Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

Nelabai vaikai mano eksperimentams pasiraso doh.gif Daugiau visko pridaryciau, jei kas valgytu. O tai paskui viska paciai suvartoti reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2011 01 23, 19:54)

Nu geras, reiks tikrai reabilituoti ji man, nes zuvi mes megstame labai essen.gif ir niekaip nepatepi akmens, taip kaip ir raso,kad nereikia jokiu riebalu ir t.t.? blink.gif

nes as tai lyna verdu puode (tikras skanumelis), bet reiktu kada ant akmenio pabandyti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pomona33: 23 sausio 2011 - 21:47
QUOTE(laurindre @ 2011 01 23, 17:08)
Jau akmuo tai man nepamainomas, net pro taip nemyliu, kaip akmeni wub.gif

O kas tas per žvėrys tas akmuo ??? g.gif ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2011 01 23, 21:44)
QUOTE(laurindre @ 2011 01 23, 19:54)

Nu geras, reiks tikrai reabilituoti ji man, nes zuvi mes megstame labai essen.gif ir niekaip nepatepi akmens, taip kaip ir raso,kad nereikia jokiu riebalu ir t.t.? blink.gif

nes as tai lyna verdu puode (tikras skanumelis), bet reiktu kada ant akmenio pabandyti g.gif

Lynas ir priedai turi pakankamai riebalu ir niekuom tepti nereikia. Jei kepu vien bulves, tada apvolioju svieste ar aliejuje, kad skaniau butu 4u.gif

QUOTE(rutuliukė @ 2011 01 24, 07:58)
O kas tas per žvėrys tas akmuo ???  g.gif  ax.gif  rolleyes.gif

Jo nebera ir nebus, tai net ir gilintis nerekomenduoju schmoll.gif
Atsakyti
[quote=laurindre,2011 01 24, 09:55]
[/size][/size]
[/quote]
Lynas ir priedai turi pakankamai riebalu ir niekuom tepti nereikia. Jei kepu vien bulves, tada apvolioju svieste ar aliejuje, kad skaniau butu 4u.gif
Jo nebera ir nebus, tai net ir gilintis nerekomenduoju schmoll.gif
[/quote]

aciu uz "issamu" atsakyma doh.gif verysad.gif paguglinau pati ir pasiziurejau - akmeninis padeklas blink.gif
Atsakyti
rutuliuke, neturiu aš jo, skaičiau,kad labai skaniai kepa picos ant jo, bulvytės ir pan., gražiai paskrunda. Tačiau jis mėgsta skilti, spėju todėl ir išėmė jį iš gamybos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 24 sausio 2011 - 12:40
QUOTE(kregzde @ 2011 01 24, 13:40)
skaičiau,kad labai skaniai kepa picos ant jo, bulvytės ir pan., gražiai paskrunda.

tam reikalui yra silikoninis padėkliukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 01 24, 12:42)
tam reikalui yra silikoninis padėkliukas thumbup.gif

Tiesą pasakius, tai ant silikoninio man nepatinka, kad neapskrunda gerai apačia, bet šiaip jis super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2011 01 24, 14:15)
Tiesą pasakius, tai ant silikoninio man nepatinka, kad neapskrunda gerai apačia, bet šiaip jis super  thumbup.gif

o va sitas reikals silikonu ir man nepatinka, kad ypac picuneapskrunda apacia, kokia bulve apverst gali, o pica lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2011 01 24, 13:36)
o va sitas reikals silikonu ir man nepatinka, kad ypac picuneapskrunda apacia, kokia bulve apverst gali, o pica  lotuliukas.gif

Mane irgi nervina, pvz. kepu silikone karamelinį pyragą, tai viršus jau vos neprisviles, o apačia dar šviesi, tada silikoninį padėklą uždedu ant viršaus, bet vis tiek. O karameliniam pyragui reikia, kad ir apačia apskrustų, tada super karamelė išeina, o dabar sunkiai tai pavyksta. Kepiau ir Ultrapliuse, tai super viskas, bet neįmanoma tos karamelės nuo dugno nukrapštyti tada doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2011 01 24, 15:12)
Mane irgi nervina, pvz. kepu silikone karamelinį pyragą, tai viršus jau vos neprisviles, o apačia dar šviesi, tada silikoninį padėklą uždedu ant viršaus, bet vis tiek. O karameliniam pyragui reikia, kad ir apačia apskrustų, tada super karamelė išeina, o dabar sunkiai tai pavyksta. Kepiau ir Ultrapliuse, tai super viskas, bet neįmanoma tos karamelės nuo dugno nukrapštyti tada  doh.gif

o koki cia kepat, pasidalinkit receptuku receptuku temoje, oi kaip megstu karamele, o del to silikono uzdejimo gerai, vis ilgiau gali pakepti, bet aisku vistiek ner to efekto kad pilnai apskrustu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2011 01 24, 14:50)
o koki cia kepat, pasidalinkit receptuku receptuku temoje, oi kaip megstu karamele, o del to silikono uzdejimo gerai, vis ilgiau gali pakepti, bet aisku vistiek ner to efekto kad pilnai apskrustu  doh.gif

Įmečiau čia.
Atsakyti