Įkraunama...
Įkraunama...

Jau norėčiau tekėti, bet...

QUOTE(Dieter @ 2010 01 15, 09:48)
Ir kodėl jūs, mergina, stabdote visus reikalus? Juk dažniausiai, čia visuomenės požiūris, nori ištekėti mergina, o vyrai stabdžiai biggrin.gif

Drisciau papriestarauti teiginiui, kad tai visuomenes nuomone, greiciau tai statistika, nes tikrai yra zymiai daugiau poru, kuriuose tas ,,stabdys'' buna butent vyras, o ne mergina blush2.gif aisku pasitaiko ir isimciu, kaip ir bet kur gyvenime 4u.gif
Atsakyti
ax.gif na vestuviu stabdis esu as blush2.gif tai gi ne tik vyrai jai buna.
Atsakyti
QUOTE(ritule.rita @ 2010 01 15, 16:10)
ax.gif  na vestuviu stabdis esu as  blush2.gif  tai gi ne tik vyrai jai buna.

O kodėl? Jūs ko nors bijote, nenori? Nesate tikra, kad tai JIS?
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 01 15, 16:12)
O kodėl? Jūs ko nors bijote, nenori? Nesate tikra, kad tai JIS?

MAn irgi butu idomu suzinot, kodel dvejojama g.gif as tarkim esu visiskai tikra, kad noriu buti su savo zmogumi visa gyvenima, tik gaila jis kazkodel to nevertina, bet cia jau kita kalba. Idomu ko kai kurie zmones taip bijo tos santuokos ax.gif
Atsakyti
Na, aš pati, galvoju, kad man truputį per anksti susisaistyti. smile.gif Psichologiškai norėčiau būti pati savo ir tik būt su žmogum smile.gif
Nors su juo norėčiau visą likusį laiką praleist kartu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 01 16, 11:57)
Na, aš pati, galvoju, kad man truputį per anksti susisaistyti. smile.gif Psichologiškai norėčiau būti pati savo ir tik būt su žmogum smile.gif
Nors su juo norėčiau visą likusį laiką praleist kartu. smile.gif

bet jei zinot, kad norit su siuo zmogum buti visa gyvenima, tai kodel tada bijot susisaistyti, kaip jus sakot? na, man keista, jei jauciu, kad tai mano zmogus ir man su juo gera, tai ko tada bijot? juk turedama zieda ant pirsto elgsites lygiai taip, kaip ir dbr, nieks gi jusu nepriris prie lovos ir nelaikys namie g.gif lotuliukas.gif man atvirksciai tas ,, susisaistymas'' reiskia ne kazko atemima is manes, o gera jausma, nezinau net kaip paaiskint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 01 15, 21:15)
MAn irgi butu idomu suzinot, kodel dvejojama g.gif  as tarkim esu visiskai tikra, kad noriu buti su savo  zmogumi visa gyvenima, tik gaila jis kazkodel to nevertina, bet cia jau kita kalba. Idomu ko kai kurie zmones taip bijo tos santuokos ax.gif

Na, kodėl kiti žmonės nenori santuokos - nežinau, galiu tik apie save kalbėti. Kadangi, mano nuomone, vestuvės santykiuose nieko nekeičia, tai tuoksiuos tik tada, kai planuosiu vaikus. Kažkaip niekad ir nesusimąsčiau, kodėl nenoriu įsipareigoti, nes žmogus kaip ir tas g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 01 16, 12:12)
bet jei zinot, kad norit su siuo zmogum buti visa gyvenima, tai kodel tada bijot susisaistyti, kaip jus sakot? na, man keista, jei jauciu, kad tai mano zmogus ir man su juo gera, tai ko tada bijot? juk turedama zieda ant pirsto elgsites lygiai taip, kaip ir dbr, nieks gi jusu nepriris prie lovos ir nelaikys namie g.gif  lotuliukas.gif  man atvirksciai tas ,, susisaistymas'' reiskia ne kazko atemima is manes, o gera jausma, nezinau net kaip paaiskint doh.gif

