Įkraunama...
Įkraunama...

QUINNY vežimėliai

QUOTE(Nete @ 2011 03 08, 17:20)
Labai aciu uz greita atsakyma 4u.gif

maxi cosi tinka net patiems seniausiems quinny modeliams, svarbu turėti adapterius 4u.gif
Atsakyti
Merginos, jei kuriai prireiks, tai dar kartą rašau-čia pirkau savo Quinny apsaugą nuo lietaus ir tinklelį nuo vabzdžių. Pristatė per dvi dienas, kaina nesikandžioja, o kokybė gera. Ypač, jeigu gyvenate ne Vilniuje ir nėra "Baby market'o", bet šiandien buvau, tai baisiai ten kainos sukeltos. Tai internete viskas ką pavyko rasti buvo čia.
Tinklas: https://www.babymark...edai/,prid.2270
Ir skafandras nuo lietaus: https://www.babymark...edai/,prid.2495
Atsakyti
QUOTE(aistukass @ 2011 03 08, 18:18)
Merginos, jei kuriai prireiks, tai dar kartą rašau-čia pirkau savo Quinny apsaugą nuo lietaus ir tinklelį nuo vabzdžių. Pristatė per dvi dienas, kaina nesikandžioja, o kokybė gera. Ypač, jeigu gyvenate ne Vilniuje ir nėra "Baby market'o", bet šiandien buvau, tai baisiai ten kainos sukeltos. Tai internete viskas ką pavyko rasti buvo čia.
Tinklas: https://www.babymark...edai/,prid.2270
Ir skafandras nuo lietaus: https://www.babymark...edai/,prid.2495

aš ebay mačiau pigiau ir žymiai, ir siunčia į LT blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aistukass @ 2011 03 08, 18:12)
Skiriasi tik ratų skaičius-kiti techniniai parametrai išlieka tokie patys. Mes asmeniškai pirkom buzz4 Jis man atrodė stabilesnis ir labiau pravažus, nei triratis. Bet gal aš klystu-juk triračio nebandžiau  ax.gif

Aciu uz atsakyma 4u.gif
Mano sirdis linksta link triracio smile.gif Pastumdziau si vezima parduotuveje tai jis man beveik prie rankos prilipo kaip patiko smile.gif dar neapsisprendziau iki galo, nes renkuosi dar ir is naujojo Milli Move vezimuko, nes jo kaina patrauklesne smile.gif
Atsakyti
As tikrai nepirkciau neaiskaus lenku produkto, jei kisene laidzia nusipirkti normalu vezima mirksiukas.gif O jei ir neleistu kisene, tada ieskociau naudoto, bet laiko ir vartotoju patikrinto daikto g.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 03 08, 22:29)
As tikrai nepirkciau neaiskaus lenku produkto, jei kisene laidzia nusipirkti normalu vezima  mirksiukas.gif O jei ir neleistu kisene, tada ieskociau naudoto, bet laiko ir vartotoju patikrinto daikto  g.gif

drinks_cheers.gif pilnai pritariu
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 03 08, 22:29)
As tikrai nepirkciau neaiskaus lenku produkto, jei kisene laidzia nusipirkti normalu vezima  mirksiukas.gif O jei ir neleistu kisene, tada ieskociau naudoto, bet laiko ir vartotoju patikrinto daikto  g.gif

aš vieną kart gyvenime paturėjau lenkišką vežimėlį ačiū atsikandau visam gyvenimui 4u.gif paturėjau gal mėnesį, bet užteko prisiminimų visam gyvenimui biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2011 03 09, 10:31)
  paturėjau gal mėnesį, bet užteko prisiminimų visam gyvenimui biggrin.gif  biggrin.gif

Tai gal nera tada viskas taip blogai lotuliukas.gif O tai nusiperki brangu, sumoki pinigus ir po kiek metu net neatsimeni ka turejai ir ar is viso toks buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 03 08, 23:29)

Kiekvieno filosofija kitokia smile.gif As nenoriu deveto vezimu, o naujam turim limituota kieki pinigeliu rolleyes.gif O del lenkisko produkto tai nenurasyciau jo taip greitai smile.gif Visgi yra geru atsiliepimu apie lenkiskus gaminius, ne vien tik blogi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zalainga: 09 kovo 2011 - 13:42
QUOTE(gitulia @ 2011 03 09, 10:34)
Tai gal nera tada viskas taip blogai  lotuliukas.gif  O tai nusiperki brangu, sumoki pinigus ir po kiek metu net neatsimeni ka turejai ir ar is viso toks buvo  lotuliukas.gif

tik blogas prisiminimas ir liko, apskritai į lenkiškas prekes net žiūrėt nebesinori cool.gif
Atsakyti
QUOTE(zalainga @ 2011 03 09, 13:40)
O del lenkisko produkto tai nenurasyciau jo taip greitai smile.gif Visgi yra geru atsiliepimu apie lenkiskus gaminius, ne vien tik blogi.

Taip buna ir neblogu produktu pas lenkus, bet reikia atsirinkti moketi. Pvz. x-landeris nesulaukia daug kritikos del kokybes, bet paskaitykit milli way tema, kiek ten broku, kritikos ir nekokybes prirasyta doh.gif O jusu ziurimas tai is tos pacios vezimu serijos, to pacio gamintojo, va tas ir kelia abejone. Ar butent tas vezimelis bus gaminamas daug geriau, nei ju kitas labai daug kritikos sulaukiantis produktas? As asmeniskai labai suabejociau g.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 03 09, 22:51)
Taip buna ir neblogu produktu pas lenkus, bet reikia atsirinkti moketi. Pvz. x-landeris nesulaukia daug kritikos del kokybes, bet paskaitykit milli way tema, kiek ten broku, kritikos ir nekokybes prirasyta  doh.gif  O jusu ziurimas tai is tos pacios vezimu serijos, to pacio gamintojo, va tas ir kelia abejone. Ar butent tas vezimelis bus gaminamas daug geriau, nei ju kitas labai daug kritikos sulaukiantis produktas?  As asmeniskai labai suabejociau  g.gif

Kaip laikys vezimas dar priklauso ir nuo daugelio kitu dalyku - kaip ji priziuri, kokiais keliais vazineji, kaip daznai ji naudoji ir t.t. Milli Way vezimelio tema pasiskaitineju ir randu ten daug ivairiu nuominiu apie si vezima, bet norisi tiketi, kad milli way buvo bandomasis "triusis" ir vezime milli move kai kurie nesklandumai isspresti smile.gif Mano MB taip pat kreivai ziuri i lenkiskus produktus, del to dar dairomes i tokius vezimukus kaip quinny. O dar ypac sudomino jo kaina kotrynos tinklo parduotuvese su 20proc. nuolaida, tai ta kaina siek tiek priimtinesne tapo smile.gif
Atsakyti