Adapteriai tikrai tie patys
ir lopšiui ir automobilinei maxi cosi kėdutei
Aciu mamytems uz info:)
na va ir mes pardavem savo visuregiuka speedi, ale taip gaila buvo....
bet nusprendziau nepasilikti ateiciai, nes nezinia kada tas antras vaikas bus , + visada yra malonumas rinktis kazka naujo, taip sakant malonus rupesciai. bet kad nebutu taip kad vel ta pati pasirinksiu, nes sitas vezimas man isties buvo
bet nusprendziau nepasilikti ateiciai, nes nezinia kada tas antras vaikas bus , + visada yra malonumas rinktis kazka naujo, taip sakant malonus rupesciai. bet kad nebutu taip kad vel ta pati pasirinksiu, nes sitas vezimas man isties buvo
Sveikos merginos. Užsukau pasigirti nauju pirkiniu.
Aš turiu Quinny Buzz 3 spalva-rocking black.
Galiu tik rekomenduoti. Super. Lengvas, manevringas, įdomus, naujoviškas, stilingas ir t.t.
Vardinčiau ir vardinčiau. Bet yra minusų. Sulankstymas. Reikia nuimti sportinę dalį ir tik tada sulankstyti.
Bet man tai nekliūtis.
Įsimylėjau šį vežimą.
Galiu tik rekomenduoti. Super. Lengvas, manevringas, įdomus, naujoviškas, stilingas ir t.t.
Įsimylėjau šį vežimą.
QUOTE(mazuulia @ 2012 02 22, 04:07)
Sveikos merginos. Užsukau pasigirti nauju pirkiniu.
Vardinčiau ir vardinčiau. Bet yra minusų. Sulankstymas. Reikia nuimti sportinę dalį ir tik tada sulankstyti.
Bet man tai nekliūtis.
Įsimylėjau šį vežimą.
Įsimylėjau šį vežimą.
sportinė dalis lankstosi kartu
va taip
Paziurekit youtube demosntraciunius filmukus arba nueikit i parduotuve paciupineti,. skirtumai akivaizdus del guldomos sedynes.
QUOTE(MamaB @ 2012 02 28, 09:45)
Gal galite pakonsultuoti kuo skiriasi Quinny Zapp ir Zapp Extra. Paveiksliukuose atrodo vienodi.
Quinny zapp yra tik sedimas vezimukas jokiu kitu padeciu nera,lengvai susilanksto uzima mazai vietos.O Quinny zapp exkstra yra kelios padetis is ju gulima ir sedyne galiam atsukti i mama ir kelia,bet susilanksto tik nuemus sedyne,bet man tai ne kliutis nes tikrai paprastai,mano lele jau nera maza ,bet kelioneje uzmiega daznai tad man netiko paprastas zappas,o va zapp exstra tiko ir patiko.O siaip nueikite i parduotuve ir pamatysite aiskiai akivaizdzius skirtumus
Sveikos mamytes.
Pradejau ir as zvalgytis i Quinny zapp exkstra. Na, tiksliau, ruosiuosi pirkti, bet ziuriu devetu niekas nesiulo, tai teks nauja pirkti. Bet pas mus Siauliu parduotuvese jo nera, tai uzsisakinesiu is internetiniu pard. Tik kyla keletas klausimu...kokia medziagu kokybe? Ar tie priekiniai ratukai neisklera? Youtobe ziurejau kaip jis lankstosi, bet iki galo nesupratau...sedima dali reikia nuimti, tik pats remas susilanksto? Nes kazkur foto maciau, kad lyg tai su viskuo susilanksto, nebent as kazka maisau.
Idomu koks plotis ir ilgis buna sio vezimelio sulankscius? Pas mane labai mazyte bagazine, tai truks plys reikia mini vezimelio.
Ir dar idomu, jis buna su buomeliu, ar be jo? Jei be jo, ar yra/galima uzsisakyti ji atskirai? Daiktu krepsys, apsaugos nuo lietaus, uzsakomos atskirai?
Pradejau ir as zvalgytis i Quinny zapp exkstra. Na, tiksliau, ruosiuosi pirkti, bet ziuriu devetu niekas nesiulo, tai teks nauja pirkti. Bet pas mus Siauliu parduotuvese jo nera, tai uzsisakinesiu is internetiniu pard. Tik kyla keletas klausimu...kokia medziagu kokybe? Ar tie priekiniai ratukai neisklera? Youtobe ziurejau kaip jis lankstosi, bet iki galo nesupratau...sedima dali reikia nuimti, tik pats remas susilanksto? Nes kazkur foto maciau, kad lyg tai su viskuo susilanksto, nebent as kazka maisau.
QUOTE(Tekantisaule @ 2012 02 28, 13:38)
Sveikos mamytes.
Idomu koks plotis ir ilgis buna sio vezimelio sulankscius? Pas mane labai mazyte bagazine, tai truks plys reikia mini vezimelio.
Ir dar idomu, jis buna su buomeliu, ar be jo? Jei be jo, ar yra/galima uzsisakyti ji atskirai? Daiktu krepsys, apsaugos nuo lietaus, uzsakomos atskirai?
medziagos man atrodo kaip ir zapo niekuo nesiskiria
Sekmes