Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(RaGema @ 2011 01 16, 22:22)
Sausus pusryčius vaikams subėriau į SpaceMaker didžiausią,jiems dangtelis labai patogiai darinėjas,jokio vargo.Anksčiau berdavom į Optimum,tai vargdavo su uždarymu,neuždarydavo iki galo,bedarydami išversdavo.Tik nežinau ar visi 500g tilps. g.gif

O SpaceMaker didziausia talpa yra 2,2 l?Ar buna dar didesnes talpos?
Ir sios dezutes ir kompaktines uzdarymas skiriasi .Kurios yra patogesnes? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
asese su diasaja, ka jus darot su augintiniais - sliekais - tongue.gif baisiai idomu blush2.gif

Space maker ir kompaktiniu dangteliai skiriasi ir pacios dezutes skirtingos ax.gif mano merginu dribsniai ir kompaktinese ir space makeriuose buna, atidaro be problemu... Kompaktiniu dangciai atsidaro is dvieju pusiu: vienas mazesnis skyrelis, kitas didesnis, o kad pripildyt - nusiima visai dangtelis.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2011 01 17, 10:26)
Rūšiuoju šiukšles, tai į jį dedu visas maisto atliekas, bulvių, svogūnų lukštus ir kita, kas tinka sliekams (mano gyvuliams - taip juos vadina mano vyras).

Aš irgi tokių gyvūnų noriu biggrin.gif Reik man kada paprašyti, kad su TW paplatintum jų biggrin.gif

QUOTE(LaWita @ 2011 01 17, 12:17)
O SpaceMaker didziausia talpa yra 2,2 l?Ar buna dar didesnes talpos?
Ir sios dezutes ir kompaktines uzdarymas skiriasi .Kurios yra patogesnes? blush2.gif  4u.gif

Man labiau patinka Spacemaker, jis atsidaro viena ranka, kompaktinių būna du dangteliai, man jie sunkiau darinėjasi.

QUOTE(davija @ 2011 01 17, 12:23)
asese su diasaja, ka jus darot su augintiniais - sliekais -  tongue.gif baisiai idomu blush2.gif

Na jie ėda visokias maisto atliekas ir pagamina tokias kaip durpes, na žodžiu nerealus daiktas daržui tręšti. sorry už offtopic
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 17 sausio 2011 - 12:33
QUOTE(kregzde @ 2011 01 17, 13:31)
Man labiau patinka Spacemaker, jis atsidaro viena ranka, kompaktinių būna du dangteliai, man jie sunkiau darinėjasi.

Tik bėda, kad SpaceMaker nėra 2,9 l, o į mažesnę netelpa 500 g dribsnių unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(kregzde @ 2011 01 17, 13:31)
Aš irgi tokių gyvūnų noriu  biggrin.gif Reik man kada paprašyti, kad su TW paplatintum jų 

Kad ir pilną didįjį smaližių, jei tik išgyvens iš po žiemos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2011 01 17, 12:37)
Tik bėda, kad SpaceMaker nėra 2,9 l, o į mažesnę netelpa 500 g dribsnių  unsure.gif

Nu va kaip gaila verysad.gif Tada belieka ieskoti Kompaktiniu dezuciu 4u.gif

Atsakyti
Buvo vasarą pardavime toks serviravimo padėklas ar centras, neatsimenu jo tikslaus pavadinimo. Apvalus su lėkštute viduryje, o aplink ją keli skyreliai. Nežinau, ar suprantamai paaiškinau unsure.gif
Įdomu, yra dar galimybių jį iš kur nors gauti? Ir ar baisiai brangus jis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinukas @ 2011 01 17, 17:32)
Buvo vasarą pardavime toks serviravimo padėklas ar centras, neatsimenu jo tikslaus pavadinimo. Apvalus su lėkštute viduryje, o aplink ją keli skyreliai. Nežinau, ar suprantamai paaiškinau  unsure.gif
Įdomu, yra dar galimybių jį iš kur nors gauti? Ir ar baisiai brangus jis?  ax.gif

Parasykit ko ieskot cia, tikrai kas nors pasiulys 4u.gif
http://www.supermama...?...88362&st=48
Atsakyti
Del serviravimo centro teiraukites ir skelbimu temoj mirksiukas.gif nebent sandeliuke ji turi kas.. Jis kainavo berods 99lt....

3 - 4 sav. papildomas pasiulymas - Ultra Pro trigubas: 3,5l, 2l ir dangtis - 279lt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2011 01 17, 10:43)

O as su ta deze nezinau ka daryt, nusipirkau ja ir laikau dezej, o vietos ji daug ten uzima, bet nezinau ka i ja det, aisku erginos mano rastu ka susidet, bet gaila kazkaip... slieku neauginam, skalbimo milteliai pas mane skystis g.gif

o as net nesuabejojau ka joje laikyti bigsmile.gif mandarinai, bananai, apelsinai, kriauses thumbup.gif laikydavau virtuvej "Prizmos" dubeny, bet museles atsirasdavo, apdziuna ir t.t. o dabar laikau ant zemes prie spintutes kraste ir nesimato ir tvarkingai atrodo ir patogu, lengvai darinejasi nu super thumbup.gif as tai atsidziaugt ta deze negaliu thumbup.gif o pliusas man pats didziausias, kad neatidariusi deze matau pvz. ar dar turiu mandarinu ir keli bananai dezej guli lotuliukas.gif nu bet cia sodininkes tai "pavare" su savo sliekais lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Katinukas @ 2011 01 17, 11:06)
Nežinau, kaip kitoms, bet man tas TW tešlos padėklas slydinėja ant stalviršio ir labai nepatogu su juo  unsure.gif  Ar aš nemoku juo naudotis  g.gif
Dėl kočėlo pretenzijų neturiu  smile.gif

as visada stala nusluostau dregnu skudureliu ir tada dedu padekla ir man super "prilimpa" jis ir neslidineja g.gif
Papildyta:
QUOTE(Asese @ 2011 01 17, 12:30)
Kalifornijos sliekai minta visokiom atliekom ir pagreitina komposto irimą  ax.gif  - kai jie suėda, gaunasi humusas - labai vertinga žemė augalams  4u.gif
Tokie tie mūsų augintiniai - "gyvuliai"  smile.gif

O Dieve, numirciau juos "augindama" wacko.gif o Jus nebijot ten nueit kur juos per ziema laikot??? lotuliukas.gif man beklausant siurpas kunu eina... fear.gif
Atsakyti
gal jau vasario naujienu girdejot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2011 01 18, 08:45)
gal jau vasario naujienu girdejot  ax.gif

dovana šeimininkei už sėkmingą vakarėlį (>360 Lt) – Dėžutė spageti makaronams.
ŠEIMININKEI, jei vakarėlio suma >480 Lt - viena Aliejinė juodu dangteliu (tokia nematyta dar) thumbup.gif
ŠEIMININKEI, jei vakarėlio suma >600 Lt - Indas makaronams gaminti mikrobangų krosnelėje.
ŠEIMININKEI, jei vakarėlio suma >1 100 Lt – Aliejinė, Indas makaronams gaminti, 2 Manhattan dubenys

Ir daugiau nieko Santaka nepateike dar..kaip visada kol sudeda naujienas... doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2011 01 18, 11:07)
dovana šeimininkei ....................

mane labiausiai domina, kai perki už daugiau nei 60,- kas gero bus? bigsmile.gif
Atsakyti