Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės plaukų kaukės

ogo bigsmile.gif butu gerai pabandyt,o pati bandei?
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2011 01 26, 02:28)
kaukiu karalius - svogunas,smirda,bet tikrai padeda

Iki siol taip ir nesuprantu,kaip tiksliai tas svogunas veikia plauka?visur skirtingai nurodo g.gif
Papildyta:
QUOTE(lifili @ 2011 02 01, 21:22)
Nemanau kad padetu, bet siaip tas kvapas nera jau toks nepakenciamas ir jei nesusiduriat su situacijom kuriose reikia prakaituot ar suslapt galva netiketai, tai manau no problem thumbup.gif

Man tai drauges ako,kad kvepia bulviniais blynais,ar primena traskucius su svogunais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dryzeeee @ 2011 07 09, 00:07)
Iki siol taip ir nesuprantu,kaip tiksliai tas svogunas veikia plauka?visur skirtingai nurodo g.gif
Papildyta:

Man tai drauges ako,kad kvepia bulviniais blynais,ar primena traskucius su svogunais biggrin.gif

Dabar darausi svogūnų sulčių - medaus - kiaušinio trynio - alyvuogių aliejaus kaukes, tai kvapas toks kaip keptų svogūnų, man netgi patinka.
Atsakyti
labas vakaras
ištepiau šaknis varnalėšom su medum ir vit A
galus alyvuogių aliejum
šaknys kaip šaknys, aišku pakritę
nu bet galiukai baisūs sausi pasipūtę doh.gif ar čia tik man
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ondatra: 09 liepos 2011 - 20:24
man medus pasausin siektiek plaukuti,todel jo turesiu deti tik laseli.kondicionieriu vistiek reikejo det,o nebandet dar karta perplaut plauku ,turetu plaukuciai puruciai but?
Atsakyti
QUOTE(Ondatra @ 2011 07 09, 21:23)
labas vakaras
ištepiau šaknis varnalėšom su medum ir vit A
galus alyvuogių aliejum
šaknys kaip šaknys, aišku pakritę
nu bet galiukai baisūs sausi pasipūtę  doh.gif  ar čia tik man

aliejus sausina,ne tik jums :}
Atsakyti
QUOTE(milonyte @ 2011 01 07, 16:51)
senosios temos neskaičiau visos, tad manau blogiau nebus jei ir pakartosiu nuostabios kaukės receptuką. Ji pamaitina išsišakojusius plaukų galiukus.
Reikės: 1 kiaušinio, 1 šaukšto alyvuogių aliejaus, 1 šaukšto medaus ir 1 arb. šaukšt. cinamono. Viską sumaišyti ir ištepti plaukų galiukus arba visu plaukus iki pat šaknų. Palaikyti kiek galima ilgiau apvyniotus polietileniniu maišeliu ir rankšluosčiu. man rezultatas net po pirmo karto jaučiasi  smile.gif

O po kaukes isplauti plaukus sampunu ar tiesiog praskalaut vandeniu?
Atsakyti
Pasidariau siandien dilgeliu nuoviro, tokio stipraus, kad galeciau skiesti biggrin.gif

Ziuresim kas gausis g.gif pirmas bandymas turetu buti rytoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(myliuvasara @ 2011 07 11, 10:28)
man medus pasausin siektiek plaukuti,todel jo turesiu deti tik laseli.kondicionieriu vistiek reikejo det,o nebandet dar karta perplaut plauku ,turetu plaukuciai puruciai but?

buvo tokie kaip šiaudai ir visi susisukę, atrodė labai nesveikai
kondicionieriaus nedėjau
ploviau du kartus
na aš aišku pasiryžus viską iškentėt kad tik jie man taip nekristų kuokštais doh.gif

QUOTE(Shelly @ 2011 07 11, 11:46)
aliejus sausina,ne tik jums :}

tada dėsiu tik varnalėšas ant šaknų su vit A
Atsakyti
as pagalvojau tai gal ir man aliejus siektiek sausina plauka g.gif nes galai nepasakyciau kad grazuciai svelnuciai butu,bet kauke puikiai isryskino pazeistus galiukus nuo tiesinimo, sekantis bandymas vien svoguno sultys mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(myliuvasara @ 2011 07 08, 23:06)
as likusi tryni sutepu ant veido pasidarius kaukyte bigsmile.gif
o citrina pastebejau pasausino man plauka,teks griebt ramuneles,kaip tik dziovinuosi  bigsmile.gif
skalauju dabar su dilgyniu uzpilu ir pora saukstu obuoliu acto visai nieko dalykas
reiks dar isitaisyti alyvuogiu aliejaus ax.gif

na o cia po kaukes su citrina pamatyti kaip regavo mano plaukuciai (dejau nedaug tik 1 vlag.sauksta)

user posted image

Uploaded with ImageShack.us

Paskutinėje nuotraukoje labai sausi atrodo, tikrai netinka kaukė.
Atsakyti
užsidėjau medaus, al.aliejaus ir trynio kaukę. nieks nepadeda, jau toookie sausi plaukai... unsure.gif
Atsakyti