Gal yra isbandziusiu mangu sviesta?

QUOTE(velniukste22 @ 2011 04 28, 19:15)
O ką gero jis daro plaukams?
QUOTE(Märchen @ 2011 04 29, 15:00)
O ką gero jis daro plaukams?
Lyg drekina, minkstina plaukus, gali but vienas ir kaip baze prie kokiu eteriniu alieju.. Cia as radau tai tik vienoj elektroninei parduotuvei kur aliejus parduoda, o kituose neraso apie plaukus

QUOTE(*Nikė* @ 2011 04 28, 12:25)
Įdomu sužinoti, ar dar kas bandė darytis svogūno kaukę su eteriniais aliejais? Ar nesijaučia kvapas? Nes aš mėnesį dariausi, o dabar tiesiog tingiu tepliotis, ir laiko nėra tam..
Bet vis negaliu atsidžiaugti, kad plaukai nesmirda tuo svogūnu..
Beje, ar kas darėtes kokią kaukę su argano aliejumi?

Beje, ar kas darėtes kokią kaukę su argano aliejumi?

As bandziau ir bandau, viskas ok. Sugrekinti vos kvepia svoguneliais, a lia gi grozis reikalauja auku, sausi - neskleidzia jokio kvapo.

Papildyta:
QUOTE(velniukste22 @ 2011 04 25, 12:14)
Pasidariau sestadienio nakti avokado ir alyvuogiu al. kauke.. Ryte kai ploviau galva su sampunu, galvojau nu vsio, neisukuosiu, nes mano sukos dar tokios tipo naturaliu sereliu. Bet nusprendziau ju neliesti kol beveik sausi nebus. Bet zinokit isisukavo gerai, tik labai siurkstus buvo, tai susukau as juos, o vakare buvo labai garbanoti
Bet jau siandien mano plaukai labai svelnus, kaip po chemines kaukes
esu labai patenkinta, tik vat idomu kiek laiko reikia jas daryt kad rezultatas butu geras ir butu naudos is jos, nes poros kartu neuzteks.. Jus darot kazkoki kursa o poto pertrauka, ar visada darot ta pacia kauke, ar kas kart vis kitokia? 

kazkur maciau panasios kaukes recepta....

QUOTE(fuksė @ 2011 04 30, 09:20)
As bandziau ir bandau, viskas ok. Sugrekinti vos kvepia svoguneliais, a lia gi grozis reikalauja auku, sausi - neskleidzia jokio kvapo. 
Papildyta:

Papildyta:

Tai as is cia nusiziurejau

Na ,kaip Fukse ,sekasi svogūnintis? Tęsi kursą? Darai kas kiek laiko?
Aš tai ,kaip sakiau ,su mielėmis ,sąžiningai ,kartą į savaitę žaidžiu..Db berods 5-as kartas, nematau kažkokių tai uch pokyčių ,bet nemanau ,kad reik kažko tikėtis po truputį daugiau nei mėnesio ..Tad 10 kart baigsiu daryt.. Poto imsiu kažkokią kitą
Aš tai ,kaip sakiau ,su mielėmis ,sąžiningai ,kartą į savaitę žaidžiu..Db berods 5-as kartas, nematau kažkokių tai uch pokyčių ,bet nemanau ,kad reik kažko tikėtis po truputį daugiau nei mėnesio ..Tad 10 kart baigsiu daryt.. Poto imsiu kažkokią kitą

O jus kaukems medu naudojat naturalu ar dirbtini?
QUOTE(_Laukinuke_ @ 2011 05 04, 22:23)
Manyciau apie naturalu, gi dirbtinis grynai is cukraus gaminamas

QUOTE(_Laukinuke_ @ 2011 05 04, 21:23)
man net toks klausimas nekiltų

QUOTE(Inguti @ 2011 05 01, 12:04)
Na ,kaip Fukse ,sekasi svogūnintis? Tęsi kursą? Darai kas kiek laiko?

Na taip, viena karta/ sav. kiekviena penktadieni, nu kad iki pirmadienio dar ,,prasivedint"

As jau va ketvirta karta sedziu su avokado kauke
Ko toliau, tuo plaukuciai grazesni, darbe klause ar kirpausi, sakau ne, galva isploviau
Labai patenkinta

QUOTE(_Laukinuke_ @ 2011 05 04, 22:23)
Dirbtinį medų išvis meskit lauk tiek iš savo valgiarasčio tiek iš kaukių ingridientų.
O aš kaip kažkada buvau rašiusi tai perdovazau su kaukėm,dabar nutraukus tai vėl pradėjo veltis labai tai dabar sugalvojau taip,kai guliu vonioj tol patepu plaukus kokosų aliejum+medum ,niekuo nevinioju plaukai išplauti gražūs,nesivelia bet bent jau nebūna taip prisisotinę ir sunkūs,riebaluoti kaip po trijų valandų laikymo su maišiuku ir rankšluosčiu