Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

merginos, kur panaudojate plačiąją mentelę, kur bus vasarį, kai svečias perka už 120,-?
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2011 01 24, 12:40)
rutuliuke, neturiu aš jo, skaičiau,kad labai skaniai kepa picos ant jo, bulvytės ir pan., gražiai paskrunda. Tačiau jis mėgsta skilti, spėju todėl ir išėmė jį iš gamybos.

vat kaip g.gif kaip tik neseniai klausiau apie spec.inda/padekla picoms kepti orkaiteje unsure.gif o tas silikoninis padekliukas tai tas tamsiai rudas? g.gif as ji turiu, kepiau ant jo kaledinius sausauinius thumbup.gif
user posted image

Papildyta:
QUOTE(lupipita @ 2011 01 24, 13:36)
o va sitas reikals silikonu ir man nepatinka, kad ypac picuneapskrunda apacia, kokia bulve apverst gali, o pica  lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(rutuliukė @ 2011 01 24, 15:23)
vat kaip  g.gif kaip tik neseniai klausiau apie spec.inda/padekla picoms kepti orkaiteje  unsure.gif o tas silikoninis padekliukas tai tas tamsiai rudas? g.gif as ji turiu, kepiau ant jo kaledinius sausauinius  thumbup.gif

Taip, šis, aš kepiau imbierinius ir ant silikono, ir ant sviestinio popieriaus, tai ant .man apačia gražiai paskrunda, o ant silikoninio ne taip gerai.
Atsakyti
QUOTE(rutuliukė @ 2011 01 21, 15:40)
Picos ratukui bus nuolaida?!  thumbup.gif bet jus man pasakykite ar yra TW koks indas/lekste/padeklas kuri butu galima ikisti su pica i orkaite, po to istraukti ir ant jo pacio supjaustyti pica gabaliukais? g.gif mano vyras paskutiniu metu laaabai pradejo megti kepti pica orkaiteje  doh.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif jei galima su nuotrauka/nuoroda  4u.gif

QUOTE(laurindre @ 2011 01 21, 15:44)
Deja tokio indo nera schmoll.gif Ant silikoninio padekliuko picas kepti galima, bet negalima pjaustyti ant jo,  pica reikia perkelti i lekste 4u.gif

QUOTE(rutuliukė @ 2011 01 24, 15:23)
vat kaip  g.gif kaip tik neseniai klausiau apie spec.inda/padekla picoms kepti orkaiteje  unsure.gif o tas silikoninis padekliukas tai tas tamsiai rudas? g.gif as ji turiu, kepiau ant jo kaledinius sausauinius  thumbup.gif
user posted image
Papildyta:

Tai as jau tada sakiau, kad picas galima ant silikoninio padeklo kepti, o picos peiliu negalima ant jo pjaustyti(nes silikonas susipjaustys) , deja negalima ir ant akmens picos peiliu darbuotis, nes tada peilis atsips doh.gif Nera jokio universalaus daikto, kad ir pica skani butu ir ant jo pjaustyti su picos peiliu eitu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2011 01 24, 15:35)
Taip, šis, aš kepiau imbierinius ir ant silikono, ir ant sviestinio popieriaus, tai ant  .man apačia gražiai paskrunda, o ant silikoninio ne taip gerai.

nieko nesuprantu... g.gif tai ka as ne taip darau,kad man ant silikono viskam ka kepu apacia paskrunda, o jei tik uzsizioplinu, tai net sudega doh.gif kaip Jums visoms neapkepa? blink.gif man ir imbieriniai sausainiai ten apkepa ir pyragelius su prancuz.forma jei darau, viskas man ten apruduoja taip,kad tik saugok irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pomona33: 24 sausio 2011 - 22:53
QUOTE(Pomona33 @ 2011 01 24, 22:52)
nieko nesuprantu... g.gif tai ka as ne taip darau,kad man ant silikono viskam ka kepu apacia paskrunda, o jei tik uzsizioplinu, tai net sudega  doh.gif  kaip Jums visoms neapkepa?  blink.gif  man ir imbieriniai sausainiai ten apkepa ir pyragelius su prancuz.forma jei darau, viskas man ten apruduoja taip,kad tik saugok  irnesakyk.gif

Spėju, kad pas tave dujinė orkaitė? Maniškė elektrinė.
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2011 01 25, 08:02)
Spėju, kad pas tave dujinė orkaitė? Maniškė elektrinė.

Mano elektrine, bet man apskrunda ir apkepa viskas kaip reikia ant padeklo, taciau as naudoju karsto oro orkaites rezima, nors silikonams lyg ir nerekomenduojama,taciau tiek kepiau, o nieko nenutiko, tai manau ir nenutiks. Ant silikoninio dazniausiai kepu pica, sausainius ivairius ir kepinius is sluoksniuotos teslos, kuriems labai patinka karstas oras. Kadangi turiu tik viena padekliuka, o sausainius kepu iskart pora porciju skirtinguose lygiuose, vienai porcijai kloju padekliuka, kitai sviestini popieriu ir skirtumo rezultatui neturi jokio, abu identiskai iskepa.

O del picos peilio, kuri isigijau visai neseniai ir pati neisbandziau dar biggrin.gif , vyras sako, kad labai smagus daiktas. Pica kepa ant silikono, o paskui permeta ant dideles medines pjaustymo lentos ir tada jau su tuo peiliu suraizo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olimpiete: 25 sausio 2011 - 09:53
QUOTE(Olimpiete @ 2011 01 25, 10:49)

O del picos peilio, kuri isigijau visai neseniai ir pati neisbandziau dar biggrin.gif , vyras sako, kad labai smagus daiktas. Pica kepa ant silikono, o paskui permeta ant dideles medines pjaustymo lentos ir tada jau su tuo peiliu suraizo  thumbup.gif

O tešlą patogiai pjausto?
Atsakyti
QUOTE(Olimpiete @ 2011 01 25, 10:49)
Mano elektrine, bet man apskrunda ir apkepa viskas kaip reikia ant padeklo, taciau as naudoju karsto oro orkaites rezima, nors silikonams lyg ir nerekomenduojama,taciau tiek kepiau, o nieko nenutiko, tai manau ir nenutiks. Ant silikoninio dazniausiai kepu pica, sausainius ivairius ir kepinius is sluoksniuotos teslos, kuriems labai patinka karstas oras. Kadangi turiu tik viena padekliuka, o sausainius kepu iskart pora porciju skirtinguose lygiuose, vienai porcijai kloju padekliuka, kitai sviestini popieriu ir skirtumo rezultatui neturi jokio, abu identiskai iskepa.

Man irgi vienodai apskrunda ir ant silikono, ir ant kepimo popieriaus 4u.gif . Aš irgi įjungiu ventiliatorių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2011 01 25, 09:57)
Man irgi vienodai apskrunda ir ant silikono, ir ant kepimo popieriaus  4u.gif . Aš irgi įjungiu ventiliatorių  4u.gif

Aš ventiliatorių bijau jungti g.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2011 01 25, 10:46)
Aš ventiliatorių bijau jungti  g.gif

Jei bijot, tai nejunkit smile.gif
Jei pades nebijot, tai as padekla kisu tik i ventiliatorini rezima ir 180-200 laipsniu temperaturoje ten tikrai jam niekas nenutiko, o kepiau jau n+1 kartu.
Atsakyti
Ar būna akcija Fridgesmart indeliams?
Atsakyti