Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės plaukų kaukės

Noriu paklausti tų, kurios plovė galvos odą druska: ar kaitinote druską prieš tai; ir kaip ilgai laikote įtrintą: 15 min. ar 1 h? Vienur rašo vienaip, kitur kitaip. doh.gif Kaip darote jūs?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramzetė: 12 liepos 2011 - 15:39
QUOTE(Frey @ 2011 07 12, 15:57)
užsidėjau medaus, al.aliejaus ir trynio kaukę. nieks nepadeda, jau toookie sausi plaukai... unsure.gif

o man po sitos kaukes super tokie minkstuciai, jokio sausumo, labai patiko si kauke, bet vaiksciojau gal puse dienos su ja
ax.gif
Atsakyti
Sveikos!

As darau tokia kauke, ji atstato plaukus net po chemiterapiju:

1. 20 lašiukų vitamino A (vaistineje yra aliejiniu pagrindu)
2. 20 lašiukų vitamino D (vaistineje yra aliejiniu pagrindu)
3. 3 šaukštai ricinos aliejaus
4. 1-as kiaušinio trinys
5. 1-as šaukštas majonezo
6. 1-os citrinos sultys

Įtrinti į galvą prieš 2 val iki plovimo.
Naudoti dažnai smile.gif

Atsakyti

kiek tie vitaminai kainuoja ir kokioje vaistineje??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kis Kis Kis: 12 liepos 2011 - 19:31
QUOTE(skorpione20 @ 2011 07 12, 17:16)
Sveikos!

As darau tokia kauke, ji atstato plaukus net po chemiterapiju:

1. 20 lašiukų vitamino A (vaistineje yra aliejiniu pagrindu)
2. 20 lašiukų vitamino D (vaistineje yra aliejiniu pagrindu)
3. 3 šaukštai ricinos aliejaus
4. 1-as kiaušinio trinys
5. 1-as šaukštas majonezo
6. 1-os citrinos sultys

Įtrinti į galvą prieš 2 val iki plovimo.
Naudoti dažnai  smile.gif

as panasia bandzius tik be majonezo, tik rezultatu neturiu, nes po karta uzsidejus ir viskas blush2.gif

antra karta esu po kaukes medus, trynys, citrina ir B complex, nu tai pagerejimo, kaip rase, kad po pirmo karto yra, tikrai nejauciu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramzetė @ 2011 07 12, 16:39)
Noriu paklausti tų, kurios plovė galvos odą druska: ar kaitinote druską prieš tai; ir kaip ilgai laikote įtrintą: 15 min. ar 1 h? Vienur rašo vienaip, kitur kitaip.  doh.gif  Kaip darote jūs?

Aš bandžiau porą kartų, tiksliai npamenu kiek laiko laikiau, bet man atrodo apie pusvalandį smile.gif
Aš kai nerandu konkrečios info, dažniausiai renkuosi tarpinį variantą biggrin.gif
druskos nekaitinau, tiesiai ėmiau ir tryniau į šaknis, bet tą standartinę stambią druską be priedų jokiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2011 07 13, 10:22)
Aš bandžiau porą kartų, tiksliai npamenu kiek laiko laikiau, bet man atrodo apie pusvalandį smile.gif
Aš kai nerandu konkrečios info, dažniausiai renkuosi tarpinį variantą biggrin.gif
druskos nekaitinau, tiesiai ėmiau ir tryniau į šaknis, bet tą standartinę stambią druską be priedų jokiu smile.gif

o ka duoda tas druskos itrinimas? 4u.gif negriauzia galvos odos ji paskui? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zigri: 13 liepos 2011 - 08:41
QUOTE(zigri @ 2011 07 13, 09:40)
o ka duoda tas druskos itrinimas?  4u.gif  negriauzia galvos odos ji paskui?  g.gif

Kiek teko domėtis apie druską, tai labiausiai įsiminė, kad nuo slinkimo labai padeda, arba tik apie tai rašo, arba tai įsiminiau, nes tai man aktualiausia problema smile.gif
galvos odos negraužia smile.gif aišku jei yra kokių žaizdelių galvoj, tai manau geriau jau nenaudoti druskos, kol jos neužgis, bet jei nėra, tai negraužia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Frey @ 2011 07 12, 14:57)
užsidėjau medaus, al.aliejaus ir trynio kaukę. nieks nepadeda, jau toookie sausi plaukai... unsure.gif

