as tai dedu kiausinio tryni su aliejum sezamu + keli lasai eterinio aliejaus + cinamono + medaus sauksteli, visai nieko kaukyte, mano plaukuciams patinka

na va pasikaitinejau cia pas jus ,dabar kad bandysiu
esu bandziusi svoguno sultimis gausii istept,plaukai tikrai svelnus buvo,tik isbaide svoguno kvapas,bet dabar kovosiu ir nepasiduosiu tam kvapui,vistiek desiu.
o kodel neidedate nuotraukyciu butu smagu efekta pagerejimo ar pablogejimo pamatyti,as jau pradejau fotkinti nuo dabar,po kiekvienos rimtos proceduros,paskui pasirodysiu kada(beto is tamsiaplaukes tapsiu sviesiaplauke,tai labai reikes kaukyciu,nesigazdinu nes esu tai dariusi,su protu ,atsargiai,ir nenukentejau)

esu bandziusi svoguno sultimis gausii istept,plaukai tikrai svelnus buvo,tik isbaide svoguno kvapas,bet dabar kovosiu ir nepasiduosiu tam kvapui,vistiek desiu.
o kodel neidedate nuotraukyciu butu smagu efekta pagerejimo ar pablogejimo pamatyti,as jau pradejau fotkinti nuo dabar,po kiekvienos rimtos proceduros,paskui pasirodysiu kada(beto is tamsiaplaukes tapsiu sviesiaplauke,tai labai reikes kaukyciu,nesigazdinu nes esu tai dariusi,su protu ,atsargiai,ir nenukentejau)
siandien ziurejau i plaukus apsviestus saule, tai spindejo
patinka namines kaukytes

QUOTE(Kis Kis Kis @ 2011 07 06, 23:11)
as tai dedu kiausinio tryni su aliejum sezamu + keli lasai eterinio aliejaus + cinamono + medaus sauksteli, visai nieko kaukyte, mano plaukuciams patinka 

gera kaukė, tik tas cinamonas sunkiai išsiplauna

i kaukes ka geriau deti baltyma ar tryni ?
ir ka jie daro plaukams ?
ir ka jie daro plaukams ?
Patarčiau dėti tik trynį. Baltymas sunkiau išsiplauna man atrodo. Nors šiaip nežinau tikslios priežasties, kodėl deda tik trynį.
Man kaukė: alyvuogių aliejus + medus + citrinos sultys + kiaušinio trynys laaabai patiko.
Plaukai tokie švelnūs, gražiai krenta, slidūs - puikiai šukuojasi, glotnūs,
bet nė kiek riebaluoti nėra (nors mano plaukai riebūs). Ir galiukai pamaitinti, neišslinko nė vienas plaukas (šią kaukę dėl to ir dariausi).
2 kartus jau naudojau (po 1 kartą į savaitę). Kažkur kažkas rašė, kad 4 kartų užtenka šios kaukės, kad plaukai nebeslinkų.
Beje, perskalavau plaukus liepžiedžių nuoviru. Skaičiau, kad padeda nuo plaukų slinkimo.

Man kaukė: alyvuogių aliejus + medus + citrinos sultys + kiaušinio trynys laaabai patiko.

Beje, perskalavau plaukus liepžiedžių nuoviru. Skaičiau, kad padeda nuo plaukų slinkimo.

QUOTE(andrearoma @ 2011 07 08, 00:22)
man prie odos labai prilimpa ji, tenka su naguciais svelniai "pagramdyti"

QUOTE(anila:) @ 2011 06 28, 09:54)
*Skalavimas alumi ka duoda?
*Ir skalavimas dilgelem, dabar gi ju galima raute raut

Aluje yra daug mineralinių medžiagų ir vitaminų, kurie suteikia plaukams tvirtumo ir žvilgesio.
*Skalavimas alumi/dilgėlių nuoviru stiprina plonus plaukus.
*Reguliarus plaukų skalavimas alumi/dilgėlių lapų nuoviru pašalina pleiskanas.
*Dilgėlių nuoviru siūloma skalauti, kai slenka plaukai.
Svarbu nepadauginti alaus, nes plaukai bus sulipę ir šiurkštūs.
Dar įdomų dalyką radau, kad skalauti reiktų pašildytu, bet neužvirintu alumi, nors aš skalavau tiesiog kambario temperatūros.
Apie plaukų skalavimą dilgėlių nuoviru dar galite paskaityti šioje temoje:
http://www.supermama...?...731603&st=0
http://www.supermama...?...731603&st=0
QUOTE(kristynka* @ 2011 07 08, 17:25)
Trinys daug labiau drekina plaukus nei baltimas. Bet as kai darausi kaukes su kiausiniu, dedu visa kiausini ir vsio

O baltymas man kuo puikiausiai issiplauna, jei skalauju ne per siltu vandeniu

as likusi tryni sutepu ant veido pasidarius kaukyte
o citrina pastebejau pasausino man plauka,teks griebt ramuneles,kaip tik dziovinuosi
skalauju dabar su dilgyniu uzpilu ir pora saukstu obuoliu acto visai nieko dalykas
reiks dar isitaisyti alyvuogiu aliejaus
na o cia po kaukes su citrina pamatyti kaip regavo mano plaukuciai (dejau nedaug tik 1 vlag.sauksta)

Uploaded with ImageShack.us

o citrina pastebejau pasausino man plauka,teks griebt ramuneles,kaip tik dziovinuosi

skalauju dabar su dilgyniu uzpilu ir pora saukstu obuoliu acto visai nieko dalykas
reiks dar isitaisyti alyvuogiu aliejaus

na o cia po kaukes su citrina pamatyti kaip regavo mano plaukuciai (dejau nedaug tik 1 vlag.sauksta)

Uploaded with ImageShack.us
QUOTE(blackdress @ 2011 07 08, 17:37)
Patarčiau dėti tik trynį. Baltymas sunkiau išsiplauna man atrodo. Nors šiaip nežinau tikslios priežasties, kodėl deda tik trynį.

kad baltymas lyg gerai issiplauna, atsimenu mano jaunystei mama kiausinio baltyma praskiesdavo truputi vandeniu ismaisydavo tuo misineliu perpildavo plaukus, ir paskui labai purus ir lengvi plaukuciai gaudavosi