Noriu paklausti tų, kurios plovė galvos odą druska: ar kaitinote druską prieš tai; ir kaip ilgai laikote įtrintą: 15 min. ar 1 h? Vienur rašo vienaip, kitur kitaip.
Kaip darote jūs?

QUOTE(Frey @ 2011 07 12, 15:57)
užsidėjau medaus, al.aliejaus ir trynio kaukę. nieks nepadeda, jau toookie sausi plaukai... 

o man po sitos kaukes super tokie minkstuciai, jokio sausumo, labai patiko si kauke, bet vaiksciojau gal puse dienos su ja

Sveikos!
As darau tokia kauke, ji atstato plaukus net po chemiterapiju:
1. 20 lašiukų vitamino A (vaistineje yra aliejiniu pagrindu)
2. 20 lašiukų vitamino D (vaistineje yra aliejiniu pagrindu)
3. 3 šaukštai ricinos aliejaus
4. 1-as kiaušinio trinys
5. 1-as šaukštas majonezo
6. 1-os citrinos sultys
Įtrinti į galvą prieš 2 val iki plovimo.
Naudoti dažnai
4. 1-as kiaušinio trinys
6. 1-os citrinos sultys
Naudoti dažnai

kiek tie vitaminai kainuoja ir kokioje vaistineje??
QUOTE(skorpione20 @ 2011 07 12, 17:16)
Sveikos!
4. 1-as kiaušinio trinys
6. 1-os citrinos sultys
Naudoti dažnai
4. 1-as kiaušinio trinys
6. 1-os citrinos sultys
Naudoti dažnai

as panasia bandzius tik be majonezo, tik rezultatu neturiu, nes po karta uzsidejus ir viskas

antra karta esu po kaukes medus, trynys, citrina ir B complex, nu tai pagerejimo, kaip rase, kad po pirmo karto yra, tikrai nejauciu

QUOTE(Ramzetė @ 2011 07 12, 16:39)
Noriu paklausti tų, kurios plovė galvos odą druska: ar kaitinote druską prieš tai; ir kaip ilgai laikote įtrintą: 15 min. ar 1 h? Vienur rašo vienaip, kitur kitaip.
Kaip darote jūs?

Aš bandžiau porą kartų, tiksliai npamenu kiek laiko laikiau, bet man atrodo apie pusvalandį

Aš kai nerandu konkrečios info, dažniausiai renkuosi tarpinį variantą

druskos nekaitinau, tiesiai ėmiau ir tryniau į šaknis, bet tą standartinę stambią druską be priedų jokiu

QUOTE(Gladness @ 2011 07 13, 10:22)
Aš bandžiau porą kartų, tiksliai npamenu kiek laiko laikiau, bet man atrodo apie pusvalandį 
druskos nekaitinau, tiesiai ėmiau ir tryniau į šaknis, bet tą standartinę stambią druską be priedų jokiu

o ka duoda tas druskos itrinimas?

QUOTE(zigri @ 2011 07 13, 09:40)
Kiek teko domėtis apie druską, tai labiausiai įsiminė, kad nuo slinkimo labai padeda, arba tik apie tai rašo, arba tai įsiminiau, nes tai man aktualiausia problema

galvos odos negraužia

QUOTE(Frey @ 2011 07 12, 14:57)
užsidėjau medaus, al.aliejaus ir trynio kaukę. nieks nepadeda, jau toookie sausi plaukai... 

Aš irgi panašią dėjau tik dar acto šlakelį pyliau (vietoj citrinos) tai dabar tokie pasipūtę, bet ne tokie švelnūs kaip po pirktinių kaukių

QUOTE(Čiaaš @ 2011 07 13, 11:30)
Aš irgi panašią dėjau tik dar acto šlakelį pyliau (vietoj citrinos) tai dabar tokie pasipūtę, bet ne tokie švelnūs kaip po pirktinių kaukių
Manau kad irgi išsausino... Bet aš dariau dėl to kad man slenka žiauriai
Tai galiu pasakyti kad anksčiau kai rankom perbraukdavau plaukus, tai saujoj likdavo nemažai plaukų, o šiandien visai neišsirauna
Tiesa po kaukės galvą išploviau margaritos šampūnu nuo plaukų slinkimo su kofeinu. Net sunku patikėt, kad po pirmo karto padėjo tik nežinau kas ar kaukė ar šampūnas...

Dėl to pirmo karto gali būti optinė apgaulė, sutapimas ir panašiai

QUOTE(Gladness @ 2011 07 13, 09:48)
Kiek teko domėtis apie druską, tai labiausiai įsiminė, kad nuo slinkimo labai padeda, arba tik apie tai rašo, arba tai įsiminiau, nes tai man aktualiausia problema 
galvos odos negraužia
aišku jei yra kokių žaizdelių galvoj, tai manau geriau jau nenaudoti druskos, kol jos neužgis, bet jei nėra, tai negraužia 

galvos odos negraužia

O kaip tą druską reikia dėti? sausą?
Papildyta:
QUOTE(Gladness @ 2011 07 13, 11:42)
Dėl to pirmo karto gali būti optinė apgaulė, sutapimas ir panašiai
man taip buvo su morkų sultimis, po pirmo plovimo, nei 1 plaukas neliko rankose perbraukus, iki sekančio plovimo, o paskui jau viskas, kaip ir seniau 

o tai gal neplauti tada mėnesį

Pasidalinsiu ir aš keleta gerų patarimų plaukų augimui ir vešlumui
Pirma kaukė
2 didelius šaukštus sausų garstyčių sumaišyti su 2 šaukštais karšto vandens, įmaišyti kiaušinio trynį, 2 šaukštus alyvuogių aliejaus ir 2 šaukštelius cukraus, užtepti ant galvos odos, aprišti celofano maišeliu, rankšluosčiu ir laikyti nuo 15 minučių iki 1 valandos. Išskalauti šiltu vandeniu ir išplauti su šampūnu
Antra kaukė
1 didelis šaukštas želatinos
3 dideli šaukštai karšto vandens
1 šaukštelis šampūno
Išmaišyti želatiną su vandeniu, kad neliktų gumulėlių, palaukti, kol išbrinks, po to sumaišyti su šampūnu, užtepti ant plaukų, aprišti celofanu ir laikyti 20-30 minučių, paskui gerai išskalauti
Plaukai atrodo nuostabiai

Pirma kaukė
2 didelius šaukštus sausų garstyčių sumaišyti su 2 šaukštais karšto vandens, įmaišyti kiaušinio trynį, 2 šaukštus alyvuogių aliejaus ir 2 šaukštelius cukraus, užtepti ant galvos odos, aprišti celofano maišeliu, rankšluosčiu ir laikyti nuo 15 minučių iki 1 valandos. Išskalauti šiltu vandeniu ir išplauti su šampūnu

Antra kaukė
1 didelis šaukštas želatinos
3 dideli šaukštai karšto vandens
1 šaukštelis šampūno
Išmaišyti želatiną su vandeniu, kad neliktų gumulėlių, palaukti, kol išbrinks, po to sumaišyti su šampūnu, užtepti ant plaukų, aprišti celofanu ir laikyti 20-30 minučių, paskui gerai išskalauti

Plaukai atrodo nuostabiai