Įkraunama...
Įkraunama...

Jau norėčiau tekėti, bet...

QUOTE(LAIMINGA MAMA @ 2008 05 20, 12:43)
zinai,kas keisciausia,kad kuo toliau tuo abiau kutena wub.gif
bet kai du kartus atsisakiau pasiulymo,tai daba siulytis paciai kazkaip nei sis nei tas g.gif  unsure.gif

tai jei iš to pačio gavai tuos du pasūlymus, tai kaip tik trečią mmetas pačiai daryt. tuo labaiau kad jau pati nori. bigsmile.gif 4u.gif būtų tada "davai, ženyjamės. dbr jau sutinku..." lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zhirnius @ 2008 05 20, 15:51)
tai jei iš to pačio gavai tuos du pasūlymus, tai kaip tik trečią mmetas pačiai daryt. tuo labaiau kad jau pati nori.  bigsmile.gif  4u.gif  būtų tada "davai, ženyjamės. dbr jau sutinku..."  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu jo is to paties ax.gif reiks megint pasisiulyti i zmonas lotuliukas.gif jauciu nepatikes doh.gif ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LAIMINGA MAMA @ 2008 05 20, 14:43)
zinai,kas keisciausia,kad kuo toliau tuo abiau kutena wub.gif
bet kai du kartus atsisakiau pasiulymo,tai daba siulytis paciai kazkaip nei sis nei tas g.gif  unsure.gif

man pirmą kartą pasiūlė po dviejų pažinties mėnesių lotuliukas.gif po trijų draugystės metų, kai pradėjo visi draugai ženytis, irgi sukruto, bet vėl pristabdžiau ax.gif dabargi, po šešerių metų, jau pati vis pagalvoju, kad gal neblogai būtų, bet žiūriu, jis jau su mintimi, kad liko amžinu jaunikiu, visai gerai apsipratęs doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(upsikaz @ 2008 05 27, 13:07)
man pirmą kartą pasiūlė po dviejų pažinties mėnesių  lotuliukas.gif  po trijų draugystės metų, kai pradėjo visi draugai ženytis, irgi sukruto, bet vėl pristabdžiau ax.gif dabargi, po šešerių metų, jau pati vis pagalvoju, kad gal neblogai būtų, bet žiūriu, jis jau su mintimi, kad liko amžinu jaunikiu, visai gerai apsipratęs  doh.gif  lotuliukas.gif

Pasirodo svarbu nepavėluoti į traukinį, reikia tekėt, kol ima lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2008 05 27, 13:11)
Pasirodo svarbu nepavėluoti į traukinį, reikia tekėt, kol ima  lotuliukas.gif    lotuliukas.gif    lotuliukas.gif

tai va lotuliukas.gif nes paskui, kaip kad viename žurnale skaičiau, gali visai likti be pagrindinio prizo - ištekėjusios moters statuso nono.gif
Atsakyti
Ot ir nespėjau tokio jausmo pajausti... Apskritai visuomet buvau įsitikinusi, kad netekėsiu, kad vedybos tikrai nėra mano gyvenimo tikslas. Netgi klasės auklėtoja per išleistuves savo sudarytoje prognozėje, kokiu eiliškumu klasiokai sukurs šeimas, mane įtraukė į sąrašo galą smile.gif O realybėje atsidūriau sąrašo pradžioje smile.gif Sutikau žmogų, jausmai įsisiūbavo, po kelių metų pradėjome kartu gyventi, draugas man užmovė sužadėtuvių žiedelį ir finale dar po metų - neplanuotas nėštumas. Šokas man buvo baisinis, žliumbiau ir sudarinėjau sąrašą, kas bus, jei nutrauksiu nėštumą, o kas bus jei vaikutį pasiliksiu. Finale nutariau, kad kaip bebūtų su vyru, vaiką užsiauginsiu ir pati. Nežinau, kokios dvejonės, ir ar buvo tos dvejonės, kurios kamavo mano brangiausiąjį, bet aš to nė lašelio nepajutau, o tik išgirdau laimingo vyro žodžius - "tai būsiu tėčiu", o tie žodžiai buvo apvainikuoti vedybomis.
Kartais pagalvoju, o kaip būtų, jei ne tas vaikelis... Nesenai atšventėm vestuvių dešimtmetį. Abu norėjome pasidatyti kaip ir mini vestuves su artimiausiais žmonėmis. Buvo smagu abiems viską organizuoti. Netgi pervertėme visą šeimos foto archyvą su prisiminimais apie nugyventą kartu gyvenimą ir sudarėme mini filmuką - nerealiai smagus buvo kūrybinis procesas. Smagu buvo tą filmuką žiūrėti ir su svečiais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Armina @ 2008 07 06, 11:27)
Nesenai atšventėm vestuvių dešimtmetį. Abu norėjome pasidatyti kaip ir mini vestuves su artimiausiais žmonėmis. Buvo smagu abiems viską organizuoti. Netgi pervertėme visą šeimos foto archyvą su prisiminimais apie nugyventą kartu gyvenimą ir sudarėme mini filmuką - nerealiai smagus buvo kūrybinis procesas. Smagu buvo tą filmuką žiūrėti ir su svečiais smile.gif

kaip jauku ir romantiška wub.gif
Atsakyti
QUOTE(upsikaz @ 2008 09 01, 22:58)
kaip jauku ir romantiška  wub.gif

Tikrai kaip grazu bigsmile.gif labai geros idejos kaip svesti desimtmeti mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif na as su saviskiu gyvenu jau du su puse metu ir pagaliau vakar isgirdau is jo kalbas apie vestuves thumbup.gif o to laukiau jau senokai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(deisa @ 2009 05 14, 22:03)
sveikutes smile.gif na as su saviskiu gyvenu jau du su puse metu ir pagaliau vakar isgirdau is jo kalbas apie vestuves thumbup.gif  o to laukiau jau senokai wub.gif

sveikinu mirksiukas.gif manau kiekviena mergina tu zodziu bent jau giliai sirdyje laukia wub.gif
Atsakyti
na po dar dvie metu pasipirs smile.gif tokie tie vyrai smile.gif
Atsakyti
Na mes su MB jau du metus kartu, pasipirso pavasari wub.gif Man tai buvo sokas 4u.gif Nes as galvojau, kad jisai sitos zodzius pasakys tik po 6-10 metu draugystes lotuliukas.gif Nezinau kodel,bet net nemaniau, kad taip viskas pasisuks bigsmile.gif
As net nesitikejau, nelaukiau, net minciu nebuvo man: kada pasipirsh.
Aishku masciau as, idomu ar istekesiu ir t.t. Bet tikrai nemaniau, kad tai viskas greitai pasisuks lotuliukas.gif
Pirma menesi as tai buvau soko busenoj,po pareishkimu nuneshimo lotuliukas.gif
Negalejau patiketi lotuliukas.gif

Atsakyti