Aš irgi panašią dėjau tik dar acto šlakelį pyliau (vietoj citrinos) tai dabar tokie pasipūtę, bet ne tokie švelnūs kaip po pirktinių kaukių g.gif Manau kad irgi išsausino... Bet aš dariau dėl to kad man slenka žiauriai ax.gif Tai galiu pasakyti kad anksčiau kai rankom perbraukdavau plaukus, tai saujoj likdavo nemažai plaukų, o šiandien visai neišsirauna biggrin.gif Tiesa po kaukės galvą išploviau margaritos šampūnu nuo plaukų slinkimo su kofeinu. Net sunku patikėt, kad po pirmo karto padėjo tik nežinau kas ar kaukė ar šampūnas...
Atsakyti
QUOTE(Čiaaš @ 2011 07 13, 11:30)
Aš irgi panašią dėjau tik dar acto šlakelį pyliau (vietoj citrinos) tai dabar tokie pasipūtę, bet ne tokie švelnūs kaip po pirktinių kaukių  g.gif Manau kad irgi išsausino... Bet aš dariau dėl to kad man slenka žiauriai  ax.gif Tai galiu pasakyti kad anksčiau kai rankom perbraukdavau plaukus, tai saujoj likdavo nemažai plaukų, o šiandien visai neišsirauna  biggrin.gif Tiesa po kaukės galvą išploviau margaritos šampūnu nuo plaukų slinkimo su kofeinu. Net sunku patikėt, kad po pirmo karto padėjo tik nežinau kas ar kaukė ar šampūnas...

Dėl to pirmo karto gali būti optinė apgaulė, sutapimas ir panašiai biggrin.gif man taip buvo su morkų sultimis, po pirmo plovimo, nei 1 plaukas neliko rankose perbraukus, iki sekančio plovimo, o paskui jau viskas, kaip ir seniau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2011 07 13, 09:48)
Kiek teko domėtis apie druską, tai labiausiai įsiminė, kad nuo slinkimo labai padeda, arba tik apie tai rašo, arba tai įsiminiau, nes tai man aktualiausia problema smile.gif
galvos odos negraužia smile.gif aišku jei yra kokių žaizdelių galvoj, tai manau geriau jau nenaudoti druskos, kol jos neužgis, bet jei nėra, tai negraužia smile.gif

O kaip tą druską reikia dėti? sausą?
Papildyta:
QUOTE(Gladness @ 2011 07 13, 11:42)
Dėl to pirmo karto gali būti optinė apgaulė, sutapimas ir panašiai biggrin.gif man taip buvo su morkų sultimis, po pirmo plovimo, nei 1 plaukas neliko rankose perbraukus, iki sekančio plovimo, o paskui jau viskas, kaip ir seniau biggrin.gif

o tai gal neplauti tada mėnesį bigsmile.gif kiek plaukų sutaupysiu ant galvos lotuliukas.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu ir aš keleta gerų patarimų plaukų augimui ir vešlumui smile.gif
Pirma kaukė
2 didelius šaukštus sausų garstyčių sumaišyti su 2 šaukštais karšto vandens, įmaišyti kiaušinio trynį, 2 šaukštus alyvuogių aliejaus ir 2 šaukštelius cukraus, užtepti ant galvos odos, aprišti celofano maišeliu, rankšluosčiu ir laikyti nuo 15 minučių iki 1 valandos. Išskalauti šiltu vandeniu ir išplauti su šampūnu smile.gif

Antra kaukė
1 didelis šaukštas želatinos
3 dideli šaukštai karšto vandens
1 šaukštelis šampūno

Išmaišyti želatiną su vandeniu, kad neliktų gumulėlių, palaukti, kol išbrinks, po to sumaišyti su šampūnu, užtepti ant plaukų, aprišti celofanu ir laikyti 20-30 minučių, paskui gerai išskalauti 4u.gif

Plaukai atrodo nuostabiai thumbup.gif
Atsakyti