QUOTE(Arenga @ 2011 07 04, 15:43)
Rankenos pati forma man nepatogi, jei nebūčiau kitų vežimų stumdžius gal ir man būtų patogu, ji tokia paplokščia, nepatogi. Specialiai pirkau, kad būtų du žaisliniai ratai, kad nešt lengviau būtų, ale meškos paslaugą pasidariau
Dantim nekalena

vaikui šitam reikale nulis emocijų, bet va aš esu priekabi ir man trugdo. Skaičiuoja plyteles, tas garsas toks negarsus, bet po ano vežimo, kuris net per dydžiausius nelygumus sugeba pravažiuot tyliai - šis tikrai triukšmingas. Aišku lygiu keliu važiuojant viskas norma, o tokiu, kokie yra Vilniaus šaligatviai ir visas senamiestis tikrai ne pyragai su buzzu
Tada patarimas nusipirkti pripuciama priekini ratuka. Jo jei reikia daznai per nelygumus vazinetis tai ir mane erzintu tas garsas.
O rankena tai ka zinau, pries tai turejau 2 kitus vezimelius tai kazkaip man visiskai nera skirtumo rankena apvali ar plokscia. Tik pries tai turetas vezimelis buvo su ergonomiska rankena tai buvo viskas ciki, o va su situo lyg ranka prakaituoja stumiant, bet jis man vistiek superinis.
I lektuva man butu gaila toki vezimeli, nes maciau kaip krovejai darbuojasi siuo klausimu
Kelionems siandien vaziuoju kita vezimeli paiimti. Pirkom nauja Buziuka todel jau man jo laaabai gaila, bandysiu issaugoti, kad pardavusi kazkiek pinigu atgauciau