po svoguno, citrina perskalauju,truputi palaikau kelias min,paskui isplaunu plaukus pora kartu,trinu balzamu.man citrina siektiek pasausina plauka,bet ji naudinga,o padrekinimui ,turiu sajos balzamo sausiem plaukam,as pamaisau i kauke ar kita balzama ,nes sajos man per riebus(bet nenoriu ismest).
esu bandzius tik sampunu isplaut plaukus po svoguno,cia buvo pirmas bandymas,mmmmmm pasaka plaukuciai buvo,svelnuciai slysta tarp pirstu,kaip per reklama,tik va kvapas labai jautesi.
kai pastojau vel plaukai pradejo slink,kuokstais,turejau griebtis vel svoguno,darausi kai zinau ,kad niekur neisiu visa savaitgali.o jei kur einu tai gausiai kakla kvepalais apsipurskiu
dabar uzsimerkiau cili degtineje,laukiu kada greiciau praeis tos 3savaites,meginsiu iskarto jau
P.S.as ir rankas su citrina pasibalinu,naguciai pabalteja,tiesiog issitepu sultim ir palaikau,po to rankytes siltu vandenuku nuplaunu,ir kremuku palepinu

svoguna sutarkuoju per burokine tarka(mano drauge tai turi toki kapokli,indelis),ir per skudureli ispaudziu sultis,ir trinu,tiesa uzsidedu pirstine,nes ir i rankas isigeria kvapas