mielosios, su svente jus visas
ne viska skaiciau, bet pasisakysiu, nes turiu kiek kitoki poziuri...
Man ir mano suzadetiniui vestuves reiskia ne tai, kad po ju viskas bus kitaip, kad mane labiau myles ar dar kaip nors. Ir ne tai, kad laukciausi ir reiketu paskubom susituokt (vestuviu data musu galvoj jau stovi gerus 3.5 metu, nepaisant kad as dar pakankamai jauna). Mums vestuves reiskia, kad nuo siol mes busim oficiali seima, iteisinsim santykius, plius as labai nemegstu kai vaikai atsiranda susimeteliu porose, o kadangi mes apie kleckiukus svajojam, tai paprasciausiai jie gales patys pasirinkt tinkamiasuia laika atsirast oficialioj seimoj- saugioj aplinkoj... Ir siaip... jei du mylintys zmones apie tai masto, vadinasi, jiems to reikia... ne pasipuikuot su suknele, o tiesiog pamatyt ir suprast, kokia esi laiminga su tuo zmogumu, pasidaryt svente ir su visais pasidziaugt, kad gyvenime radai TA zmogu... Musu vestuves nebus grandioziskos, bet tai bus MUSU svente, kurios smulkmenas ir svajones puoselejom jau ketvirti metai...
Ir dar- nemanau, kad tai turi priklausyti nuo turimo kapitalo, santaupu ar siaip materialiu dalyku- jei pora moka suktis, tai visai nebutina turet "jau pastatyto namo" ar dar kazko laukt, kol is dangaus nukris. Viskas yra uzgyvenama, mes su brangiuoju 1.5 metu gyvenam kartu, ir mums taip gerai, bet tiesiog mes norim but oficiali seima, SEIMA, o ne tiesiog kartu gyvenantys isimylejeliai.
ir dar paskutinis ne toks reiksmingas dalykas- kiek teko pastebeti, nesusituokusiu poru statusas visuomeneje, deja, zemesnis... (bet nesakau, kad tik del to reik iteisint santykius). Tiesiog i seima ziurima siek tiek kitaip, gal jus nepajutot, nezinau
Tai tiesiog mano nuomone

nepykit, jei ka izeidziau, stengiausi tiesiog pasakyt, kad musu nuomone bei vertybes, kuriu laikomes, daro mus laimingus, o skirtingu zmoniu skirtingi poreikiai, jei kas nori gyventi tik susimete- prasau

as ir pati jau kuri laika taip darau

)
Papildyta:
QUOTE(Miss @ 2006 03 08, 13:53)
As kategoriskai nesutinku su posakiu, kad atejus tam tikram laikui reikia arba skirtis arba tuoktis. Jeigu santykiai nera tvirti, tai tuoktis tam, kad gresia skirybos, visiskai nelogiska. Bet musuose daznai taip ir pasitaiko. Kai tik gresia skyrybos, tai zmones issigasta vienatves ir susituokia, nors tai zinoma ilgai nesitesia...
taip, visiskai pritariu

Perfrazuosiu- manau, metas ir kalbos apie vedybas ateina tada, kai jauti, kad jusu santykiai labai tvirti, ir nebijai, kad gal iskirtis ar kad tuoj ateis krize. Santuokoje krizes sprendziamos KARTU, ir tai yra svarbiausia. Vienatves nebus, jei santykiuose dalyvaus tiek vyras, tiek moteris... Reikia kartu isgyventi viska.