Įkraunama...
Įkraunama...

Jau norėčiau tekėti, bet...

pasakysiu viena-santuoka butina ir ji tikrai daug ka keicia thumbup.gif ilgai gyvent susidejus ir laukt kada visi turtai ateis?... aisku ir vaikuciai jau atsiranda, o kada laikas ateina tai isvajotai vieninteliai dienai??? jei matai, kad zmogu myli ir matai ateityje kartu tik pirmyn! ir pinigeli imanoma sukrapsyt ir vestuvems pakelt.. tik reikia noro! bet jei antra puse sako ,kad palaukim ir pan... tai tada pagalvot vertetu ar verta su siuo zmogumi ir likt.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 01 19, 18:03)
Nenusiminkit, aš manau, kad sulauksit. Dauguma sulaukia ir laimingai gyvena mirksiukas.gif  4u.gif

na taip,manau man nieko kito ir nelieka kaip tik laukti, kad ir kaip man tas laukimas nepatinka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuikiene Puikiene @ 2010 01 20, 03:50)
pasakysiu viena-santuoka butina ir ji tikrai daug ka keicia thumbup.gif  ilgai gyvent susidejus ir laukt kada visi turtai ateis?...  aisku ir vaikuciai jau atsiranda,  o kada laikas ateina tai isvajotai vieninteliai dienai???  jei matai,  kad  zmogu myli  ir matai ateityje kartu  tik pirmyn!  ir pinigeli imanoma sukrapsyt ir vestuvems pakelt.. tik reikia noro! bet jei antra puse sako ,kad palaukim  ir pan... tai tada pagalvot vertetu ar verta su siuo zmogumi ir likt.. g.gif

Sutinku, kad santuoka daug ka keicia ir niekas man neirodys, kad taip nera ax.gif bent jau psichologiskai man pakeistu labai daug ir man to reikia.Susimetimas mano manymu neturi trukti ilgai (man cia repeticija, pasiziureti ar eis sugyventi kartu) ir tikrai negyvenciau susimetus jei atsirastu vaikas, tada jau turetu vesti arba iseiti, man butu zema gyventi nesusituokus turint vaika, as to nepakesciau blush2.gif del pinigeliu taip pat sutinku, kad sukrapstyt visada galima, tik noro reikia, be to, musu atveju, pokylio tikrai nebus, nes abu to nenorim. Pagalvot ar man verta likt su siuo zmogum as negaliu, nes labai ji myliu, zinau, kad ir jis mane ir mums gera kartu, tiesiog jis is tu, kurie mano, kad santuoka nieko nekeicia ir nera kur skubet, tai mane ir liudina verysad.gif jis planuoja ateiti kartu, nori buti su manimi, tik kodel bijo santuokos as nzn...gal itakos turi amziaus skirtumas, jis vyresnis 5 metais, gal jam atrodo, kad as per jauna dar g.gif bet cia jau mano rupestis turetu buti, o ne jo. Ai nzn as ka galvot, skaudu ir tiek, kad vienas nori, o kitas del nesuprantamu priezasciu neskuba. Taciau as save pazistu ir zinau, kad jei tai tesis dar n metu, as nelauksiu, truks mano kantrybe ir galbut atsiras kitas zmogus mano gyvenime, bet iki to as tikrai nenoreciau prieit doh.gif
Atsakyti
sveikos, įkeliu straipsnį apie vedybas, gal ir esat skaičiusios, jei ne -paskaitykit. Man pasirodė įdomus ir daug ką pasakantis... www.anonsas.lt
Atsakyti
QUOTE(nuotaka siaubūnė @ 2010 01 25, 18:32)
sveikos, įkeliu straipsnį apie vedybas, gal ir esat skaičiusios, jei ne -paskaitykit. Man pasirodė įdomus ir daug ką pasakantis... www.anonsas.lt

parodykit savo vyriokams si straipsni thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nuotaka siaubūnė @ 2010 01 25, 18:32)

Skaičiau šį straipsnį. Ir statistiką tą žinau. mastau.gif
Tačiau, galvoju taip, kad tų mūsų senelių laikais, žmonos nebėgdavo nuo geriančio, jas mušančio vyro, kažko bijojo, o gal buvo gėda. Kentėjo ir gyveno. Tačiau tikrai ne daugelis jų vaikų joms sako ačiū, už tai kad jos gyveno tokį gyvenimą, dar ir dėl vaikų, kai kurie smerkia už tai, kad nesugebėjo palikti, išeiti, kad tėvas ir vaikus visaip terorizavo. Net ir šiais, 21amžiaus, laikais tokie dalykai vyksta.
Tad geriau sumesti skudurus ir pamatyti kaip jis elgiasi kasdieną, kai jūs atsikeliat nepasidažiusi, kai jus puola gripas ir gulite lovoj bei jam negaminat, neskalbiat. Tokie dalykai išties daug pasako apie žmogų. Taip 'patikrinti' tikrai yra geras dalykas.

