merginos, kur panaudojate plačiąją mentelę, kur bus vasarį, kai svečias perka už 120,-?
QUOTE(kregzde @ 2011 01 24, 12:40)
rutuliuke, neturiu aš jo, skaičiau,kad labai skaniai kepa picos ant jo, bulvytės ir pan., gražiai paskrunda. Tačiau jis mėgsta skilti, spėju todėl ir išėmė jį iš gamybos.
vat kaip

Papildyta:
QUOTE(lupipita @ 2011 01 24, 13:36)
o va sitas reikals silikonu ir man nepatinka, kad ypac picuneapskrunda apacia, kokia bulve apverst gali, o pica 

QUOTE(rutuliukė @ 2011 01 24, 15:23)
vat kaip
kaip tik neseniai klausiau apie spec.inda/padekla picoms kepti orkaiteje
o tas silikoninis padekliukas tai tas tamsiai rudas?
as ji turiu, kepiau ant jo kaledinius sausauinius

Taip, šis, aš kepiau imbierinius ir ant silikono, ir ant sviestinio popieriaus, tai ant .man apačia gražiai paskrunda, o ant silikoninio ne taip gerai.
QUOTE(rutuliukė @ 2011 01 21, 15:40)
Picos ratukui bus nuolaida?!
bet jus man pasakykite ar yra TW koks indas/lekste/padeklas kuri butu galima ikisti su pica i orkaite, po to istraukti ir ant jo pacio supjaustyti pica gabaliukais?
mano vyras paskutiniu metu laaabai pradejo megti kepti pica orkaiteje
jei galima su nuotrauka/nuoroda 

QUOTE(laurindre @ 2011 01 21, 15:44)
Deja tokio indo nera
Ant silikoninio padekliuko picas kepti galima, bet negalima pjaustyti ant jo, pica reikia perkelti i lekste 

QUOTE(rutuliukė @ 2011 01 24, 15:23)
vat kaip
kaip tik neseniai klausiau apie spec.inda/padekla picoms kepti orkaiteje
o tas silikoninis padekliukas tai tas tamsiai rudas?
as ji turiu, kepiau ant jo kaledinius sausauinius

Papildyta:

Papildyta:
Tai as jau tada sakiau, kad picas galima ant silikoninio padeklo kepti, o picos peiliu negalima ant jo pjaustyti(nes silikonas susipjaustys) , deja negalima ir ant akmens picos peiliu darbuotis, nes tada peilis atsips

QUOTE(kregzde @ 2011 01 24, 15:35)
Taip, šis, aš kepiau imbierinius ir ant silikono, ir ant sviestinio popieriaus, tai ant .man apačia gražiai paskrunda, o ant silikoninio ne taip gerai.
nieko nesuprantu...

QUOTE(Pomona33 @ 2011 01 24, 22:52)
nieko nesuprantu...
tai ka as ne taip darau,kad man ant silikono viskam ka kepu apacia paskrunda, o jei tik uzsizioplinu, tai net sudega
kaip Jums visoms neapkepa?
man ir imbieriniai sausainiai ten apkepa ir pyragelius su prancuz.forma jei darau, viskas man ten apruduoja taip,kad tik saugok 

Spėju, kad pas tave dujinė orkaitė? Maniškė elektrinė.
QUOTE(kregzde @ 2011 01 25, 08:02)
Spėju, kad pas tave dujinė orkaitė? Maniškė elektrinė.
Mano elektrine, bet man apskrunda ir apkepa viskas kaip reikia ant padeklo, taciau as naudoju karsto oro orkaites rezima, nors silikonams lyg ir nerekomenduojama,taciau tiek kepiau, o nieko nenutiko, tai manau ir nenutiks. Ant silikoninio dazniausiai kepu pica, sausainius ivairius ir kepinius is sluoksniuotos teslos, kuriems labai patinka karstas oras. Kadangi turiu tik viena padekliuka, o sausainius kepu iskart pora porciju skirtinguose lygiuose, vienai porcijai kloju padekliuka, kitai sviestini popieriu ir skirtumo rezultatui neturi jokio, abu identiskai iskepa.
O del picos peilio, kuri isigijau visai neseniai ir pati neisbandziau dar

QUOTE(Olimpiete @ 2011 01 25, 10:49)
O del picos peilio, kuri isigijau visai neseniai ir pati neisbandziau dar

O tešlą patogiai pjausto?
QUOTE(Olimpiete @ 2011 01 25, 10:49)
Mano elektrine, bet man apskrunda ir apkepa viskas kaip reikia ant padeklo, taciau as naudoju karsto oro orkaites rezima, nors silikonams lyg ir nerekomenduojama,taciau tiek kepiau, o nieko nenutiko, tai manau ir nenutiks. Ant silikoninio dazniausiai kepu pica, sausainius ivairius ir kepinius is sluoksniuotos teslos, kuriems labai patinka karstas oras. Kadangi turiu tik viena padekliuka, o sausainius kepu iskart pora porciju skirtinguose lygiuose, vienai porcijai kloju padekliuka, kitai sviestini popieriu ir skirtumo rezultatui neturi jokio, abu identiskai iskepa.
Man irgi vienodai apskrunda ir ant silikono, ir ant kepimo popieriaus

QUOTE(Asese @ 2011 01 25, 09:57)
Man irgi vienodai apskrunda ir ant silikono, ir ant kepimo popieriaus
. Aš irgi įjungiu ventiliatorių 

Aš ventiliatorių bijau jungti

QUOTE(kregzde @ 2011 01 25, 10:46)
Jei bijot, tai nejunkit

Jei pades nebijot, tai as padekla kisu tik i ventiliatorini rezima ir 180-200 laipsniu temperaturoje ten tikrai jam niekas nenutiko, o kepiau jau n+1 kartu.