Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės plaukų kaukės

QUOTE(izabele.margarita @ 2011 05 05, 22:57)
mergaitės, o kaip dažnai galiu darytis kaukę plaukams nuo slinkimo su ricina, kiaušiniu ir medumi? smile.gif

itariu 1 k/per sav. gana, kas per daug irgi nesveika 4u.gif
Atsakyti
Sveiki.
Jau kaip as pavargau su savo plaukais... Tai gi atklydau cia smile.gif Mergaites padekit, nes jau baigiu isprotet. Mano plauku labai daug, (aciu dievui,po dvieju nestumu sumazejo) jie stori ir nepaklusnus, kaip velos. Anksciau tiesindavau,bet dabar nelabai uztenka laiko...juk procedura uzima valanda laiko. Jau kiek dziovintuvu sudeginau, o jau uz isleistus pinigus sampunams ir tiesinimo priemonem turbut puse buit.technikos pakeisciau.
Pagrindinis reikalavimas kaukei kad NEPURENTU IR NEDYDINTU APIMTIES. Labai noriu glotniu, svelniu ir paklusniu plauku. Please patarkit ka daryt
Atsakyti
QUOTE(Miliunia @ 2011 05 06, 22:57)
Sveiki.
Jau kaip as pavargau su savo plaukais... Tai gi atklydau cia smile.gif Mergaites padekit, nes jau baigiu isprotet. Mano plauku labai daug, (aciu dievui,po dvieju nestumu sumazejo) jie stori ir nepaklusnus, kaip velos. Anksciau tiesindavau,bet dabar nelabai uztenka laiko...juk procedura uzima valanda laiko. Jau kiek dziovintuvu sudeginau, o jau uz isleistus pinigus sampunams ir tiesinimo priemonem turbut puse buit.technikos pakeisciau.
Pagrindinis reikalavimas kaukei kad NEPURENTU IR NEDYDINTU APIMTIES. Labai noriu glotniu, svelniu ir paklusniu plauku. Please patarkit ka daryt

Labas 4u.gif O to tiesinimo pabandyt nenorit? http://www.yury.lt/l...inimas-keratinu Čia įmečiau bet kokį paguglinus varianta ,pasiskaitymui ..
Atsakyti
QUOTE(Inguti @ 2011 05 06, 23:07)
Labas  4u.gif O to tiesinimo pabandyt nenorit? http://www.yury.lt/l...inimas-keratinu  Čia įmečiau bet kokį paguglinus varianta ,pasiskaitymui ..

Kalba apie namines kaukes, o ne apie plauku gerinima ,,pramoniniu budu". mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miliunia @ 2011 05 06, 21:57)
Mano plauku labai daug, (aciu dievui,po dvieju nestumu sumazejo) jie stori ir nepaklusnus, kaip velos.

Aliejinių kaukių nebandėt? Man atrodo, kad aliejus jūsų plaukus sušvelnintų, jie turėtų tapti minkštesni ir paklusnesni . Man labiausiai plaukus suglotnina kanapių aliejus. Gal pabandykit? rolleyes.gif
Atsakyti
SVEIKOS PARASYSIU SUPERINE KAUKE SU BESPALVIU "Chna"
bespalves ''Chna" milteliai+ makadamiju aliejus+ nerafinuotas taukmedziu sviestas+ medus+ cinamono milteliai. Sia kauke naudoju senokai plaukai atrodo puikiai, nors ilga laika juos daziau cheminiais dazais. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(polita @ 2011 05 11, 15:36)
SVEIKOS PARASYSIU SUPERINE KAUKE SU BESPALVIU "Chna"
bespalves ''Chna" milteliai+ makadamiju aliejus+ nerafinuotas taukmedziu sviestas+ medus+ cinamono milteliai. Sia kauke naudoju senokai plaukai atrodo puikiai, nors ilga laika juos daziau cheminiais dazais. 4u.gif

butu gerai jeigu parasytumete proporcijas ax.gif kiek laiko laikyt?
Atsakyti
QUOTE(velniukste22 @ 2011 05 05, 21:13)
As darau is labai gerai prinokusio avokado su siltu aliejum, tai gaunasi kose, kaip bulviu, be kabaliuku  lotuliukas.gif kai plaunu tai su karstu vandeniu, tada aliejus gerai nusiplauna, ir avokadas gerai isiplauna. Tik kazkodel kai dabar ploviau daug plauku buvo  verysad.gif (slinkt pradejo)

aš irgi pastebėjau, kad man po aliejinių kaukių labai daug plaukų išslenka... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ambicija @ 2011 05 11, 23:27)
aš irgi pastebėjau, kad man po aliejinių kaukių labai daug plaukų išslenka... schmoll.gif

Tik atrodo, kad jų daugiau išslenka, nes išslįsta, o kai nededi aliejų, atitrūke plaukai nuo galvos pasilieka tarp plaukų "įsipainioję" ir iškrenta po biški bet kuriuo atveju smile.gif neišslinks daugiau nei šiaip slenka
Papildyta:
O gal kuri nors žinote tikrąjįskirtumą, tarp alyvuogių ir alyvuogių išpaudų aliejaus? Pastarasis pigesnis šiek tiek, tik kažin ar plaukam labai jau didelis skirtumas tarp jų dviejų? smile.gif
Atsakyti
Sveikos, o aš plaukus stiprinu su taukmedžio sviestu. smile.gif iš vakaro ištepu visus plaukus, ryte gerai išplaunu - plaukai blizga, žvilga thumbup.gif
Atsakyti
Tos, kurios naudojate kaukes per nakti, kaip jas laikote? g.gif man kazkaip atrodo, kad viskas turetu "nuriedeti" nuo tos galvos, visi apdangalai, o kaukes susigerti i pagalve biggrin.gif
Atsakyti
Merginos,gal kas patars kokia kauke plaukams mane domintu drekinanti,nes su aliejais tissausinau plaukus unsure.gif .FDabar reikia butent drekinanciu priemoniu,mano plaukai sviesus,naturalus.Laukiu jusu pasiulymu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gladness @ 2011 05 12, 14:31)
Tos, kurios naudojate kaukes per nakti, kaip jas laikote?  g.gif man kazkaip atrodo, kad viskas turetu "nuriedeti" nuo tos galvos, visi apdangalai, o kaukes susigerti i pagalve biggrin.gif

Galima ant pagalves pasitiest ranksluosti,kad nesuteptu pagalves 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luli: 12 gegužės 2011 - 13:55