Įkraunama...
Įkraunama...

QUINNY vežimėliai

Aš turiu ir buzz ir xtra tai buzz naudojamas žiemą ir per smėlį, o xtra visur kitur mirksiukas.gif sudėjimas tikrai paprastas, man patinka, kad jis komfortiškas, lengvas ir nereikia keist mašinos dėl to, kad vežimas netelpa, nes būna ir taip, kad išsirenka vežimus, paskui pažiūri, kad netelpa į bagažinę doh.gif tai quinny tobulas visiems šiems aspektams wub.gif
Atsakyti
Ziema dar pratemsim su x-lander, bet pavasariop tikrai keisim.
beje, niekur nerandu kur butu nurodytas quinny moodd vazimenio svoris g.gif Vis gi nepagailesiu pinigeliu siam grazuoliui. blush2.gif nes skupus moka 2 kartus, jau ne karta pasimokiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiminga_saule: 13 sausio 2012 - 13:17
QUOTE(Laiminga_saule @ 2012 01 13, 13:17)
Ziema dar pratemsim su x-lander, bet pavasariop tikrai keisim.
beje, niekur nerandu kur butu nurodytas quinny moodd vazimenio svoris  g.gif Vis gi nepagailesiu pinigeliu siam grazuoliui.  blush2.gif nes skupus moka 2 kartus, jau ne karta pasimokiau  doh.gif 

na gal nera sunkus labai,grazuolis wub.gif Quinny gi nera sunkus vezimeliai sis turbut irgi ne isimtis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hellada9: 13 sausio 2012 - 16:04
QUOTE(Hellada9 @ 2012 01 13, 17:01)
na gal nera sunkus labai,grazuolis wub.gif Quinny gi nera sunkus vezimeliai sis turbut irgi ne isimtis ax.gif

tikriausiai g.gif svarbu uz x-lander lengvesnis butu karsta.gif dabar tik del spalvos galvoju, arba pilka arba raudona g.gif kad ateity tiktu ir broliukui jei butu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laiminga_saule @ 2012 01 13, 16:39)
tikriausiai  g.gif  svarbu uz x-lander lengvesnis butu  karsta.gif  dabar tik del spalvos galvoju, arba pilka arba raudona  g.gif  kad ateity tiktu ir broliukui jei butu  biggrin.gif

Na manyciau kazkiek tikrai bus lengvesnis,nes x landeris sunkokas,aisku ne maxi cosi,bet uztektinai svorio turi blush2.gif
Na man asmeniskai raudonas graziau,nei pilkas,pilkos spalvos is vis nesu megeja ir cia tik mano nuomone.O raudonas gi tinkamas ir berniukui ir mergytei.Na ,bet is tikruju ziurek kuris labiau tau prie sirdies wub.gif
Atsakyti
Quinny moodd svoris su sportine dalimi 15,1kg, tik rėmas su ratais 9,4kg.
Quinny buzz 3 svoris su sportine 11,4kg, tik rėmas su ratais 7,7kg

Taip, kad modd sunkesnis beveik ant 4kg anot gamintojų lyginant su buzz 4u.gif X-lander nežinau svorio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angeloangel: 14 sausio 2012 - 11:17
QUOTE(angeloangel @ 2012 01 14, 11:16)
Quinny moodd svoris su sportine dalimi 15,1kg, tik rėmas su ratais 9,4kg.
Quinny buzz 3 svoris su sportine 11,4kg, tik rėmas su ratais 7,7kg

Taip, kad modd sunkesnis beveik ant 4kg anot gamintojų lyginant su buzz 4u.gif X-lander nežinau svorio 4u.gif

x landerio 14berods tais sis sunkesnis vadinasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hellada9 @ 2012 01 14, 16:13)
x landerio 14berods tais sis sunkesnis vadinasi g.gif

realiai aš jo nekilnojau, tik mačiau parduotuvėje, čia nurodžiau kilogramus iš gamintojo tinklapio smile.gif
pabandykit į BBC nuvažiuoti pakilnoti smile.gif
Atsakyti
Sveikos!
Uk parduotuveje vat cia didele nuolaida quinny senzz - gal kam pravers smile.gif

4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,
gal galit papasakot kaip užfiksuoti Dreami lopšio stogo lanką ax.gif , nes niekur nerandu fiksatorių arba nežinau ką su jai daryt, nes nesinori ko sulaužyt ax.gif Nes dabar jis nei prigludes nei pakeltas doh.gif , o kaip su juo elgtis tai nežinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pūkis @ 2y012 01 22, 11:02)
Sveikutės,
gal galit papasakot kaip užfiksuoti Dreami lopšio stogo lanką  ax.gif , nes niekur nerandu fiksatorių arba nežinau ką su jai daryt, nes nesinori ko sulaužyt  ax.gif Nes dabar jis nei prigludes nei pakeltas  doh.gif , o kaip su juo elgtis tai nežinau  doh.gif

Turit lenkti tol kol uzsifiksuoja, jei nesuluze...
Atsakyti
Sveikutes, planuoju pavasari savo buzz keisti i zapp xtra. Vis galvoju ar verta g.gif mano ugis 178 kazin ar nebus jis man per mazas, nereiks susikuprinusiai ji vezti? Ir del tu ratuku bijau, kokie man jie mazyciai, ar labai jis toks tarskalas tas vezimelis. Buciau dekinga jei atsakys kokia mamyte su patirtim zapuko smile.gif
Atsakyti