Žinoma, kartais po 3mėn draugystės susituokę žmonės gyvena laimingiau, nei tiek kurie 10 metų pragyveno kartu be vedybų. Kaip sakoma, po kažkurio laiko ateina ta riba, kai tuokiesi arba suki skirtingais keliais. Tačiau vieno stereotipo nėra. Kiekvienam tokia pati situacija yra visai kitokia, nes tai jo jausmai, jo požiūris. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dieter: 25 sausio 2010 - 19:19
QUOTE(vilma-saule @ 2010 01 25, 18:15)
parodykit savo vyriokams si straipsni thumbup.gif

parodžiau...tai sako -nu ir doh.gif

aš jau irgi svarstau, kad atėjo tas laikas, kaip sakė Dieter, arba kažką darom, arba skirstomės.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nuotaka siaubūnė @ 2010 01 25, 19:24)
parodžiau...tai sako -nu ir  doh.gif 
aš jau irgi svarstau, kad atėjo  tas laikas, kaip sakė Dieter, arba kažką darom, arba skirstomės.. verysad.gif

Man vat įdomu, kaip kartais žmonės sako ne, visai neargumentuodami. smile.gif
Juk jie nesako nenoriu ir nevesiu, man gerai ir taip gyvent. Jie tieisiai ir nepasako, kad bijo. doh.gif Jokio svaraus argumento.
Šiaip ar taip, nepriversi žmogaus daryt tai, ko jis visai nenori. smile.gif
Atsakyti
aš ir nenorėčiau versti, kaip sakoma - prievarta mylimas nebūsi...
bet va tas ir pikčiausia, kad jokių argumentų...tik tai, kad santuoka nieko nepakeičia...šnd aš piktas bash.gif , nes vėlgi bandėm pasikalbėt ta tema ir gavosi -nieko
Atsakyti
QUOTE(nuotaka siaubūnė @ 2010 01 25, 19:42)
aš ir nenorėčiau versti, kaip sakoma - prievarta mylimas nebūsi...
bet va tas ir pikčiausia, kad jokių argumentų...tik tai, kad santuoka nieko nepakeičia...šnd aš piktas bash.gif , nes vėlgi bandėm pasikalbėt ta tema ir gavosi -nieko

Na, kiekvieną dieną, t.y. dažnai apie tai šnekėtis nederėtų. Pas vyrus įsijungia toks dalykas, kaip 'nieko negirdžiu'. O tas jausmas, kai tu kalbi, kalbi, argumentuotai aiškini ir matai, kad jis ne tik negirdi, bet net nesiklauso doh.gif Jausmas toks, kad jį per pus perplėšt galėtum doh.gif lotuliukas.gif Žinau tokį dalyką smile.gif

Su savo geriausiu draugu pakalbu apie viską, ir apie vedybas. smile.gif Tai vieni vyrai labai nori vesti merginą, kad ji nuo jų nepabėgtų. smile.gif Kiti to nenori, nes dauguma draugų dar nėra vedę, yra laisvi, kada tik nori gali eit futbolo pasižiūrėti, kada jiems norisi tada ir grįžti. Jie bijo to savininkiško jausmo. Taip pat ir draugai daro didelę įtaką. O gal jis nejaučia, kad tai JI mastau.gif
Atsakyti
na aš stengiuos labai neįkyrėti vestuvių tema...bet kad jis mane jua neviltin varo schmoll.gif

o kodėl bijo(nenori) vesti tai aš jau bijau ir galvoti, keturi metai gyvenam susimetę, bendras biudžetas, pirkiniai, bendros išvykos, draugai...šventės pas tėvus ir visi kiti šeimyniški dalykai...nemanau, kad varžau jo laisvę, nes niekada nebuvo iš tų, kur "einu su draugais" -visuomet eidavom kartu, taip pas mus įprasta...tai nesuprantu, jei tai nieko nepakeis, pagal jį, kodėl tada vengia tų vedybų... (nekalbėkit apie tai, kad gal TAI NE TOJI, nes varo depresiją) verysad.gif
Atsakyti
Šiaip ar taip, šioje situacijoje pati jauti kaip yra. Tu jį pažįsti, žinai jo mąstymą, norus, požiūrį į santuoką, į gyvenimą. smile.gif
Žinoma, kai tiek laiko kartu, tai sunku žengti kitokį žingsnį, juolab kad norisi jau vestuvių. O jūsų giminėse nebūna tokių pajuokavimų tiek iš jo, tiek iš tavo tėvų pusės, kad klausinėja 'kada jau vestuvės, kada krikštynos'? smile.gif Gal jis nori tave vesti tik tada, kai jau vaikelis belsis į namų duris? mastau.gif
Atsakyti