Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės plaukų kaukės

QUOTE(fuksė @ 2011 05 14, 05:52)
o kam ryte plauti galva, ka per nakti susiriebaluoja?  g.gif

Nesusiriebaluoja, bet sugula, praranda formą.
Atsakyti
Klausykit, o ar jums tos kaukes su aliejumi nenuriebina per daug plauku? as rodos ir isplaunu neblogai, bet po to vis tiek susiriebaluoja plaukai daug greiciau nei iprastai. mano kaip ir daugumos saknys - riebios, o galiukai - nusauseje. koks kaukes su aliejum optimalus laikymo laikas?
Atsakyti
QUOTE(aziuzia @ 2011 05 16, 15:31)
Klausykit, o ar jums tos kaukes su aliejumi nenuriebina per daug plauku? as rodos ir isplaunu neblogai, bet po to vis tiek susiriebaluoja plaukai daug greiciau nei iprastai. mano kaip ir daugumos saknys - riebios, o galiukai - nusauseje. koks kaukes su aliejum optimalus laikymo laikas?

Trys valandos,bet jūs šaknų netepkit,tik galus ir tada galėsit ir per naktį ir viskas gerai tada.
Atsakyti
Pradejau daryti kiausinio kauke plaukams. t.y. pries kiekviena plovima issitrinu galva kiausiniu ( cielu) , palaikau 20-60 min ir issiplaunu sampunu. Sesija darysiu menesi. Parasysiu rezultatus smile.gif
Atsakyti
Aš niekada neišdarai vienos kaukės kurį laiką doh.gif padarau maximum porą kartu, ir jau noriu naujos, pamirštu, tingiu, neturiu ingridientų ar dar dėl kokių tai priežasčių nebedarau jos doh.gif

Kas galėtų man papasakoti apie skirtumą plaukams būtent šių aliejų - alyvuogių, alyvuogių išspaudų ir alyvuogių kauliukų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aziuzia @ 2011 05 16, 15:31)

mano tokie pat plaukai - man neriebina, tepu per visa ilgi nuo saknu. Itariu kiekvienai skirtingai.
o man tai idomu, kaip geriau, ar tepti sudrekintus plaukus, ar sausus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 05 19, 05:52)
mano tokie pat plaukai - man neriebina, tepu per visa ilgi nuo saknu. Itariu kiekvienai skirtingai.
o man tai idomu, kaip geriau, ar tepti sudrekintus plaukus, ar sausus?  ax.gif

As tepu sausus smile.gif Kadangi mano plaukai ilgi, saknys nera sausos, tik galiukai, tai as nuo puses ilgio juos tepu . Nes jeigu ir saknis tepciau- kad ir kiek kartu beplauciau galva- jie labai greit susiriebaluoja.
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 05 19, 05:52)

o man tai idomu, kaip geriau, ar tepti sudrekintus plaukus, ar sausus?  ax.gif

Ant sudrėtintų jokios naudos tepti, nes gi riebalas su vandeniu nesimaišo ax.gif tai aliejus visai neįsigers į plauką.

Aš, tiesa, šitą supratau pavėluotai lotuliukas.gif pabandžiau vieną kartą. galvoju - daug priemonių ant plaukų buvo dėta - išplausiu ir tada užsitepsiu aliejų. Bet tai negi džiovinsiu 2 kartus - tepiau ant drėgnų. Ir ką. Pravaikščiojau pusę dienos, nes niekur eit nereikėjo. O naudos 0. Dar ir prastai išsiplovė kažkaip plaukai+ labai greitai vėl susiriebalavo. Va.

Atsakyti
QUOTE(Pepe_Ilgakojine @ 2011 05 19, 19:11)
Ant sudrėtintų  jokios naudos tepti, nes gi riebalas su vandeniu nesimaišo ax.gif  tai aliejus visai neįsigers į plauką.

Aš, tiesa, šitą supratau pavėluotai lotuliukas.gif  pabandžiau vieną kartą. galvoju - daug priemonių ant plaukų buvo dėta - išplausiu ir tada užsitepsiu aliejų. Bet tai negi džiovinsiu 2 kartus - tepiau ant drėgnų. Ir ką. Pravaikščiojau pusę dienos, nes niekur eit nereikėjo. O naudos 0. Dar ir prastai išsiplovė kažkaip plaukai+ labai greitai vėl susiriebalavo. Va.

o as -nete daug kur skaiciau, kad tepti reikia sudrekintus plaukus, suvokiu, kad riebalas su vandeniu nesimaiso, bet ar tai klaidinimas? o gal kazko nezinome? g.gif
Atsakyti
Aš tepu irgi viską ant sausų rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos, pasiskaitinėju kart nuo karto temą, pažiūriu, ką naujo atradote, sudomino avokadų kaukė bigsmile.gif bet koks tiksliai jos poveikis, maitina drėkina, glotnina?
mano plaukai labai problemiški verysad.gif galiukai, tragedija, o aš taip noriu plaukus atsiaugint, o nuolat pakerpant galiukus be šansų schmoll.gif todėl jau kuris laikas jų nekerpu, tepu alyvuogių aliejaus kaukes prieš plovimą, aišku galai tragedija, nors kai nuolat maitinami, nėra tokie sausi ir skilinėjimo taip nesimato blush2.gif dar nusipirkau kokosų aliejaus, ir pradėjau jį tepliotis kasdien ar bent kas antrą dieną, vietoj galiųkų serumo, tai jei nepadaugini puikiai susigeria, o poveikis tai kaip kada, kartais minkštučiai, kartais trūksta drėkinimo unsure.gif
dėl eterinių aliejų, tai mergaitės atsargiai, savo kailiu įsitikinau, kad jie sausina plauką doh.gif
galvoju gal paįvairint savo aliejų asortimentą, tai kokie dar aliejai tiktų sausiems išsišakojusiems galiukams? ar gal kuri esat pastebimų rezultatų pasiekusi su kokianors kauke bigsmile.gif
p.s. visas kaukes tepu ant sausų plaukų, puikiai išsiplauna ir poveikį jaučiu ax.gif
Atsakyti
Dariau vakar avokado kauke pagal toki recepta: avokado, banano tyre+medus+kiausinis (visas), vajeiku, plaukai kaip siaudai, pirmas ir paskutinis kartas schmoll.gif o jau ta tyre isskalauti is plauku visai be sansu, svoguno tyre lengviau, nu zodziu - visai nepatiko, tikrai daugiau nedarysiu
Papildyta:
QUOTE(Inguti @ 2011 05 20, 10:47)
Aš tepu irgi viską ant sausų  rolleyes.gif

Jau issiaiskinau, aliejines kaukes tepti ant sudrekintu. cool.gif
Atsakyti