Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės plaukų kaukės

merginos, o majonezo kauke galima laikyti per nakti? blush2.gif
Atsakyti
geras, reiks pagandyti su svogūnais padraugauti, nes iš mano storų ir ilgų plaukų beliko koks trečdalis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zigri @ 2011 08 25, 10:56)
merginos, o majonezo kauke galima laikyti per nakti?  blush2.gif

o taip thumbup.gif ...as visada laukiu ryto, nes issiplovus galvos nereikia jokio susukavimo, slidus, grazus plaukai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 08 25, 21:34)
o taip  thumbup.gif  ...as visada laukiu ryto, nes issiplovus galvos nereikia jokio susukavimo, slidus, grazus plaukai  ax.gif

4u.gif
Atsakyti
Pradėjau naudot natūralų kokosų aliejų prieš plaunant galvą. Jau po pirmo karto plaukai švelnesni bigsmile.gif Turėtų padėt ir nuo slinkimo... Žiūrėsim toliau kokie rezultatai smile.gif
Atsakyti
atsargiai kad nenusausetu plaukai nuo aliejaus..
Atsakyti
QUOTE(Kis Kis Kis @ 2011 08 27, 01:38)
atsargiai kad nenusausetu plaukai nuo aliejaus..

ci abutent nuo gryno? nes visad amaniau,kad atvirksciai - maitina plaukus?
Atsakyti
patarkite, kuri tinkamiausia issviesintiems plaukams gaivinti? skaiciau,kad majonezo, bet taipogi skaiciau,kad i majoneza per daug E sudeta, gali netgi kenkti g.gif
Atsakyti
as dejau kokosu alieju ant plauku, tai nusausino... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kis Kis Kis @ 2011 09 01, 21:22)
as dejau kokosu alieju ant plauku, tai nusausino...  verysad.gif

o kaip dažnai darei?
Aš noriu kažkokio aliejaus ant savo plaukų, galvoju kokosų arba kokį kitokį, bet bijau, kad blogiau nepasidaryčiau doh.gif nes mano galiukai gan negražūs dabar, po kirpimo reiks rimtai užsiimt.
Atsakyti
QUOTE(Botanique @ 2011 09 03, 15:02)
o kaip dažnai darei?
Aš noriu kažkokio aliejaus ant savo plaukų, galvoju kokosų arba kokį kitokį, bet bijau, kad blogiau nepasidaryčiau  doh.gif  nes mano galiukai gan negražūs dabar, po kirpimo reiks rimtai užsiimt.

o kokį aliejų bandėte? Na bent jau man tai superiniai plaukams šie aliejai- makadamijų, argano, kanapių. wub.gif dabar pakaitom,arba maišant, naudoju makadamijų ir argano aliejų.Tepu prieš plovimą ir truputį užtepu po plovimo, tai galiu pasakyti, kad galiukai tkrai mažiau pradėjo šakotis.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Botanique @ 2011 09 03, 15:02)
o kaip dažnai darei?
Aš noriu kažkokio aliejaus ant savo plaukų, galvoju kokosų arba kokį kitokį, bet bijau, kad blogiau nepasidaryčiau  doh.gif  nes mano galiukai gan negražūs dabar, po kirpimo reiks rimtai užsiimt.

dejau karta i savaite, nereikejo ilgai laukti ir pajutau kad nusausejo- pradejo elektrintis, negalejau net palaidais plaukais vaikscioti verysad.gif
o va aliejus plauku galiukams po plovimo tai patinka thumbup.gif tik nzn tiksliai koks ten aliejus, lygtais linu semenu...
Atsakyti