Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės plaukų kaukės

QUOTE(koko_sa @ 2011 08 08, 20:11)
Man tai ir tas "šiek tiek" plaukus suriebalina.

as viena lasiuka paskirstau ant plauku, o ir ta kartais ne visa (aliejuotais delnais pasitrinu rankas kad biskuti maziau aliejaus liktu) nes kai per daug aliejaus tikrai atrodo riebaluoti plaukai smile.gif
Atsakyti
nezinau ar jau kas rase bet tikiuosi nesupyksit jei pasikartosiu, bet mano drauge darosi kauke su kefyru. plaukai buna labai minksti ir paslankus. o man labiausiai tinka migdolu ir jojobos kauke. dar nezinau ar i tema, bet kad plaukai neslinktu plaukus patariu skalauti su ajeru nuoviru, o dar geriau jei nuoviras bus is ajeru ir apyniu. receptas patikrintas mirksiukas.gif taciau reikia kantrybes kol rezultatas pasimato
Atsakyti
Pasidariau svogunu kauke, bet taip akis grauzia, kad valandos manau neistversiu. Gal as ka ne taip padariau? uzsidejau maiseli ir apsukau ranksluosciu. Kaip istveriate jus, ar akiu negrauzia?
Papildyta:
QUOTE(fuksė @ 2011 01 30, 07:51)
sutinku, daug ka isbandziau, bet svogunai  thumbup.gif efektas iskarto matomas. Na kvapuks aisku nelabai..... kazin kaip panaikinti greiciau. Man kvapas laikesi apie men.  verysad.gif

Kas kiek laiko reikia daryti svoguno kauke, kad matytusi efektas? Man plaukai ziauriai slenka, bijau nuplikti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(radera @ 2011 08 12, 09:33)
Pasidariau svogunu kauke, bet taip akis grauzia, kad valandos manau neistversiu. Gal as ka ne taip padariau? uzsidejau maiseli ir apsukau ranksluosciu. Kaip istveriate jus, ar akiu negrauzia?
Papildyta:

Kas kiek laiko reikia daryti svoguno kauke, kad matytusi efektas? Man plaukai ziauriai slenka, bijau nuplikti sad.gif

Aš darau kartą per savaitę, dar dedu kiaušinio trynį, medaus. Man akis graužia, kol sutepu galvą, paskui jau nieko, o laikau apie valandą laiko.
Atsakyti
QUOTE(Spurgita @ 2011 08 12, 10:49)
Aš darau kartą per savaitę, dar dedu kiaušinio trynį, medaus. Man akis graužia, kol sutepu galvą, paskui jau nieko, o laikau apie valandą laiko.

Medu skysta ar sukietejusi? Ir ar duoda rezultatu?
Atsakyti
QUOTE(Spurgita @ 2011 08 12, 09:49)

drinks_cheers.gif Viskas puikiai surašyta- sultis maišyti su medum ir tryniu (šie priedai pamaitins, sutvirtins plauką), laikyti valandą kartą savaitėje ( aš tepdavau ir dažniau, kas 4 dienas, kadangi plaunu galvą kas antrą dieną, tai vieną plovimą dėdavau kaukę, vieną praleisdavau)

QUOTE(radera @ 2011 08 12, 10:58)

Geriau skystą, bet jei neturit tokio dėkit sukietėjusį, maišant su tryniu ištirps.
Rezultatai tikrai bus. smile.gif Išbandyta savo kailiu ir ne kartą.
Atsakyti
QUOTE(radera @ 2011 08 12, 11:58)

Kadangi turiu tik kietą, tai dedu šaukštą kieto medaus, jis išsimaišo ir ištirpsta, kad lieka keli maži gumuliukai nepergyvenu. Bet ši kaukė tikrai padeda, dar šaknis tepu kosmetiniu varnalėšų aliejumi, tai po 5 kaukės seansų, jau jaučiasi, kad mažiau slenka plaukai, bet va plaukų galiukai atrodo tragiškai, šiek tiek padėtį pataiso kokosų aliejus, bet vis tiek problemos neišsprendžia.
Atsakyti
Na, mano vienintelė plaukų problema yra tai, kad nelabai blizga jie, tai perskalauju po plovimo su litru šalto vandens ir 3 šaukštais acto ištirpinto jame, tai geriau atrodo smile.gif Eisiu pirkti kosmetinio žibalo, teks truputį pavargti, bet viena tokia kaukė per mėnesį ir kirpėja sakė, kad problemos neliks thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu pasidaryti svogūnų kaukę, bet net neįsivaizduoju kaip iš jo išspausti sultis... Blenderio neturiu, gal galit kąnors patart? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GaiLina @ 2011 08 18, 17:52)
Sveikos, noriu pasidaryti svogūnų kaukę, bet net neįsivaizduoju kaip iš jo išspausti sultis... Blenderio neturiu, gal galit kąnors patart?  4u.gif

Aš sutrinu su įrankiu skirtu česnakams spausti, o tada į merliuką ir išspaudžiu. Jei tokio neturit, bandykiit tarkuoti doh.gif , bet tada ašarų tikrai neišvengsit
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2011 08 18, 23:02)
Aš  sutrinu su įrankiu skirtu česnakams spausti, o tada į merliuką ir išspaudžiu. Jei tokio neturit, bandykiit tarkuoti  doh.gif , bet tada ašarų tikrai neišvengsit

As tarkuoju,bet kaip minejo,vienu momentu,mazdaug vidury,apsiverkiu biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū labai, būtinai išmėginsiu wink.gif)
Atsakyti