Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Rita Dovydaitienė.

Na, nezinau mastau.gif
As pas ja lankiausi dar tik vientinteli karta, bet kiek man teke buti pas ginekologus, tai pasirode tikrai svelni gydytoja, labai draugiska, maloni.
Dalinosi patirtimi kas gali buti vienu ar kitu atveju, ko bijoti, ko ne.

Ziuresim, kaip toliau... jeigu ka pabegti visada lengva. fitness3.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandriana @ 2006 09 04, 14:48)
Na, nezinau mastau.gif
As pas ja lankiausi dar tik vientinteli karta, bet kiek man teke buti pas ginekologus, tai pasirode tikrai svelni gydytoja, labai draugiska, maloni. 
Dalinosi patirtimi kas gali buti vienu ar kitu atveju, ko bijoti, ko ne.

Ziuresim, kaip toliau... jeigu ka pabegti visada lengva. fitness3.gif

tai va kad nelengva.papasakosiu dabar as savo istorija. nezinau jei kas pas ja lankesi tai jau gal ji ir sake kanors. pradejau pas ja lankytis pradzioj nestumo.uz viska mokejau uz menkiausia tyrima uz betkoki lapeli uz kortele nesciosios zodziu uz viska.galvojau kad taip turi buti nors siaip kitur nereik moketi.
lankiausi ir ji niekada man nesake kad as privalau gimdyti mazylyje netgi viena kart klause kur gimdysiu as taip palinkciojau galva sakau gal mazylije.zodziu niekada nezinojau kad pas ja lankydamasi privalau mazylyje gimdyt.zodziu lankiausi uz viska kaip ir visada mokejau net uz lelio foto 30lt kai pasiklausinejau kitu mamu jos tik 10lt moekdavo ar dar kiek tik ne 30lt.o pas ja viskas brangu.nu galas nestumo jauciu kad blogai kazkas blogai jauciuosi vaisiaus juedsiu nejauciu kazkas negerai...paskambinu tai norom nenorom prieme paziurejo sako viskas gerai. nu kaip tik atsitiktinai vyro broliene pasiule savo akusere 2oi ligoninej sako bent nueijk pasitikrinti sako gal patiks tai ten ir gimdytum ..as nezinojau kad turiu gimdyt mazylyje. nu zodizu nueijnu as pas ta akusere paziuri ji mane tokiu aparatu ir sako vaikeli tu vos vaiko nepraradai turi kazka greit daryti.nu ji man ten israse vaistu nueijnu as pas ta dovydaitiene ir sakau negimdysiu pas jus o ji kai dejo moralus man aiskinti as gi tau sakau tu privalai pas mane gimdyti zodizu stoviu nescia o ji vos ne rekia ant manes.labai susinervinau tada atsisake ji manes zodziu grazioj formoj ismete. nu ka ejau pas ta akusere ir viska papasakojau sake ji neturi teises taip nera tokios istaigos kur tu privalai ten gimdyti zmogus turi laisvas teises kur nori ten gimdo. ir toliau ji manim rupinosine smano sveikata buvo prasta man grese prieslaikinis . taigi vos netekau leliaus arba bent buciau anksciau pagimdzius kurnors gatvej nezinodama to.dabar aisku viskas ok bet daugiau gyvenime nenoriu jos matyti savo akyse nes ji tikra pinigu lupeja. aisku as ir visada maniau kad ji gera ir t.t. kol taip neatsitiko.
Atsakyti
ir man labai panasiai buvo. mane irgi spaude gimdyti mazylyje. del mokejimu paskambinau i mazyli paklausti - sake gimdyti galima kur nori, o moketi tai gal apie 50 lt per visa nestuma. sako, gal daktare suklydo ka...
as del nestumo sekimo priekaistu tikrai neturejau, bet tas spaudimas gimdyti pas ja ir butinai susitarus - tai tikrai negrazu. is manes visaip issisaipe, kai pasakiau , kad pas budinti gyd. gimdysiu
Atsakyti
nezinau, kaip kam, bet as pas ja lankausi jau 3metai. pirmagimi (2004.02)gimdziau (dare cezario pjuvi) ne pas ja. pas budinti mazylyje. o antraji (2006.07) tariausi su ja . man ji super padejo. ir pavyko pagimdyti! siaip as apie ja tik geru zodziu galiu pasakyti. aisku ji nera svelnuole, bet kaip daktare ji gera. va jei jus susidurtumete su gyd. vanagu is krikscioniskuju gimdymo namu . tada ji jums butu aukso vilna. thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai ne kokia gydytoja... As per ja persileidau.... Nors tikino, kad viskas gerai, bet as jauciau kad ne kas.... Sakiau jai pozymius persileidimo, kurie man buvo (tai buvo 2 man persileidimas), taciau ji i tai demesio net nekreipe... Kai nuvaziavau i ligonine kai jau tikrai riesta buvo, tai gydytoja priemime sake, akd man galejau labai liudnai viskas baigtis ir paciai su sviekata ir kad daugiau net negalejusi buciau tureti vaikucio is viso.... NENORIU AS TOKIOS GYD... bet is karto taip apie pinigus irgi kalbejo, kur gimdysit ir panasiai.....
Atsakyti
QUOTE(katytia @ 2006 02 12, 00:27)
sveikutes gal kam teko su sia gydytoja susidurti?gal kokiu atsiliepimu turite?man siule uz 600 lt privaciai ja nusisamdyti...gal kasnors ka nors zinot kaip ten buna poto ?ar tu lt ir uztenka ar reik dar moketi gimdymo namuose ir t.t.? rolleyes.gif

