Įkraunama...
Įkraunama...

Jau norėčiau tekėti, bet...

nuomenes niekas nepersa, tik pasakiau,
ka manau perskaicius jos posta ir viskas..
Atsakyti
aciu, jums visoms uz pasisakymus. Manau, kad saves per prievarta neversiu jam ka sakyti, nebent tai netycia iseitu. Dabar palauksiu keletos artimiausiu planuojamu pasikeitimu musu gyvenimely (mokslai, darbai, ir kt.) ir tada ziuresim, ar jis ir toliau ruosis ramiai ir siltai gyventi, ar prades rimtai planuoti musu bendra ateiti, jei ne, uz savo veiksmus neatsakau biggrin.gif
Atsakyti
biski nesuprantu mergaiciu, kurios pradeda gyvent kartu, o paskiau skundziasi, kad vaikinai zenytis nenori. Na, ir man buvo, kad gyvenom kartu, bet niekada nesijauciau "ne seima". Teketi norejau labiau del grazios sukneles, o ne del to, kad busim "tikra seima", nes istekejus visiskai niekas nepasikeite. Ir juokinga, kai kas nors paklausia, kas pasikeite. VISISKAI NIEKAS, tik visokie zmogai kaip i "tikra seima" pradejo ziureti. Kartais net siutas paima... svarbiau yra santykiau, o ne vestuves, nes jos nepakeicia (bent jau neturetu) JUSU, nebent po vestuviu pradeda rodytis tikrieji veidai... mastau.gif
Nes man tikra seima yra bent jau 3 asmenys... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lineva @ 2005 12 20, 17:43)
Va  va drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

na, nieko blogo noreti teketi, bet... man tas paneliu zyzimas vaikinams, kad jos nori zenytis tai kazkoks nelabai priimtinas. blush2.gif Turiu viena drauge, kartu gyvena su vaikinu, pasieme paskola butui per puse, jis jai kazkada neseniai pasipirso, bet ji ziauriai nusivyle, kad labai neromantiskai tai padare ir ziedas nelabai grazus. doh.gif tokias tik gun_bandana.gif: KOKS gi skirtumas, jei myli ir nori buti kartu??? kokios dar svajones apie princa ant balto zirgo TIESIOGINE prasme? Ta reikia kitaip pamatyt, pajaust, nes pazisti JI iki kaulu smegenu ir zinai, ko tiketis... sakes... neverkit, mergos, kad nesipersa. Ateis laikas ir arba pasipirs arba issiskirsit. Nedaug kas dar pas mus gyvena nasusituoke, kad abu TA PADETIM butu patenkinti...
Atsakyti
Tiesiog man atrodo, kad kai kurie vyrai neskuba, nes kol piršto nespaudžia žiedas, jie paprasčiau į kairę nueiti gali g.gif Daugeliui vedybos asocijuojasi su laisvės praradimu. Labiausiai mane biesina draugai, kurie užmeta frazių ale "aha, tai ji tave suvystyti nori..." doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2005 12 20, 16:41)
biski nesuprantu mergaiciu, kurios pradeda gyvent kartu, o paskiau skundziasi, kad vaikinai zenytis nenori. Na, ir man buvo, kad gyvenom kartu, bet niekada nesijauciau "ne seima". Teketi norejau labiau del grazios sukneles, o ne del to, kad busim "tikra seima", nes istekejus visiskai niekas nepasikeite. Ir juokinga, kai kas nors paklausia, kas pasikeite. VISISKAI NIEKAS, tik visokie zmogai kaip i "tikra seima" pradejo ziureti. Kartais net siutas paima... svarbiau yra santykiau, o ne vestuves, nes jos nepakeicia (bent jau neturetu) JUSU, nebent po vestuviu pradeda rodytis tikrieji veidai... mastau.gif
Nes man tikra seima yra bent jau 3 asmenys...  wub.gif

Sutinku visu 100 thumbup.gif

QUOTE(DjeVu @ 2005 12 20, 18:15)
Tiesiog man atrodo, kad kai kurie vyrai neskuba, nes kol piršto nespaudžia žiedas, jie paprasčiau į kairę nueiti gali g.gif Daugeliui vedybos asocijuojasi su laisvės praradimu. Labiausiai mane biesina draugai, kurie užmeta frazių ale "aha, tai ji tave suvystyti nori..." doh.gif

