Įkraunama...
Įkraunama...

QUINNY vežimėliai

as deveta buzz 3 turejau (sportinuka tik) tai nekrate vaiko,ir per miska vaziavom normaliai,o su leliukais tai manau kad visus pradzioj papurto isskyrus tuos didelius lopsinius kur supt galima,nes turejau 4 dideliais ratais xlander xa tai kol vaikas svere tik 4 kg papurtydavo,nes gaunasi kad vezi besvori vezima,o jau kai sunkesnis vaikas buvo niekas nekrate.
Atsakyti
ewelina, aisku turi reiksmes ir vaiko svoris, bet jusu XA krate ir del to, kad jis absoliuciai ne vieno amortizatoriaus neturi, tik pripuciamus ratus, ko neuztenka norint minkstai vaziuoti. mirksiukas.gif 0
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 02 11, 10:58)
Greiciau priklauso nuo keliu, nei nuo vazinetojo, nes as kalbu apie grynai nauja vezima.
O siaip as ir sakiau viskas priklauso nuo to su kuo palyginsi  mirksiukas.gif  Tik va klausianti mergina su pirmu vazinedama vis svajojo apie didelius ratus ir gera amortizacija, klausimas ar buzzo amortizacijos jai uzteks su naujagimiu g.gif

na taip sutinku ax.gif tiesiog buzz lopšiukai patys savaime šiek tiek supasi, labai nedaug, bet kai važiuoji per nelygumus jis lengvai sujuda švelniai, kažkaip mes nesipurtėm ax.gif
o jei jau norisi dideliais ratais tai reikia pirkti tikrai nei iš quinny, aišku automatiškai jo transportavimas, tai neduok tu D doh.gif su pirmu turėjau keturių didelių ratų vežimą, greit pasikeičiau kitu lotuliukas.gif

QUOTE(saule1 @ 2011 02 11, 11:04)
4u.gif labas rytas o jus turejot quinny buuz vezimuka?

aš turiu dar vis savo buzz ir laikau jį savo trečiam kleckui ax.gif dar sportinuką ir naudojam ax.gif kadangi turiu XL sėdynę tai dar telpam puikiai rolleyes.gif
Atsakyti
LAbas mamaites,

Zoiroineju Queeni speedi vezimuka ir man kilo klausimas - tai visgi imanoma jiems buomeli pritaikyt ar ne? ax.gif

QUOTE(looo @ 2011 02 07, 01:44)
mes turime, tikrai patogus, labai!!! pravazumo prasme. patogus buomelis.
man asmeniskai minusas, kad nera stacios sedejimo padeties. uztat gulima beveik horizontali.(ir seip pastebejau daugelis vezimu, kurie turi gulima padeti-nestati sedima pozicija)
ir pakelimo mechanizmas galetu buti tobulesnis. visa kita liuks smile.gif

O koks tas pakelimo mechanimzas, kur ji paziuret galima? g.gif (ta prasme gal kokiam saite daugiau info galeciau rasti?)
O del tos nestacios padeties, as kai ziurejau, galvojau, kad jis tiesiog ne iki galo pakeltas, o pasirodo ten jau iki galo ir jis toks pusiau gulimas visada? g.gif O tai vaikuciai megsta tokiam sedeti? Man atrodo jie nieko nemato taip pusiau guledami, tik dangu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BusyBee @ 2011 02 12, 21:01)
O del tos nestacios padeties, as  kai ziurejau, galvojau, kad jis tiesiog ne iki galo pakeltas, o pasirodo ten jau iki galo ir jis toks pusiau gulimas visada?  g.gif  O tai vaikuciai megsta tokiam sedeti? Man atrodo jie nieko nemato taip pusiau guledami, tik dangu  biggrin.gif

jūs čia apie Buzz'ą? taigi viską mato vaikas, tikrai ne dangų.. smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cansado: 15 vasario 2011 - 13:54
QUOTE(Cansado @ 2011 02 15, 14:50)
jūs čia apie Buzz'ą? taigi viską mato vaikas, tikrai ne dangų..  smile.gif

Oi liuks iliustracijos thumbup.gif Tikrai gerai matosi, kad vaikas mato biggrin.gif . Bet man Speedi aktualiau. Ar jie vienodi siuo atzvilgiu - ir Speedi, ir Buzzé tas pats gulstumas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BusyBee @ 2011 02 15, 22:11)
Oi liuks iliustracijos  thumbup.gif  Tikrai gerai matosi, kad vaikas mato  biggrin.gif . Bet man Speedi aktualiau. Ar jie vienodi siuo atzvilgiu - ir Speedi, ir Buzzé tas pats gulstumas?  ax.gif

speed visai kitokia sėdynė blush2.gif primena daugiau senąjį buzz'ą tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(BusyBee @ 2011 02 15, 22:11)
Oi liuks iliustracijos  thumbup.gif  Tikrai gerai matosi, kad vaikas mato  biggrin.gif . Bet man Speedi aktualiau. Ar jie vienodi siuo atzvilgiu - ir Speedi, ir Buzzé tas pats gulstumas?  ax.gif

QUOTE(angeloangel @ 2011 02 15, 22:15)
speed visai kitokia sėdynė blush2.gif  primena daugiau senąjį buzz'ą tongue.gif

drinks_cheers.gif na taip, ten kitaip šiek tiek, bet irgi nėra taip, kad vaikas pastoviai beveik guli ir tik dangų mato.. g.gif

user posted image
Atsakyti
mes pirkome speedi praita kova...nauja, buomelis jau buvo komplektacijoje. tiems kurie neturi buomelio, galima ji nupirkti atskirai kainuoja ~70-80lt.
Babycentre, arba kotrynos tinkle, jeigu ne vln, ar klp.

nugareles pakelimo mechanizmas, nzn kaip paaiskint, tuo paciu principu, pvz ztriukese daznai buna, kai yra du shniureiai, ir juos nori patrumpint, tai spaudi toki "daikciuka" kuris buna ant ju abeju uzdetas. tai chia tas pats, tik toks didziulis ant raisciu uzdetas. atlaisvini ji, nugarele nusileidzia, uztrauki-pasikelia.
Atsakyti
Apsisprendėme pirkti buzz 4 norėčiau sužinoti gal kas pirkote šiais metais ir galite pasakyti kokius priedus gavote t.y. kas įėjo į komplektaciją?
Atsakyti
QUOTE(laimingiausiamama @ 2011 02 28, 17:48)
Apsisprendėme pirkti buzz 4 norėčiau sužinoti gal kas pirkote šiais metais ir galite pasakyti kokius priedus gavote t.y. kas įėjo į komplektaciją?

ką jūs turite omeny priedus g.gif manau kaip ir visi naujesni modeliai: pompa, apsaugos nuo lietaus, vėjo, uodų. XL sėdynė, mamos tašė, pirkinių krepšys, jei su lopšiu tai jam viskas tas pats ir plius dekiukas, nemanau, kad tų priedų padaugėjo g.gif
Atsakyti
mamytes, ar apsauga nuo vabzdziu apsaugo nuo vejo? ir gal turite praleisti..nenaudojate? man reikia. dekui.

p.s. turiu quinny buzz 4...gal zinote kuriu metu,spalva ruda su geltona. nes pirkau is devetu...o nebuvo nuo vabzdziu...(gal airijoje nebuna nuo vabzdziu smile.gif )
Atsakyti