niekada pas ja neiciau, tuo labiau pinigu nemokėčiau. Labai šalta ir nemaloni.
Atsakyti
QUOTE(jurg @ 2006 10 09, 12:36)
niekada pas ja neiciau, tuo labiau pinigu nemokėčiau. Labai šalta ir nemaloni.

ir as niekad nebeiciau.brrr.ji mane priziurejo antro nestumo metu ir ziauriai spaude gimdyt mazylyje.as jai ir sakiau,kad ten gimdysiu,nors gimdziau krikscioniskuose.jau tokios nemalonios gydytojos neteko sutikt schmoll.gif jau vien tai,kad kai tik atedavau konsultacijos,ji kramtydavo guma doh.gif fui.
gal kam ji ir gera,bet man tai nea schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Na, net keista tokius atsiliepimus neigiamus skaityti. Lankiausi pas ją ir prieš nėštumą, ir šiuo metu lankausi. Jokių kalbų apie gimdymą dar nė nebuvo. Pati pasakiau, kad noriu ne cezario, o natūralaus gimdymo, tai pasakė, kad siųs ir į klinikas konsultacijai.
Kabinetas kaip suprantu su savais įkainiais, taigi nieko keisto, kad tenka mokėti. Visos kainos surašytos, galima iš anksto matyti.
Na, žiūrėsiu kaip bus, bet kol kas ji tikrai gražiai bendrauja, švelni per apžiūras. ax.gif
Atsakyti
Aš gimdžiau pas šią gydytoją, iš ansto nesitariau ir nieko blogo apie ją pasakyti tikrai negaliu.
Atsakyti
as pas ja irgi gimdziau. ji man paliko malonu ispudi, nors ir nesitariau is anksto ir nieko nedaviau.
beje, kai gulejau ligoninej su gresianciu, ji, vienintele daktare, kuri vizituodama palatas, atsinese ir ligos istorijas.
Atsakyti
vaziavau gimdyti nesitarus ir pataikiau pas sia gydytoja. aciu daugiau nenoreciau schmoll.gif salta, arogantiska ir grubiman ji pasirode, aciu dievui, kad pasibaige jos pamaina man begimdant ir vaikuti prieme kita gydytoja
Atsakyti
Sveikos, ar tikrai ši gydytoja jau tokia ne kokia? Aš žadu pas ją lankytis ir net bijoti pradėjau perskaičiusi visą šią temą. Mano draugė pas ją lankėsi, sakė, kad lyg ir nieko jai ji buvo švelni, o ir žiniom nesiskundė, ir pagydė kai ką (gera prasme smile.gif ).
Atsakyti