Įkraunama...
Įkraunama...

Jau norėčiau tekėti, bet...

QUOTE(tasha @ 2007 05 23, 19:30)
***** kokiu oziu yra frusty.gif kodel vyrai nepagalvoja apie merginu jausmus doh.gif
Nors vis tik as manau, kad nereikia pradeti gyventi kartu, kol nenuspresta del vestuviu.Mano viena drauge visada sakydavo, kad apvynioti vyra ir padaryti,taip, kad jis noretu vestuviu dar daugiau nei mergina yra sunkus ir intensyvus darbas biggrin.gif
Man neteko "dirbti" maniskis po metu draugystes pasipirso ax.gif

maniskis taip pat man pasipiršo lygiai po metų nuo draugystės pradžios.. wub.gif
planavom tuoktis jau kitą vasarą.. bet.. nusprendėm atidėti 2009 metams unsure.gif šiuo atveju maniškis vestuvių nori labiau nei aš g.gif nes aš.. dar.. jaučiuosi.. per.. jauna doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na nesuprantu, ko visos panos taip verziasi tuoktis. na nebent vaiku norisi. kad vaikai turi gimti seimoje, su tuo sutinku, bet jei vaiku dar neplanuojate, kam tos vestuves. oi, uzsipuls dabar mane prijauciancios vedyboms. blink.gif as pati su savo vaikinu draugauju jau 10 metu, 6 is ju gyvenam kartu. na nereikalingos man tos vedybos nors tu ka. gal as kokia nenormali blink.gif ?
Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2007 05 29, 11:57)
na nesuprantu, ko visos panos taip verziasi tuoktis. na nebent vaiku norisi. kad vaikai turi gimti seimoje, su tuo sutinku, bet jei vaiku dar neplanuojate, kam tos vestuves. oi, uzsipuls dabar mane prijauciancios vedyboms. blink.gif  as pati su savo vaikinu draugauju jau 10 metu, 6 is ju gyvenam kartu. na nereikalingos man tos vedybos nors tu ka. gal as kokia nenormali  blink.gif ?

biggrin.gif na,mes vaiku neplanuojame 3-4m mirksiukas.gif O seimos norisi,nes tikriausiai abu esame seimos zmones smile.gif
Kodel turetu tave kazkas pulti blink.gif Gi visokiu zmoniu yra,visokiu reikia mirksiukas.gif Jei jums gerai taip gyventi,tai viskas super ir tu tikrai normali biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
na nesuprantu, ko visos panos taip verziasi tuoktis. na nebent vaiku norisi. kad vaikai turi gimti seimoje, su tuo sutinku, bet jei vaiku dar neplanuojate, kam tos vestuves.

Santuoka sudaroma tarp dviejų žmonių - tai ne kažkokia sutartis tarp tėvų ir jų būsimų vaikų. Taigi argumentas "vaikai turi gimti šeimoje" toks be tvirto pagrindo, sakyčiau. Jei nenori oficialiai susieti savo gyvenimo su mylimu žmogum, tai kam tai daryti dėl vaikų? Motyvai pernelyg toli nuo santuokos esmės.

O be to, vaikai kartais gimsta ir neplanuoti ir bent man tai pilvotos nuotakos su baltom suknelėm ar net rūtų vainikėliais atrodo kaip išlipusios iš kažkokio apgailėtino šaržo.
Papildyta:
bet jei vaiku dar neplanuojate, kam tos vestuves.
(...)
as pati su savo vaikinu draugauju jau 10 metu, 6 is ju gyvenam kartu. na nereikalingos man tos vedybos nors tu ka. gal as kokia nenormali  blink.gif ?

Per 10 metų neužsinorėti vaikų - čia tai tikrai nenormalumas. g.gif
Atsakyti
smalsute, ne visu zmoniu gyvenimo esme vaikai. as pavyzdziui vaiku nenoriu visiskai, o vyras kol kas nenori. gal kas einant metams pasikeis, bet kol kas vaikai man neaktualu. gali vadinti nenormalumu, bet yra zmoniu, kuriems to nereikia.
Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2007 05 29, 19:23)
gal kas einant metams pasikeis, bet kol kas vaikai man neaktualu.

Linkiu, kad pasikeistų ne tada, kai jau bus per vėlu. (Nenoriu gąsdinti, bet kažkodėl bevaikės poros galiausiai gan skaudžiai tai išgyvena.) 4u.gif
Atsakyti
skaudziai isgyvena tos, kurios nori vaiku, bet negali turetu. as, aisku, tokius zmones uzjauciu. nu bet jei nenori... o jei bus velu... na yra daug vienisu nelaimingu vaiku...galima isivaikinti...
Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2007 05 30, 08:01)
o jei bus velu... na yra daug vienisu nelaimingu vaiku...galima isivaikinti...

schmoll.gif , kur tavo vaikas išnešiotas, o kur svetimas... nors aišku, jei visai nėr kitos išeities g.gif
Atsakyti
kazkodel jei vaiku nenori vyras, tai yra norma, bet jei moteris, tai jau issigimimas kazkoks. keista, o atrodo gyvenam tokiam amziuj, kai moteru ir vyru lygios teises.
Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2007 05 30, 08:55)
kazkodel jei vaiku nenori vyras, tai yra norma, bet jei moteris, tai jau issigimimas kazkoks. keista, o atrodo gyvenam tokiam amziuj, kai moteru ir vyru lygios teises.

Nu matai, sako, kad motinystės instinktas ateina savaime. todėl visi ir stebisi jei moteris dar nenori vaiko
Atsakyti
Merginos,ko jus cia gincijates del tu vaiku...Noras tureti ju ateina su laiku smile.gif Musu poroje siuo metu irgi noras didesnis atsistoti ant koju,nei tureti vaiku...Kai nera,ka jiems pasiulyti,tai ir tas noras nedidelis unsure.gif
Ateis laikas,bus ir vaikas 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2007 05 30, 09:07)
tada pabusiu balta varna.

as asmeniskai nematau cia jokio nenormalumo, kiekvieno apsisprendimo reikalas, tik va vienas dalykas ramybes visgi man neduoda: dabar vaiku nenoriu, jokio instinkto nera nei pedsako, bet jei uzsinoresiu, o bus jau per velu? Arba jeigu vaikas gimtu o tas instinktas taip ir neatsirastu? Va idomu man ar taves tokios mintys nekankina?
Papildyta:
QUOTE(aggate @ 2007 05 30, 09:13)
Merginos,ko jus cia gincijates del tu vaiku...Noras tureti ju ateina su laiku smile.gif Musu poroje siuo metu irgi noras didesnis atsistoti ant koju,nei tureti vaiku...Kai nera,ka jiems pasiulyti,tai ir tas noras nedidelis unsure.gif
Ateis laikas,bus ir vaikas 4u.gif  biggrin.gif

o kada tas laikas idomu ateina...
Atsakyti