Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės plaukų kaukės

as tai dedu kiausinio tryni su aliejum sezamu + keli lasai eterinio aliejaus + cinamono + medaus sauksteli, visai nieko kaukyte, mano plaukuciams patinka bigsmile.gif
Atsakyti
na va pasikaitinejau cia pas jus ,dabar kad bandysiu bigsmile.gif
esu bandziusi svoguno sultimis gausii istept,plaukai tikrai svelnus buvo,tik isbaide svoguno kvapas,bet dabar kovosiu ir nepasiduosiu tam kvapui,vistiek desiu.
o kodel neidedate nuotraukyciu butu smagu efekta pagerejimo ar pablogejimo pamatyti,as jau pradejau fotkinti nuo dabar,po kiekvienos rimtos proceduros,paskui pasirodysiu kada(beto is tamsiaplaukes tapsiu sviesiaplauke,tai labai reikes kaukyciu,nesigazdinu nes esu tai dariusi,su protu ,atsargiai,ir nenukentejau)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myliuvasara: 07 liepos 2011 - 21:23
siandien ziurejau i plaukus apsviestus saule, tai spindejo rolleyes.gif patinka namines kaukytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kis Kis Kis @ 2011 07 06, 23:11)
as tai dedu kiausinio tryni su aliejum sezamu + keli lasai eterinio aliejaus + cinamono + medaus sauksteli,  visai nieko kaukyte, mano plaukuciams patinka  bigsmile.gif

gera kaukė, tik tas cinamonas sunkiai išsiplauna 4u.gif
Atsakyti
i kaukes ka geriau deti baltyma ar tryni ?
ir ka jie daro plaukams ?
Atsakyti
Patarčiau dėti tik trynį. Baltymas sunkiau išsiplauna man atrodo. Nors šiaip nežinau tikslios priežasties, kodėl deda tik trynį. biggrin.gif

Man kaukė: alyvuogių aliejus + medus + citrinos sultys + kiaušinio trynys laaabai patiko. ax.gif Plaukai tokie švelnūs, gražiai krenta, slidūs - puikiai šukuojasi, glotnūs, wub.gif bet nė kiek riebaluoti nėra (nors mano plaukai riebūs). Ir galiukai pamaitinti, neišslinko nė vienas plaukas (šią kaukę dėl to ir dariausi). blush2.gif 2 kartus jau naudojau (po 1 kartą į savaitę). Kažkur kažkas rašė, kad 4 kartų užtenka šios kaukės, kad plaukai nebeslinkų. cool.gif

Beje, perskalavau plaukus liepžiedžių nuoviru. Skaičiau, kad padeda nuo plaukų slinkimo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(andrearoma @ 2011 07 08, 00:22)
gera kaukė, tik tas cinamonas sunkiai išsiplauna 4u.gif

man prie odos labai prilimpa ji, tenka su naguciais svelniai "pagramdyti" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anila:) @ 2011 06 28, 09:54)

*Skalavimas alumi ka duoda?
*Ir skalavimas dilgelem, dabar gi ju galima raute raut smile.gif

Aluje yra daug mineralinių medžiagų ir vitaminų, kurie suteikia plaukams tvirtumo ir žvilgesio.

*Skalavimas alumi/dilgėlių nuoviru stiprina plonus plaukus.

*Reguliarus plaukų skalavimas alumi/dilgėlių lapų nuoviru pašalina pleiskanas.

*Dilgėlių nuoviru siūloma skalauti, kai slenka plaukai.

Svarbu nepadauginti alaus, nes plaukai bus sulipę ir šiurkštūs.
Dar įdomų dalyką radau, kad skalauti reiktų pašildytu, bet neužvirintu alumi, nors aš skalavau tiesiog kambario temperatūros.
Atsakyti
Apie plaukų skalavimą dilgėlių nuoviru dar galite paskaityti šioje temoje:

http://www.supermama...?...731603&st=0
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2011 07 08, 17:25)
i kaukes ka geriau deti baltyma ar tryni ?
ir ka jie daro plaukams ?

Trinys daug labiau drekina plaukus nei baltimas. Bet as kai darausi kaukes su kiausiniu, dedu visa kiausini ir vsio smile.gif
O baltymas man kuo puikiausiai issiplauna, jei skalauju ne per siltu vandeniu smile.gif
Atsakyti
as likusi tryni sutepu ant veido pasidarius kaukyte bigsmile.gif
o citrina pastebejau pasausino man plauka,teks griebt ramuneles,kaip tik dziovinuosi bigsmile.gif
skalauju dabar su dilgyniu uzpilu ir pora saukstu obuoliu acto visai nieko dalykas
reiks dar isitaisyti alyvuogiu aliejaus ax.gif

na o cia po kaukes su citrina pamatyti kaip regavo mano plaukuciai (dejau nedaug tik 1 vlag.sauksta)

user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myliuvasara: 08 liepos 2011 - 22:15
QUOTE(blackdress @ 2011 07 08, 17:37)
Patarčiau dėti tik trynį. Baltymas sunkiau išsiplauna man atrodo. Nors šiaip nežinau tikslios priežasties, kodėl deda tik trynį. biggrin.gif 

kad baltymas lyg gerai issiplauna, atsimenu mano jaunystei mama kiausinio baltyma praskiesdavo truputi vandeniu ismaisydavo tuo misineliu perpildavo plaukus, ir paskui labai purus ir lengvi plaukuciai gaudavosi g.gif
Atsakyti