Įkraunama...
Įkraunama...

QUINNY vežimėliai

Mes ir mastom apie buzza, siandien jau gavau lopsi, tai as kai be patirties tai nelb suprantu, bet neatrodo labai jau mazas.. Beto parduotuvej sako, kad buzzas nuo gimimo tinka, tai galvoju kiek tilps tas vaikas, tiek tilps, kai netilps, tada paguldysiu ir sportinuke g.gif ar as cia blogai mastau? O sportinuke vaikas gal tikrai iki kokiu bent dvieju metu tilps?
Atsakyti
QUOTE(saldi_uk @ 2011 08 03, 12:30)
Mes ir mastom apie buzza, siandien jau gavau lopsi, tai as kai be patirties tai nelb suprantu, bet neatrodo labai jau mazas.. Beto parduotuvej sako, kad buzzas nuo gimimo tinka, tai galvoju kiek tilps tas vaikas, tiek tilps, kai netilps, tada paguldysiu ir sportinuke  g.gif  ar as cia blogai mastau? O sportinuke vaikas gal tikrai iki kokiu bent dvieju metu tilps?

buzz turi papildomą XL sėdynę ten tikrai ilgai telpa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2011 08 03, 13:05)
buzz turi papildomą XL sėdynę ten tikrai ilgai telpa mirksiukas.gif

Tai perkant sportinuka duoda dvi sedynes? Ar reikia ja atskirai pirkt..?
Atsakyti
QUOTE(saldi_uk @ 2011 08 03, 13:13)
Tai perkant sportinuka duoda dvi sedynes? Ar reikia ja atskirai pirkt..?

Jei pirksit naują tikrai gausit mirksiukas.gif jei dėvėtą tai priklauso nuo gamybos metų, anaiptol jų būna pirkti atskirai mirksiukas.gif
Atsakyti
Kiek parduotuvej pasakojo, tai is sportinuko issiima toks paminkstinimas (ar kaip ji pavadint) ir tada pasidaro ta didesne sedyne.

angeloangel iki kokio amziaus Jusu vaikuciai tilpdavo i buzzo lopsi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monini: 03 rugpjūčio 2011 - 15:24
QUOTE(monini @ 2011 08 03, 15:22)
Kiek parduotuvej pasakojo, tai is sportinuko issiima toks paminkstinimas (ar kaip ji pavadint) ir tada pasidaro ta didesne sedyne.

Nors ne manes klausiat, bet atsakysiu is patirties. Lopsyje tilpo iki 6 menesiu. Vaikas mano vidutinio svorio or ugio. Minusas man buvo tai, kad sunkiai tilpo maziukas lopsyje lauke, nes su kombinezonu vos italpindavau, gime jis pas mus lapkricio men, o paskui kai rubai plonesni tai nebuvo problema dydis. Problema yra plotis, nes jis turi susiaurejima per viduri.
Jei vaikiuka reikes vazineti saltuoju metu laiku, as buzzo nebesirinkciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kisulia @ 2011 08 03, 17:04)
Nors ne manes klausiat, bet atsakysiu is patirties. Lopsyje tilpo iki 6 menesiu. Vaikas mano vidutinio svorio or ugio. Minusas man buvo tai, kad sunkiai tilpo maziukas lopsyje lauke, nes su kombinezonu vos italpindavau, gime jis pas mus lapkricio men, o paskui kai rubai plonesni tai nebuvo problema dydis. Problema yra plotis, nes jis turi susiaurejima per viduri.
Jei vaikiuka reikes vazineti saltuoju metu laiku, as buzzo nebesirinkciau schmoll.gif

Aciu labai uz atsakyma! Va sitas labiausiai mane ir neramino, mums irgi bus lapkritinukas, o jei dar gimtu kokiu 4kg, tai manau turetume nepatogumu su buzzu g.gif
Atsakyti
QUOTE(monini @ 2011 08 03, 16:22)

mano paskutinieji abu gimė gegužę ax.gif tai truputį skirias laikotarpis, tačiau mano trečioji mergytė auga labai į ūgį, bet ne į plotį tai telpa puikiai ir manau iki žiemos dar atvažinėsim drąsia ax.gif kitas dalykas buzz vienintelis sportinukas kuris ne nuo pusės metų o nuo 4 mėn tai ne bėda ir perkelti į sportinę ax.gif

jus blogai pardavėjos informavo, taip reikia išimti tą paminkštinimą ir vietoje jo įsimauna tokia medžiagytė, kaip senesnio iki 2007 metų modelio, ar zapp vežimėlio principo ax.gif nes jei išimsit paminkštinimą ir sėsit tiesiai ant tos likusios dalies, manau nei vaikui patogu, nei vežimas atlaikys biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angeloangel: 04 rugpjūčio 2011 - 12:45
QUOTE(angeloangel @ 2011 08 04, 13:44)
jus blogai pardavėjos informavo, taip reikia išimti tą paminkštinimą ir vietoje jo įsimauna tokia medžiagytė, kaip senesnio iki 2007 metų modelio, ar zapp vežimėlio principo ax.gif nes jei išimsit paminkštinimą ir sėsit tiesiai ant tos likusios dalies, manau nei vaikui patogu, nei vežimas atlaikys biggrin.gif

Tai reiskias, jei perki naujo modelio jau ir sodini vaikiuka iskart i ta vadinama xl sedyne, ar gerai supratau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(monini @ 2011 08 04, 14:13)
Tai reiskias, jei perki naujo modelio jau ir sodini vaikiuka iskart i ta vadinama xl sedyne, ar gerai supratau  blush2.gif

Ne 4u.gif

Vienu žodžiu perkate vežimą, gaunate tokią sportinę dalį
user posted image tinka nuo 4 mėn
ir vėliau vaikučiui paaugus, nuimate tą minkštą dalį ir dedate tokią 4u.gif
user posted image tik spalva aišku būna tokia pat, tada vežimas atrodo taip
user posted image
Papildyta:
Gal vizualiai atrodo panašiai, bet su XL sėdyne vietos tikrai daugiau 4u.gif
Atsakyti
angeloangel aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2011 08 04, 12:44)
mano paskutinieji abu gimė gegužę ax.gif  tai truputį skirias laikotarpis, tačiau mano trečioji mergytė auga labai į ūgį, bet ne į plotį tai telpa puikiai ir manau iki žiemos dar atvažinėsim drąsia ax.gif  kitas dalykas buzz vienintelis sportinukas kuris ne nuo pusės metų o nuo 4 mėn tai ne bėda ir perkelti į sportinę ax.gif

Nu zinokit keturiu menesiu kudikio ziema tokiam atviram sportinuke tikrai nevazineciau schmoll.gif
Kas, kad teoriskai slaitosi nup keturiu menesiu galima, juk vaikiukas dar net nebando sedeti. Vasara nieko nesakau, bet ne vasario kovo menesi..
Atsakyti