Įkraunama...
Įkraunama...

Jau norėčiau tekėti, bet...

rolleyes.gif labutes,teketi noreciau kad ir db,bet,va jam paskutiniai metai mokintis tai zyzia mano tevai nori kad baigciau mokslus ir tt as jau baigusi.,bet jo tevai tokia kad uhh...o jis ir priklauso nuo ju kol kas.esame jauni man 20,jam 21,bet nesim pareiskimus balandzio menesi nes as uztektinai prisitampiau su buvusiais vaikinais,nors irgi laukiau pasiulymo teket,bet kai ateidavo laikas ,,,deja likdavau ant ledo. blink.gif uztai sita sugribiau ir pasakiau nuo draugystes pradzios kad ilgai nesitampysiu.tai kaip ir po poros metu nusimato tos vestuves,bet visko gali dar buti. unsure.gif o tekeciau kad ir dabar jei butu kur gyventi jei jo mokslai butu baigti ,o kaip kurios jus sakote kad galima mokintis ir gyvent taip sutinku bet jam tai nepriimtina tex man palaukt siuos metelius ehh smile.gif
Atsakyti
O as noreciau pasakyti tiek: per musu santuokos ceremonija kunigas pasake toki pamoksla, esme tokia, kad mylekite vienas kita ir ta savo meile ne zodziais, o veiksmais irodykite. Taigi, mano manymu, pati santuoka ir yra irodymas konkreciu poelgiu, kad tu pasiryzes su siuo zmogumi praleisti visa likusi gyvenima, dziaugsmais, vargais ir visu kitu dalintis per puse... Sakykit ka norit, bet santuokai ryztasi ne kiekvienas ir pats vyro noras tuoktis rodo jo branda ir rimta poziuri i moteri, kuria turi salia mirksiukas.gif .Aisku, as nekalbu apie santuokas is reikalo ar pan. smile.gif
Atsakyti
nu aš tai irgi turiu tokią "bėdą". Su brangiuoju kartu jau esame 6m. 3 iš jų gyvename kartu. aš taip vis lyg juokais, lyg rimtai užsimenu ką nors apie vestuves, bet tuo viskas ir baigiasi. tikrai žinau, kad i mūsų santykius jis žiūri rimtai. Ir šiaip jis toks rimtas vyrukas. Manaujis nesiperša todėl, kad neturime kur gyventi (ta prasme nuomojame butą). o apie nuosavą namą jis svajoja jau nuo mūsų draugystės pradžios. Dar prieš metus įkūrė nuosavą firmą, tai dirba dabar dieną naktį, reikia verslą ant kojų pastatyti. O tam viskam reikia pinigų. Iš vienos pusės (tos logiškosios) ir aš nenoriu skubėti, nes būtų gerai pirma susitaupyti pinigų vestuvėms, nes noriu gražios šventės, o ir mokslų baigimas jau nebetoli, tai ir laiko planuoti nelabai bus. bet iš kitos pusės (tos nelogiškosios) tai taip norėtūsi tų vestuvių. Visos mano draugės ženyjasi, o mano mielasis greičiausiai pasipirš tik kai jau namus turėsim, o tai yra labai neapibrėžtas laiko tarpas. tekėti "iš reikalo" tikrai nežadu, nes ir pati vaikų dar nenoriu, galvoju toliau stoti mokytis kitur. taigi nusprendžiau, kad kokius 2 metus dar tikrai galiu sukandus dantis pakentėti ax.gif , nes man dar tik 23. per ta laiką pabandysiu sutaupyti šiek tiek pinigų, galiu suknelę pati pasisiūti, nes jau gerai žinau kokios noriu, be to jau ir šį ta susiplanavusi esu (kokios šventės noriu, muzikos ir fotografo). tagi kai jau sulauksiu to svaiginančio "tekėk už manęs" viskas jau bus suplanuota, bereiks tik susituokti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(emmulia @ 2007 10 16, 15:17)
O as noreciau pasakyti tiek: per musu santuokos ceremonija kunigas pasake toki pamoksla, esme tokia, kad mylekite vienas kita ir ta savo meile ne zodziais, o veiksmais irodykite. Taigi, mano manymu, pati santuoka ir yra irodymas konkreciu poelgiu, kad tu pasiryzes su siuo zmogumi praleisti visa likusi gyvenima, dziaugsmais, vargais ir visu kitu dalintis per puse... Sakykit ka norit, bet santuokai ryztasi ne kiekvienas ir pats vyro noras tuoktis rodo jo branda ir rimta poziuri i moteri, kuria turi salia mirksiukas.gif  .Aisku, as nekalbu apie santuokas is reikalo ar pan. smile.gif