Tai vat, ar turėsiu žiedą ant piršto, o pase bus kita pavardė ar to nebus, niekas nesikeičia. O ir tokio saugumo jausmo man nereikia. smile.gif
Nežinau ar po vestuvių kas nors keičiasi, kadangi šiaip ar taip jau gyvenam kartu, tai kas dar gali pasikeisti? Na, atsiras bendras šeimos biudžetas? Aš ir po vestuvių noriu turėti savo biudžetą. Žinoma, tokių dalykų kaip skyrybos aš neplanuoju ir nenoriu, MB taip pat. Tačiau negali garantuoti už save, kad tavo galvoj tikrai neįvyks kažkokios permainos.

Šiaip, netikiu vestuvėm tik iš meilės. Ta prasme, kad myliu nors ir traktoristą. Aš sąmoningai stengiausi nebendrauti su ne mano 'lygio' žmonėmis artimai (negražu taip, bet ką padarysi, čia kalbu ne apie tai, kad jis varganas ar pan, čia apie viso ko norą ir siekimą, mokslo, darbo ir t.t.), na aš bendravau su jais, tačiau jokių artimų santykių.

Ir staiga pasitaikė mano kely lygiavertis partneris man, tiek mokslo, tiek siekimo, ir požiūrio į gyvenimą srity. Ir dar meilė atsirado.
Man santykiai ir meilė nėra toks sudėtingas dalykas, tai dviejų žmonių vienas kito poreikių tenkinimas, kompromisų ieškojimas. Aš per daug paprastai ir racionaliai tiesiog į visą tai žiūriu. Į šeima irgi. Man nėra tai kažkas nepaprasto.
Atsakyti
Tai gal reikia pasišnekėti. Gal jis visai tokių tikslų neturi...
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 01 16, 18:20)
Tai vat, ar turėsiu žiedą ant piršto, o pase bus kita pavardė ar to nebus, niekas nesikeičia. O ir tokio saugumo jausmo man nereikia. smile.gif
..........

Na, aiskus jusu paaiskinimas 4u.gif gal yra ir daug tokiu merginu, bet as ne tokia ir galbut net gaila siek tiek, kad negaliu taip paprastai i viska ziureti ir i seima juo labiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 01 19, 17:53)
Na, aiskus jusu paaiskinimas 4u.gif gal yra ir daug tokiu merginu, bet as ne tokia ir galbut net gaila siek tiek, kad negaliu taip paprastai i viska ziureti ir i seima juo labiau ax.gif

Ir gerai, kad nesate tokia mirksiukas.gif Jei būtume visi vienodi, būtų neįdomu bendrauti ir gyventi, kai mus supa tokie patys, kaip mes smile.gif

Matot yra visokių būdų spresti iškilusias problemas. Tačiau vienas išsprendžia pats laikas, jei žmonės patys rimtai to nesiima. smile.gif Šiaip, žinau kaip sunku ir nemalonu laukti, vis galvojant kada, na kada. Tada visokios mintys lenda į galvą, gal visai to nebus, gal aš tik bereikalo čia taip ir t.t. ir pan. smile.gif Tačiau, kadangi susikalbėti neina, belieka tik laukti smile.gif

Nenusiminkit, aš manau, kad sulauksit. Dauguma sulaukia ir laimingai gyvena mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
perskaiciau ir as temele. labai susinervinau kai vienos draugas, nieko namie nedaro, laukia, kad kaip princui atnestu ant lekstutes viska. as suprantu, akd meile didele, bet jus pagalvokit, ar ne perdidele auka busit, visa gyvenima aplink ji lakstydama. as susimastyciau zinokit..jei dabr skiriasi nuomone pagrindiniais klausimais, vertybes. kas bus veliau?
o del santuokos, turi pribresti reikalas biems. o ne vienam uzsigeist. abu turetumet galvot apie tai, arba negalvot:)
Atsakyti