Nu tikrai ziedas nesudaro kliuciu eiti i kare, be to ir ziedas gali nebuti devimas po vestuviu. Niekas manes manau neitikins (nu gal...), kad vedybos labiau sustiprina meile, neaq, meile arba yra arba ne ir be vedybu ir su jomis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DjeVu @ 2005 12 20, 19:15)

as tai nesuprantu mastymo, kad jei vyras neveda, tai todel, kad jam lengviau i sona eiti. Koks gi skirtumas vedes ar ne, jei nores, tai ir eis. Skirtumas tas, kad jei nevedes nueis i sona, o jo panele bus principinga, tai uzdarys durim ir vsio. unsure.gif Kaip tik nevedes turi buti apdairesnis, nes lengviau uzdaryti duris be jokiu popierzmu. Siuo klausimu.
O siaip tai nesubrende apie "suvystyma" rimtai sneka, normalus tik juokaija tokiomis frazemis, nes is esmes KOKS SUVYSTYMAS? jei tau geda ar tu jautiesi suvarzytas, tai tavo problemos.
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2005 12 20, 15:41)
Nes man tikra seima yra bent jau 3 asmenys...  wub.gif

perskaiciau tavo pasisakymus ir regis ne viska buvau parasiusi, todel ne visai teisingai buvau suprasta. Kalbant apie vestuves - as pati labiau noreciau, kad tai vyktu tyliai ir sveciu apskritai nenoriu, vestuvine suknele - as apie ja nesvajoju, tiesiog nepakenciu ir mane vimdo (atsiprasau) nusistovejusios tradicijos, galeciau ir nudriskusiais dzinsais susituokt. Pati ceremonija manes apskritai nedomina. Bet reikalas tas, kad apie vaikus mes jau kalbam, is pradziu sakydavau, kad tikrai ju noriu. O dabar geriau pagalvojau - nenoriu, kad vaikai gimtu ne santuokoj, noriu tvarkingos ir grazios seimos, gal galima pavadinti "pagal taisykles". Pati uzaugau grazioj seimoj ir visada dziaugiausi tuo.
Atsakyti
QUOTE(lrmp @ 2006 01 03, 14:09)
Kalbant apie vestuves - as pati labiau noreciau, kad tai vyktu tyliai ir sveciu apskritai nenoriu, vestuvine suknele - as apie ja nesvajoju, tiesiog nepakenciu ir mane vimdo (atsiprasau) nusistovejusios tradicijos, galeciau ir nudriskusiais dzinsais susituokt. Pati ceremonija manes apskritai nedomina. Bet reikalas tas, kad apie vaikus mes jau kalbam, is pradziu sakydavau, kad tikrai ju noriu. O dabar geriau pagalvojau - nenoriu, kad vaikai gimtu ne santuokoj, noriu tvarkingos ir grazios seimos, gal galima pavadinti "pagal taisykles". Pati uzaugau grazioj seimoj ir visada dziaugiausi tuo.

na, man irgi keista, kad kai kurios dėl suknelės teka...visiškai sutinku, kad ne pati ceremonija ar baltos naminės mišrainės čia esmė. Tiesiog norisi jaustis gražia, tvirta šeima. Beje, nesituokčiau su žmogumi prieš tai su juo nepagyvenusi g.gif
Atsakyti
O man tai is esmes tos vestuves nieko nepakeite. Na ir gerai. As labiau norejau tikrai tos sukneles, aisku, vyras yra tas, su kuriuo svajoju pasenti... wub.gif Na, dar socialinis statusas, nors jis irgi labiau del "rimtesnio" ivaizdzio kitu akyse.
Dabar, po vestuviu, mane labiausiai nervuoja (jei taip galima pasakyt) pasikeites vyro tevu poziuris. Atrodo, kad KAZKAS PO TO pasikeite ir as tapau "zmogumi". Na, mes gerai sutarem visada, jokiu pykciu, pletku ar siaip. Bet po vestuviu visada ir ypac prie svetimu zmoniu pabrezia, kad "dabar jau tu ne sunaus drauge, o marti". Sakes, sitas tai mane biesina. bash.gif:
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2006 01 04, 12:15)
Bet po vestuviu visada ir ypac prie svetimu zmoniu pabrezia, kad "dabar jau tu ne sunaus drauge, o marti". Sakes, sitas tai mane biesina. bash.gif:

o kodėl tave tai nervina? aš galvoju, man gal patiktų, kad rimčiau visi žiūri... g.gif
Atsakyti
QUOTE(DjeVu @ 2006 01 04, 18:54)
o kodėl tave tai nervina? aš galvoju, man gal patiktų, kad rimčiau visi žiūri... g.gif

bet AS tai nepasikeiciau protest.gif Kad tapau zmona, tai jau pasidariau RIMTESNE? Man tai santuoka tuo ir yra keistas dalykas, kad visi galvoja, kad tai neisardomas reikalas. Juk gali issiskirti ir buti lygiai toks pat nieksas kaip ir nevedes. Na, sutinku, kad rimtesne atrodau, tarkim, tolimiems zmonems, kaip kolegoms, parneriams darbo ir panasiai. Bet TEVAMS... schmoll.gif Juk uosviai mane sekmingai pazinojo 3,5 metu, bet kai tapau marti, tapau ZMOGUM ar ju gimine? bash.gif frusty.gif Nei as kitaip elgiuosi, nei ka, bet va, cia ir yra tu vyresniu zmoniu poziuris, nes mano tevai gerokai uz juos jaunesni ir ne karto neisgirdau, kad va, cia jau musu ZENTAS.
Atsakyti