Įkraunama...
Įkraunama...

QUINNY vežimėliai

Aš prisidedu prie tų, kam niekas nebarška rolleyes.gif
Mūsų Buzz3 pirktas naudotas, jau du kartus skraidė su mumis į užsienį, niekas man nebarška schmoll.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Arenga @ 2011 07 04, 15:43)
Rankenos pati forma man nepatogi, jei nebūčiau kitų vežimų stumdžius gal ir man būtų patogu, ji tokia paplokščia, nepatogi. Specialiai pirkau, kad būtų du žaisliniai ratai, kad nešt lengviau būtų, ale meškos paslaugą pasidariau  doh.gif
Dantim nekalena  biggrin.gif vaikui šitam reikale nulis emocijų, bet va aš esu priekabi ir man trugdo. Skaičiuoja plyteles, tas garsas toks negarsus, bet po ano vežimo, kuris net per dydžiausius nelygumus sugeba pravažiuot tyliai - šis tikrai triukšmingas. Aišku lygiu keliu važiuojant viskas norma, o tokiu, kokie yra Vilniaus šaligatviai ir visas senamiestis tikrai ne pyragai su buzzu  schmoll.gif

Tada patarimas nusipirkti pripuciama priekini ratuka. Jo jei reikia daznai per nelygumus vazinetis tai ir mane erzintu tas garsas.

O rankena tai ka zinau, pries tai turejau 2 kitus vezimelius tai kazkaip man visiskai nera skirtumo rankena apvali ar plokscia. Tik pries tai turetas vezimelis buvo su ergonomiska rankena tai buvo viskas ciki, o va su situo lyg ranka prakaituoja stumiant, bet jis man vistiek superinis.

I lektuva man butu gaila toki vezimeli, nes maciau kaip krovejai darbuojasi siuo klausimu biggrin.gif
Kelionems siandien vaziuoju kita vezimeli paiimti. Pirkom nauja Buziuka todel jau man jo laaabai gaila, bandysiu issaugoti, kad pardavusi kazkiek pinigu atgauciau smile.gif
Atsakyti
Mums dar ankstoka pirkti vežimą,bet skaitineju atsiliepimus!
Domina Quinny Speedy ir Buzz3...maziukas gims vasarį?Kurio lopšys geresnis?Kas vazinejot žiema ar nesukelia bėdų 3ratai?Ar sunkus?Ar daug vietos uziima kai susilanksto?
Atsakyti
speedi labiau dzipukas. (labiau tinkamas ziema, ir offroudu)
o buzz labiau miesto saligatvinis vezimas (nebet isigysite priekini pripuciama rata).
sveria +- vienodai (ty nepajusite didelio skirtumo kilnojant). lopsis dedasi tas pats.

del susilankstymo, berods buzz sportine dali reikia nuimynet, ir atskirai lankstyt rema (bet del sito nesu tikra)
speedi susilanksto viskas kartu.

mes turime speedi rimtiems pasivaiksciojimams, prekybcentriui ir uzsenio idealiems saligatviams turiu maza, lengva, ir kompaktiska skietuka.

QUOTE(Audrutyte @ 2011 07 20, 12:12)
Domina Quinny Speedy ir Buzz3...maziukas gims vasarį?Kurio lopšys geresnis?Kas vazinejot žiema ar nesukelia bėdų 3ratai?Ar sunkus?Ar daug vietos uziima kai susilanksto?

Atsakyti
QUOTE(Audrutyte @ 2011 07 20, 12:12)

tai kad speed ir buzz lopšiai berods vienodi ax.gif man buzz'as atrodo manevringesnis ax.gif naudoju buzz'ą jau antram vaikui ir į nieką nekeisčiau ax.gif prekybcentriams turim zapp'ą ant kurio dedam kėdutę ax.gif
Atsakyti
Ačiū merginos už atsakymus! 4u.gif
Nuvaziavau pastumdziau,apziurejau...visgi labiau patinka Speedi.
Radau su nuolaida,bet juk nepirksi taip anksti vežimo unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,domina quinny senzz vezimukas gal kas nors naudojate ir galite parasyti atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
mes vazinejames senzz. mano vaikui jis laabai patinka thumbup.gif nors jau didelis 1.8men. ir man labai patogus nesti lengvas ir rankena ira, tikrai nesigailim kad isigijom, rinkausi ilgai, man svarbiausi kriterijai buvo 4ratai, patogus sudejimas, lengvas, patogus nesimui, gulima padetis, nebarskutis. manau jis visus siuos kriterijus ir atitinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tuticiukas @ 2011 07 29, 10:16)
mes vazinejames senzz. mano vaikui jis laabai patinka  thumbup.gif nors jau didelis 1.8men. ir man labai patogus nesti lengvas ir rankena ira, tikrai nesigailim kad isigijom, rinkausi ilgai, man svarbiausi kriterijai buvo 4ratai, patogus sudejimas, lengvas, patogus nesimui, gulima padetis, nebarskutis. manau jis visus siuos kriterijus ir atitinka  thumbup.gif

Ačiū labai 4u.gif gal galvojate parduoti ax.gif
Atsakyti
kolkas tikrai nezadam, mylimas vaiko vezimas, kol sedes tol vazinesim mirksiukas.gif
Atsakyti
Noriu Quinny buzz 3, bet vaikas turetu gimt lapkricio gale, kaip manot ar man uzteks lopsio ziemai? Ar tilps vaikiukas iki pat pavasario? Paskaiciau atsiliepimus kad lopsys permazas, kad lietuvos ziemoms vaikiukui salta, nes jei labiau prikloji nebetelpa g.gif Ar tai tiesa? Kas turejote si vezimuka ziema ar viskas tvarkoj buvo? Ir kaip pravazumas per sniega? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(monini @ 2011 08 02, 14:34)
Noriu Quinny buzz 3, bet vaikas turetu gimt lapkricio gale, kaip manot ar man uzteks lopsio ziemai? Ar tilps vaikiukas iki pat pavasario? Paskaiciau atsiliepimus kad lopsys permazas, kad lietuvos ziemoms vaikiukui salta, nes jei labiau prikloji nebetelpa  g.gif  Ar tai tiesa? Kas turejote si vezimuka ziema ar viskas tvarkoj buvo? Ir kaip pravazumas per sniega? blush2.gif

viskas priklauso nuo vaiko dydžio, quinny lopšiai tikrai nėra mažiausi, didesni maxi cosi mura tačiau jie velniškai sunkūs unsure.gif
nežinau aš jau su antru vaiku vežioju ir jokios bėdos nematau, nei žiemą nei vasarą ax.gif
Atsakyti