Sutinku, ne vieną pažįstu kuris ilgai su savo antrąją puse draugauja bet nei pro kur tuoktis nenori schmoll.gif o yra tokių kurie ir iš reikalo nenori, kaip vienas mano pažįstamas pasakė "mano žmona nebutinai turi būti mano vaiko motina" taip, kad tikrai kai kurių net iš reikalo tuoktis nepriversi smile.gif

soffi neskubėk taip, jauna esi, juk tik 20 metelių tau, iš savo patirties sakau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aero: 06 gegužės 2008 - 13:30
QUOTE(Aero @ 2008 05 06, 14:28)
mano žmona nebutinai turi būti mano vaiko motina

blink.gif blink.gif blink.gif

štai tokio požiūrio aš absoliučiai nesuprantu schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif tokiam tipažui vienareikšmiškai atsakyčiau: mano vyras, nebūtinai turi būti mano vaikų tėvas lotuliukas.gif lotuliukas.gif o paskui pasiųsčiau kuo toliau nuo savęs cool.gif
Atsakyti
kam gyventi susimetus, jeigu galima abipusiu susitarimu susituokti baznycioje (tikintiems) ir "zakse"... nesuprantu
Atsakyti
QUOTE(NONsposata @ 2008 05 14, 14:28)
kam gyventi susimetus, jeigu galima abipusiu susitarimu susituokti baznycioje (tikintiems) ir "zakse"... nesuprantu

aš irgi nelabai suprantu, bet va jau 4 metus sėkmingai gyvenu mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš niekaip nesuprantu žmonių gyvenančių kartu nesusituokus pasakymų: "mes negalime dabar tuoktis, nes neturime kur gyventi (nuomojasi, ar pas tėvus gyvena), neturime pinigų (mažai uždirbame, ar mokomės dar), per jauni esame". Tai koks skirtumas tada, jeigu vistiek gyvenama kartu ? Ką keičia vestuvės ?
Na čia tik mano nuomonė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Saulute* @ 2008 05 15, 15:42)
O aš niekaip nesuprantu žmonių gyvenančių kartu nesusituokus pasakymų: "mes negalime dabar tuoktis, nes neturime kur gyventi (nuomojasi, ar pas tėvus gyvena), neturime pinigų (mažai uždirbame, ar mokomės dar), per jauni esame". Tai koks skirtumas tada, jeigu vistiek gyvenama kartu ? Ką keičia vestuvės ?
Na čia tik mano nuomonė  blush2.gif

ta ir keicia kas cia isvardinta mirksiukas.gif juk nuomuojies buta-moket nuoma reikia,mazai uzdirba-tai is ko vestuves iskels? g.gif g.gif g.gif
o vestuves keicia labai daug,pirmiausia seimynini statusa,padeti visuomeneje ir dar visa ka,ko nekeite iki vestuviu mirksiukas.gif o kad jauni,tai faktas kad ner kur skubeti,jei 18-likos buciau riemus pasiulyma tuoktis,tykiu kad butume issiskyre,o dabar nesusituoke jau gyvenam ilgokai mirksiukas.gif
bet jau kuris laikas,kazkas sirdele kutena,kad net i vestuviu psl SM uzsukau lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LAIMINGA MAMA @ 2008 05 15, 17:38)
o kad jauni,tai faktas kad ner kur skubeti,jei 18-likos buciau riemus pasiulyma tuoktis,tykiu kad butume issiskyre,o dabar nesusituoke jau gyvenam ilgokai mirksiukas.gif
bet jau kuris laikas,kazkas sirdele kutena,kad net i vestuviu psl SM uzsukau lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

čia, matyt, visoms toks "kutenimo" laikas anksčiau ar vėliau ateina drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(upsikaz @ 2008 05 13, 14:16)
blink.gif  blink.gif  blink.gif

štai tokio požiūrio aš absoliučiai nesuprantu schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif tokiam tipažui vienareikšmiškai atsakyčiau: mano vyras, nebūtinai turi būti mano vaikų tėvas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  o paskui pasiųsčiau kuo toliau nuo savęs  cool.gif

Visiškai pritariu! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(upsikaz @ 2008 05 15, 17:54)
čia, matyt, visoms toks "kutenimo" laikas anksčiau ar vėliau ateina  drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif

zinai,kas keisciausia,kad kuo toliau tuo abiau kutena wub.gif
bet kai du kartus atsisakiau pasiulymo,tai daba siulytis paciai kazkaip nei sis nei tas g.gif unsure.gif
Atsakyti