QUOTE(Zylee123 @ 2011 10 20, 23:43)
Mamytes, gal kam teko susidurti su tokia situacija: mano 2 menesiu dukryte pradejo atpylineti tarsi vandeniu. Kartais buna apvirskinto pieno.
Atpylinedavo ir anksciau, bet matydavosi, kad pienukas. Matinu tik savo pienu.

na maniskei kartais taip irgi nutinka, atpila tarsi tokia tirsta mase is skrandzio plius vandenuku lyg..daktare sake,kad jeigu nedaznai tai vyskta tai nieko blogo,tiesiog leliuko pilnas skrandukas buna, tada jeigu per daug muistosi juda, arba per staigiai pakilnojam ji supykina

QUOTE(Dont_worry_be_happy @ 2011 10 20, 21:11)
o kuo blogai slangele? zinoma kiekviena diena traukineti gal ir negerai butu,bet kai daug prisikaupia buna manau nieko blogo 

cia tiesiog mano nuomone, nes tos slangutes labai jau smarkiai atriurbia gleivine, o kuo ji labiau dirginama tuo daugiau snargliuku gaminas ir siaip gleivinei ne manau kad i gera. kai yra slogyte tai manau superinis daiktas gerai istraukt kad nebutu sinusito.
QUOTE(sidrulka @ 2011 10 20, 22:03)
o dėl nosytės valymo... mane net daktarė, kai pirmom dienom buvo atvykusi į namus, pamokino, kaip susisukti vatos ,,pagaliuką" , bet tik liepė nenaudoti jokių ausų krapštukų
o mane jau GN pamokino su ausu krapstuku

Mamytes turiu beda mano maziu jau tris paras nedaro kakes
Nors masazus darom, valgom godziai kas 3 Val, na kartais buname neramus
tai nezinau ka bedaryt, gal jam valgyt permazai duodu ir jis vaikas badauja

QUOTE(barsukas222 @ 2011 10 22, 00:05)
Mamytes turiu beda mano maziu jau tris paras nedaro kakes
Nors masazus darom, valgom godziai kas 3 Val, na kartais buname neramus
tai nezinau ka bedaryt, gal jam valgyt permazai duodu ir jis vaikas badauja 

Jei vaikui tai netrukdo, nieko daryt nereikia, tik neprisimenu ar tai iki 7 ar tai iki 10 paru gali nekakoti valgant MP, reiskia visas pienas pasisavina ir viskas yra gerai

Nakti pas dauguma vaikai neramus

O del valgio, jei mazai duotumet, jis manau pas jum rektu

Nu mes 2,5 men sveriam 6,5 kg
na kai pavalgo tai taip pradeda rekti kaip visai nevalges butu tai dar pusvalandi turiu raminti
nors jis nesiriecia , bet bezda tai kaip tikras vyras
tai ir nebesuprantu ka man bedaryti
bet pilnas pampersas butu tikra svente musu namuose
bet ar sveika tokiam maziui iki 7 paru nedaryti kakes ???

QUOTE(barsukas222 @ 2011 10 22, 01:03)
na kai pavalgo tai taip pradeda rekti kaip visai nevalges butu tai dar pusvalandi turiu raminti

o maitini pati? 7 dienos - normalu, 10 dienu net norma yra laikoma. kad bezda irgi gerai, reiskia visas duja i lauka isleidzia, pilvuke nebelieka

Na nebadauja vaikis. Maniske 6 men. sveria sesis kilus

Svarbiausia ziurekit, kad sysiu gerai darytu, jei pampiai pilni - viskas ciki-piki turetu buti. Jei neramu vis tiek - pasukite gydytojui.

Matau pagal svori vaikas tikrai nebadauja ir niekuom nereikia primaitint. Pradesit dar misinukais maitinti, tai svoris dar dides.
O kad pakakotu, siaip gydytojai rekomenduoja duoti is slyvu kompota padaryta, o jei vaikas negeria, mamytei pavalgyt slyvu ir pagerti irgi kompota. Jei jei jus labai pergyvenat del nekakojimo.

Maitinant MP normalu nekakoti

Virsuje gerai pakomentavo, svarbu kas siusiotu daug

O del rekimo po valgio, siaip to neturetu buti

Aciu visoms mamytems
aisku ramiau netapo, bet vis siek tiek ramiau
nors jau 6 para kaip kakes nedarem
nors sisioja net labai gerai, ypac keiciant pamperi
valgom MP
niu bet jei per siandien nepadarys reiks eit pas gyditoja , kad paziuretu
bo maza kas

QUOTE(barsukas222 @ 2011 10 23, 10:56)
Aciu visoms mamytems
aisku ramiau netapo, bet vis siek tiek ramiau
nors jau 6 para kaip kakes nedarem
nors sisioja net labai gerai, ypac keiciant pamperi
valgom MP
niu bet jei per siandien nepadarys reiks eit pas gyditoja , kad paziuretu
bo maza kas 

Mums beveik 4men,bet viskas tas pats kaip ir pas jus,tos pacios bedos.Neramiai miega,kakoja labai retai,ziauriai bezda,pavalges neramus,arba net nevalgo ar valgydamas pradeda niurzgeti,raitytis ar verkti.As manau,kad jam pilveli pucia,o kai valgo ar tik pavalges,dar pablogeja.Nakti atsibunda,duodu valgyt,griebia-spjauna,griebia-spjauna..matyt nori tik nusiraminti,o kai bega pienelis-nervinasi (soskes maniskis nepripazysta,diena dar paima,nakti-neikisi).Nepastebejot,kai gerai issibezda nepasidaro ramesnis? mums kuri laika pagereja,nurimsta trumpam,paskui ir vel niurzga.Manau isaugs,nieko rimto cia,bet kai eisim pas gyd,pasiklausinesiu

QUOTE(astabil @ 2011 10 23, 12:12)
Mums beveik 4men,bet viskas tas pats kaip ir pas jus,tos pacios bedos.Neramiai miega,kakoja labai retai,ziauriai bezda,pavalges neramus,arba net nevalgo ar valgydamas pradeda niurzgeti,raitytis ar verkti.As manau,kad jam pilveli pucia,o kai valgo ar tik pavalges,dar pablogeja.Nakti atsibunda,duodu valgyt,griebia-spjauna,griebia-spjauna..matyt nori tik nusiraminti,o kai bega pienelis-nervinasi (soskes maniskis nepripazysta,diena dar paima,nakti-neikisi).Nepastebejot,kai gerai issibezda nepasidaro ramesnis? mums kuri laika pagereja,nurimsta trumpam,paskui ir vel niurzga.Manau isaugs,nieko rimto cia,bet kai eisim pas gyd,pasiklausinesiu 

pabandykit pieno produktus riboti savo meniu. Ne daugiau nei puse litro pieno, varskes gabaliukas mazulytis mazulytis, jogurto siek tiek. Gal pagers situacija.