Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

O kiek ir kokių iš vis jų yra tų formų? Sunku susigaudyti šiaip
Atsakyti
Trys:
Ravioli user posted image

Koldūninė user posted image

Ir toks mazesniems ceburekams arba pyrageliams gaminti spaustukas
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Zyvy @ 2011 01 19, 17:41)

Turiu visas 3 ir nzn kuria isskirti , nes su visom gaminu ir visos vienaip ar kitaip man reikalingos thumbup.gif lotuliukas.gif nes su viena vienaip darau, su kita kitaip essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pomona33: 19 sausio 2011 - 18:40
QUOTE(Pomona33 @ 2011 01 19, 19:39)

Turiu visas 3 ir nzn kuria isskirti , nes su visom gaminu ir visos vienaip ar kitaip man reikalingos thumbup.gif lotuliukas.gif nes su viena vienaip darau, su kita kitaip essen.gif

as ir turiu visas tris ir man visos reikalingos ir reikalingos skirtingiems tikslams thumbup.gif , viena koldunams, kita virtinukams su varske, ceburekiukams, dar kita su slokniuota tesla thumbup.gif
Atsakyti
Man reikėtų bulvių skustuko> Noriu vaikams nupirkti . Kažin kiek jis dabar kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(deimute @ 2011 01 19, 22:12)
Man reikėtų bulvių skustuko> Noriu vaikams nupirkti . Kažin kiek jis dabar kainuoja?

39Lt
Atsakyti
Ir toks mazesniems ceburekams arba pyrageliams gaminti spaustukas
user posted image

Arba grietiniečiams gaminti thumbup.gif
Atsakyti
O kaip nusipirkti? Vaikai Radviliškyje gyvena,o aš už Atlanto.Gal yra radviliškiečių platintojų ar paštu siųstis?
Atsakyti
QUOTE(deimute @ 2011 01 19, 21:07)
O kaip nusipirkti? Vaikai Radviliškyje gyvena,o aš už Atlanto.Gal yra radviliškiečių platintojų ar paštu siųstis?

Šiauliečių tikrai turime (Davija), dėl Radviliškio nežinau.
Atsakyti

QUOTE(kregzde @ 2011 01 19, 22:03)
Arba grietiniečiams gaminti  thumbup.gif

grietiniečiams gal nelabai g.gif sako ju negalima užspaust, tiktai užverti ir viskas (aš taip ir darau), nes čia profės kepėjos taip rekomenduoja... Bet apskritimams daryt tai tinka tongue.gif

Kregžde, vėl naujas voveriuks, kažkaip netaip užsivadinai mirksiukas.gif tongue.gif

O šiauliečių turim drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kokiose TW indeliuose geriausiai laikosi džiovinti vaisiai ir riešutai?
Atsakyti
optimum induose labai gerai laikosi ax.gif
Atsakyti