Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės plaukų kaukės

QUOTE(luli @ 2011 05 12, 14:54)
Merginos,gal kas patars kokia kauke plaukams mane domintu drekinanti,nes su aliejais tissausinau plaukus unsure.gif .FDabar reikia butent drekinanciu priemoniu,mano plaukai sviesus,naturalus.Laukiu jusu pasiulymu 4u.gif

žinau kad kaukės su bananu drėkina plaukučius. kažkada dariaus, tai žinokit bėdos prisidariau.. tą bananą kol išploviau, privargau biggrin.gif bet aišku išplaut imanoma.
Atsakyti
apsivinioji aliejuota galva plevele ir uzsimaukslini kepuraite trikotazine... ne vienas plaukas neislys per nakti, isbandyta daug daug sykiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kis Kis Kis @ 2011 05 12, 18:21)
apsivinioji aliejuota galva plevele ir uzsimaukslini kepuraite trikotazine... ne vienas plaukas neislys per nakti, isbandyta daug daug sykiu  thumbup.gif

O is kur tokiu kepuraiciu gauti? Kokios jos cia mazdaug? Visiskai neisivaizduoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2011 05 12, 20:11)
O is kur tokiu kepuraiciu gauti? Kokios jos cia mazdaug? Visiskai neisivaizduoju  doh.gif

paprastos kepuraitės, parduotuvėse kur pardavinėja smile.gif Tik, -žinoma, geriau kuo plonesnė.
Pvz.:
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(ambicija @ 2011 05 11, 23:27)
aš irgi pastebėjau, kad man po aliejinių kaukių labai daug plaukų išslenka... schmoll.gif

O man po aliejinių kaukių kaip tik stipresni plaukai. Jie ir taip neslinko, bet dabar išvis - plaunant gal pora iškrenta, išsišukuoja minimaliai po kelis plaukus.
Papildyta:
QUOTE(luli @ 2011 05 12, 14:54)
Merginos,gal kas patars kokia kauke plaukams mane domintu drekinanti,nes su aliejais tissausinau plaukus unsure.gif .

O kokius aliejus naudojote, kad plaukai išsausėjo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo InJe*kcija: 12 gegužės 2011 - 21:06
QUOTE(InJe*kcija @ 2011 05 12, 23:10)
paprastos kepuraitės, parduotuvėse kur pardavinėja smile.gif Tik, -žinoma, geriau kuo plonesnė.
Pvz.:
user posted image
user posted image
Papildyta:
O man po aliejinių kaukių kaip tik stipresni plaukai. Jie ir taip neslinko, bet dabar išvis - plaunant gal pora iškrenta, išsišukuoja minimaliai po kelis plaukus.
Papildyta:
O kokius aliejus naudojote, kad plaukai išsausėjo?

Mano naudojami Monoi,Alieju misinys galvos odai i ji ieina argano,medetku,jojobos aliejai,ir kartais tepdavau tik argano.
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2011 05 12, 12:31)
Tos, kurios naudojate kaukes per nakti, kaip jas laikote?  g.gif man kazkaip atrodo, kad viskas turetu "nuriedeti" nuo tos galvos, visi apdangalai, o kaukes susigerti i pagalve biggrin.gif

Netepu aliejaus ant plaukų tiek, kad varvėtų ir nakčiai niekada nededu jokių kepuraičių ir celofanų nevynioju schmoll.gif Man pakanka tiesiog ant pagalvės užtiesti kitą užvalkaliuką, o plaukus supinu į kaselę, kad nesidraikytų ir nesiliestų prie veido.
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2011 05 13, 17:15)
Netepu aliejaus ant plaukų  tiek, kad varvėtų  ir  nakčiai niekada nededu jokių kepuraičių ir celofanų nevynioju  schmoll.gif Man pakanka tiesiog ant pagalvės užtiesti kitą užvalkaliuką, o plaukus supinu į kaselę, kad nesidraikytų ir nesiliestų prie veido.

As tiesiog mastau, kad neapsimoka ankrciai detis kaukiu, nes viskas susigertu i pagalve/uztiesala ar panasiai g.gif gal geriau tada pora valandu pasiedeti su kauke smile.gif o nakti, vis tiek ant plauku lieka tik kelias valandas g.gif
Cia as taip manau biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
O as nelaikau per nakti, uztenka 3-4 val. ax.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif Aš irgi laikau 3-4 valandas smile.gif
Atsakyti
Aš taip laikyti galėčiau tik tuo atveju, jei tik popiet kur nors reikia eit g.gif Nes jei popiet užsitepi, tai vakare išsiplaut reiktų, o tada ryte vėl plauti g.gif
Atsakyti
QUOTE(marcipane* @ 2011 05 13, 21:56)
Aš taip laikyti galėčiau tik tuo atveju, jei tik popiet kur nors reikia eit  g.gif Nes jei popiet užsitepi, tai vakare išsiplaut reiktų, o tada ryte vėl plauti  g.gif

Tiems kas plauna ciut ne kasdien ir kaip taisykle tik rytais, tai tada gal ir jo 4u.gif smile.gif as kai plaunu savaiteje 2kartus maksimum, tai galiu ir vakarais plautis, palaikius kelias valandikes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marcipane* @ 2011 05 13, 21:56)
Aš taip laikyti galėčiau tik tuo atveju, jei tik popiet kur nors reikia eit  g.gif Nes jei popiet užsitepi, tai vakare išsiplaut reiktų, o tada ryte vėl plauti  g.gif

o kam ryte plauti galva, ka per nakti susiriebaluoja? g.gif
Atsakyti