Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(kregzde @ 2011 01 19, 22:03)
Arba grietiniečiams gaminti  thumbup.gif

O ka Jus vadinate grietiniečiais blink.gif ,pirmą kart girdžiu blush2.gif .Gal papasakotumėte plačiau? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2011 01 19, 21:35)
grietiniečiams gal nelabai g.gif sako ju negalima užspaust, tiktai užverti ir viskas (aš taip ir darau), nes čia profės kepėjos taip rekomenduoja... Bet apskritimams daryt tai tinka tongue.gif

Kregžde, vėl naujas voveriuks, kažkaip netaip užsivadinai mirksiukas.gif  tongue.gif
O šiauliečių turim drinks_cheers.gif

Nu dariau su šituo, man viskas ok biggrin.gif

Kur tu ta naują voverę matai? Man nesikeičia nors tu ką biggrin.gif , nu jos vardas Kregždė lotuliukas.gif Bandau pakeisti logotipą į naują, bet niekaip neduoda nors tu ką doh.gif O tu matai kitą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 19 sausio 2011 - 22:09
QUOTE(Zyvy @ 2011 01 19, 23:02)
O ka Jus vadinate grietiniečiais  blink.gif ,pirmą kart girdžiu blush2.gif .Gal papasakotumėte plačiau? 4u.gif

Čia tokie pyragiukai mirksiukas.gif http://www.supermama...p;#entry6921306

Kregžde, ką matau tongue.gif ogi voverę, naują tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2011 01 20, 07:23)
Čia tokie pyragiukai mirksiukas.gif  http://www.supermama...p;#entry6921306

Kregžde, ką matau tongue.gif ogi voverę, naują tongue.gif

Šiandien jau ir aš matau tongue.gif Mano Kregždutė wub.gif

Kepiau aš pagal tą receptą, naudojau tą formą ir viskas kuo puikiausiai. Skanu labai.
Atsakyti
Man grietinieciams ji per didele. Kazkaip mazesni man labiau patinka bigsmile.gif
Kepiau kazkada, tai tokie arkliniai gavosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2011 01 19, 21:48)
optimum induose labai gerai laikosi ax.gif

jei taip sakot patikesiu ir isbandysiu ax.gif kaip tik yra jiems nuolaida jei neklystu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(obelele @ 2011 01 20, 08:57)
jei taip sakot patikesiu ir isbandysiu ax.gif  kaip tik yra jiems nuolaida jei neklystu bigsmile.gif

Siaip gerai laikosi visuose TW induose. Galit rinktis kurie tinka pagal dydi ir forma.
As laikau Kolumbuose, bet ju nera dabar. Jie grazus, todel laikau juos atviroje lentynoje 4u.gif
Atsakyti
Merginos, o Jūs nuolaidas,pasiūlymus ir apskritai prekes matote kur? kitaforma.lt? tuose kataloguose? Kokia kaina plastmasinės tarkos?
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2011 01 20, 09:10)
Siaip gerai laikosi visuose TW induose. Galit rinktis kurie tinka pagal dydi ir forma.
As laikau Kolumbuose, bet ju nera dabar. Jie grazus, todel laikau juos atviroje lentynoje 4u.gif

tai ju nera net kataloge?
Atsakyti
QUOTE(obelele @ 2011 01 20, 09:59)

Kartais buna pasiulymuose, kataloge dabar nera schmoll.gif Paieskokite skelbimuose, gal kas turi sandeliukuose. Tik neaisku, kokias spalvas rasite g.gif Nes ju buta labai ivairiu. As susirinkau visus melynus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2011 01 20, 10:02)
Kartais buna pasiulymuose, kataloge dabar nera schmoll.gif Paieskokite skelbimuose, gal kas turi sandeliukuose. Tik neaisku, kokias spalvas rasite g.gif Nes ju buta labai ivairiu. As susirinkau visus melynus biggrin.gif

Man labai gražūs juodi su alia raudonom/žaliom juostelėm.
Atsakyti
QUOTE(Zyvy @ 2011 01 20, 00:02)
O ka Jus vadinate grietiniečiais  blink.gif ,pirmą kart girdžiu blush2.gif .Gal papasakotumėte plačiau? 4u.gif

grietinieciai tai lb. senas gaminys. trapios teslos pyragaiciai galima sakyti, nes jie parduodami vienetais paprastai. idaras buna varskes. skanumelis thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(kregzde @ 2011 01 20, 12:37)
Man labai gražūs juodi su alia raudonom/žaliom juostelėm.

taip, sie grazus. turiu namuose: geltona neskaidru, zydra neskaidru, melyna, kaip senoji elegancia, raudona kaledini, pilka neskaidru, tamsiai melyna rysku toki. ju yra buve begales smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vaidyte @ 2011 01 20, 11:54)
Merginos, o Jūs nuolaidas,pasiūlymus ir apskritai prekes matote kur? kitaforma.lt? tuose kataloguose? Kokia kaina plastmasinės tarkos?

kazka galite matyti www.kitaforma.lt , kazka www.tvarkoslinija.lt, kazka cia suzinoti galite, o siaip, susiraskite sau konsultante, kuri visad jus laiku apsviestu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(obelele @ 2011 01 19, 23:44)
Kokiose TW indeliuose geriausiai laikosi džiovinti vaisiai ir riešutai?

istikruju jie puikiai laikosi ir Signature, ir Space Maker, ir Modulinese, ir Tupperflex smile.gif
Papildyta:
QUOTE(laurindre @ 2011 01 20, 10:08)
Man grietinieciams ji per didele. Kazkaip mazesni man labiau patinka bigsmile.gif
Kepiau kazkada, tai tokie arkliniai gavosi doh.gif

"Arkliniai" grietiniai man skaniausi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(obelele @ 2011 01 20, 11:59)

Kataloge aplamai tik mazoji tw indu dalis paprastai buna - tai tik vizitine 4u.gif
Atsakyti