkiai jam rankas einasi valdyt hihihi.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
kad jis nei ranku valdo nei zvilgnio.. lotuliukas.gif cia paziurejus rodos mirsta is meiles.. wub.gif Ar jinai ji myli tai neaisku... bet kad jis ... ja tai FAKTAS bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2011 01 06, 18:01)
bet koks nykus forumas, tik pati su savim pašneka... lotuliukas.gif

todel kad sauniu paneliu nedaug biggrin.gif biggrin.gif
QUOTE(Prancuzyte @ 2011 01 06, 18:09)
kad jis nei ranku valdo nei zvilgnio..  lotuliukas.gif cia paziurejus rodos mirsta is meiles..  wub.gif  Ar jinai ji myli tai neaisku... bet kad jis ... ja tai FAKTAS  bigsmile.gif

aga, vat man toks ispudis susidaro irgi..
bet paskui pagalvoju apie save ir pagalvoju, visai galimas dalykas, kad ji Robke myliu ne ka maziau.. ax.gif ( is patirties kalbu )
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Tai gerai kad aš nesugalvojau tų apdovanojimų žiūrėt biggrin.gif Ir kaip nusivyliau, kad tą "Star under 25" Efronas gavo doh.gif Jau geriau Emma Watson, nors aišku geriausia vienas iš Robsten rolleyes.gif
O jau Kristen kaip gražiai atrodė wub.gif Kiek skaičiau, tai ji minima tarp geriausiai atrodžiusių per tuos apdovanojimus thumbup.gif Robas tai atrodė nei šiaip, nei taip, bet jam tinka biggrin.gif O Tayloras kaip Tayloras biggrin.gif

O mano Naujųjų metų pažadas buvo apsilenkt chemijos knygą, nes nuo rugsėjo ta knyga dalijasi vienu aplankalu su kita blush2.gif tai jau savaitgalį žadu aplenkt biggrin.gif

TIIIKSLIAI
style, ačiū už temą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo donata222: 06 sausio 2011 - 19:08
Sveikos merginos 4u.gif . Parsirandu ir as po ilgos dienos. Nauja temute thumbup.gif , o naujienu kiek ir apdovanojimu gavo musiskiai ir ne viena saunuoliai thumbup.gif . Net kokias garsenybes aplenke blink.gif net nesitiki ,kad tokie jauni ir tokie garsus saunuoliai tik ,kad jiem nesibaigtu slove po filmu, o tik kad kiltu mirksiukas.gif O man is ju 3 graziausiai Teiloras atrode wub.gif .Bet puiku kad Robas atvyko i apdovanojimus ir palaike Kristen, pasidziauge jos ivertinimu saunuolis 4u.gif .Tik gaila kad kitu aktoriu nebuvo g.gif , nes pasiilgau ir kitu biggrin.gif .
Atsakyti
Kristen irgi moka meiliai žiūrėt mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Man vienintelis dalykas kas Kristen nepatinka kad ji nagus kramto fu...... schmoll.gif
Atsakyti
Nesuprantu, ko jūs prie to Robkės aprangos kimbant biggrin.gif Ko dar buvo galima tikėtis iš jo, jis atrodė taip, kaip jaučiasi laisviausiai ir patogiausiai. Robiško savo stiliaus neišsižada.

Man asmeniškai, jis su šita striuke geriau atrodė, nei per kažkokius apdovanojimus su purvinai raudonai vyšniniu kostiumu doh.gif schmoll.gif

O man kuo daugiau žiūriu, tuo panašiau, kad Kristen ne nagus kramto, o lūpas nuolat liečia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laputaitytė: 06 sausio 2011 - 19:06