Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

http://www.youtube.c...omment_received essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2011 01 17, 08:20)
Aš kairiarankė, bet ji man labai nepatogi  unsure.gif , tai vis galvodavau, kad dėl to, kad ji pritaikyta dešiniarankiams  lotuliukas.gif

As irgi tokia turiu, irgi esu kairiaranke, tai "susipykus" esu su ta mentele, maniau kad irgi desniarankiai gal su ja geriau sudraugauja.

Dar man universalus darzoviu skustukas, toks raudonas kur kataloginis, asmenys kur nesivarto, tai grynai desniarankiams sukurtas, bandziau net desine juo naudotis, bet jau taip sudetinga doh.gif as desine net duonos riekes nesugebu atpjaut, kur jau ten nuskust skustuku man ka nors, zodziu, geras daiktas, bet nesugebu naudotis.
Atsakyti
QUOTE(Dusetelle @ 2011 01 18, 18:10)

Bulves tai geruliskai padarytos thumbup.gif essen.gif
Papildyta:
QUOTE(etaeta @ 2011 01 18, 19:59)
Ir Santaka ir Vilnele gaus tik apie vasario 04 d.  4u.gif

Ka???????????????????????????????????????? blink.gif gun_bandana.gif mega_shok.gif nu kaip jie mane nervuoja doh.gif bash.gif
Atsakyti
Cituoju Santaka
"Brangūs Tupperware Klientai ir Konsultantai,
Labai apgailestaujame, jog dėl gausiai parduoto želė žiedų kiekio negalime Jums laiku atiduoti šio gaminio. Tikimės juos grąžinti ne vėliau, kaip iki Vasario 5 d.
Atsiprašome už sukeltus nepatogumus ir tikimės, jog tai nesugadins Jums nuotaikos.
O tuo tarpu, kol laukiame želė žiedų, pasigaminti desertą galite gražios serijos "Simfonija" indeliuose!"

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 18 sausio 2011 - 20:16
Labas vakarelis mergaites, kokius pliusus galit pamineti del Quick Chef didziojo ir mazojo su virvele..kuri labiau verta isigyti .. smile.gif Ir kokie minusiukai.., jai tokiu pastebejote.. Kam dazniausiai ji naudojate.. smile.gif Aciu Jums labai uz info smile.gif
Atsakyti
O idomu nors kas tuos zele ziedus gavo???? Nes realiai jeigu ta akcija daro, tai turejo apsirupinti didesniu ju kiekiu nei paprastai....o cia kaip pasiklausai, taip iseina ju niekas negavo....tai kur dingo tas kiekis, kuri butu ir taip be akcijos uzsisake? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimicka30: 18 sausio 2011 - 20:40
žiūriu merginos pyktį jau išliejo ax.gif aš tai kažkaip jau nesiparinu, mes kažkaip su merginom susikolinam kokių daikčiukų jei kam reikia skubiai ir viskas... Bet del ziedu isdavimo Vilnelej, tai ką aš žinau, mano grupes narys net gavo I-os savaites gale, t.y. penktadieni, nes uzsakyma siuntė antradienį bigsmile.gif aš kadangi išsiunčiau savaitgalį, tai gavau vakar..... o kur papildymą siunčiau, tai jau gausiu vasario 05 biggrin.gif

Del Quick Chefų, kas čia klausė mirksiukas.gif tai mažas nuo didelio skiriasi pirmiausia dydžiu, o tai viska ir pasako mirksiukas.gif mažajam smulkinsit vieną morką, dideliame - kelias, ir t.t. Aš su mažiuku smulkinu svogūnus, morkas, salierų stiebus, riešutus, agurkus padažui, imbierą, žalumynus ir t.t., su dideliu smulkinama viskas tas pats, tik dar galima daryt tešlas švairias, majonezą, padažus ir pan. Aš turiu abu ir juos sėkmingai naudoju thumbup.gif
Atsakyti
Gal pasidalintumėt įspūdžiais apie riavoli, koldūnų, pyragėlių formas - jų dydžius ir praktiškumą...ar labai reik makliavotis ar žymiai greičiau einasi, nei be formų? Man atrodo užtrunka,kol sutepi vandenuku visas briauneles, ar klystu?
Atsakyti
QUOTE(vaidyte @ 2011 01 19, 11:37)
Gal pasidalintumėt įspūdžiais apie riavoli, koldūnų, pyragėlių formas - jų dydžius ir praktiškumą...ar labai reik makliavotis ar žymiai greičiau einasi, nei be formų? Man atrodo užtrunka,kol sutepi vandenuku visas briauneles, ar klystu?

Na, kad ir kokia stebuklinga TW forma būtų, bet pati ji Jums koldūnų tikrai nedarys (o gaila) biggrin.gif

Man patinka labiau koldūnams koldūninė, o pyragėliams labiau raviolinė, nes ten daugiau tešlos. Dirbti su ja nesudėtinga, na vieną lapą patiesi, įdedi įdarą su spec šaukštuku, kitą užkloji, užkočioji ir išstūmi su tuo spec šaukštu. Na seniau mamos tokias turėjo, tik metalines. Šiaip funkcionalumas man jų tas pats, tik TW lengvesnė ir geriau atrodo, o stebuklų tai tikrai joje nėra. Seniai jau dariau, kažkaip tingiu bovytis.
Atsakyti
QUOTE(vaidyte @ 2011 01 19, 12:37)

Na aš tai tikrai labai džiaugiuosi,dažnai kepu,ypač su grybais pyragėlius ravioli formoj.Einasi tikrai greitai, tris ravioli padarai ten telpa 12 pyragėlių ir viskas.Pilna skarda pyragėliu. o tepti tai nieko netepu tik miltais pasibarstau tai tada net nereikia to šaukštuko,nes patys gražiai iškrenta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidyte @ 2011 01 19, 11:37)

Mes apie TW koldunines jau labai daug kartu esame kalbeja, pasiskaitykite seniau tikrai mirksiukas.gif as asmeniskai pasikartosiu jau 10 karta gal, bet kol neturejau TW koldunines (turiu visas) tol jokiu nei koldunu nei ravioli, nei tu mazuju cebureku nedariau (neturedavau laiko tesliotis), man asmeniskai ziauriai lengva su tom formom dirbti, nereikia koldunu lipdyti po viena. Aisq, uztrunki kol mesyte sudedi ir t.t.bet tikrai lengviau nei "zaisti" po 1... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pomona33: 19 sausio 2011 - 17:08
QUOTE(Pomona33 @ 2011 01 19, 18:06)

man asmeniskai ziauriai lengva su tom formom dirbti, nereikia koldunu lipdyti po viena. Aisq, uztrunki kol mesyte sudedi ir t.t.bet tikrai lengviau nei "zaisti" po 1... doh.gif

drinks_cheers.gif
pritariu thumbup.gif

Su siomis formomis galima ir saldumynus daryti ir uzkandzius kad ir prie alaus,nezinau ar taip glima issireiksti blush2.gif
Atsakyti