sveikos, mamytukes.
vasario men as irgi zadu buti mamyte pirma karta.
lankausi pas sia gydytoja. as jos nesirinkau, tiesiog - tai arciausias mano namu kabinetas, todel pas jas ir uzsirasiau. na, iskart man pasirode labai silta aplinka. ir jos asistente gydytoja labai maloni moteris, kai nuejau pas jas nezinodama ka daryti, gavau moralini palaikyma.
taciau yra pliusai yra ir minusai.
as laikausi tokios nuomones, kad bet kuris gydytojas pasakys tokia pacia diagnoze. esminis skirtumas tik- kaip gydys ir priziures.
na, Dovydaitiene lyg ir normali gydytoja, lyg ir visus tyrimus atlikom pas ja.
taciau manes netenkina profesionalios irangos nebuvimas tame kabinete. juolab, kad tai mokamas kabinetas, ir kai palieki 30lt uz ultragarsa ir net negauni popierines foto? galu gale ji pati nelabai ten ka iziuri i ta 13coliu istrizaines apvalu monitoriuka, ir priduria kad tai "seseliu mokslas" ?
nieko neturiu pries ja asmenisko, taciau nusigandau pasiskaiciusi cia kai kuriuos atvejus, kurie istiko nestukes, ir tai manau rodo neprofesionaluma.
todel dabar jau mastau apie gydytojo keitima.
ir gimdyti dabar jau nezinau kur. jeigu gimdymas kainuoja 750lt kaip ten pas jas laukiamajame parasyta, tai sorry... man sitie pinigai reikalingi bus maziuka aprupinti drabuzeliais, lovyte, vezimeliu...
zodziu, issakiau savo nuomone, ir tiek...
visgi kai moki pinigus uz profesionaluma, tai paskui jau gaila darosi tu pinigeliu, kai matai kad nekokios kokybes paslauga gavai... o tuo labiau ka praradai, jeigu butum tai dares kaip pridera...
Gali ir nieko nemoketi ir nesitarti. Jei taries su gydytoja ji pati pasako kaina, bent jau man taip buvo.
O del nuotraukos kadangi pati labai norejau tokia nuotrauka gauti, su gyd. susitarus buvau apziureta Mazylio gimdymo namuose, tik kad reikejo sumoket 30Lt.
Del mazylio lyties ji tikrai pasako, jei tik matos. As suzinojau kas gims tik likus menesiui iki gimdymo, iki tol nesimatydavo.