
As irgi tikrai daug visko turiu. Ko nenaudoju, net negaliu pasakyti, viskas kazkiek dirba. Tiesiog kai kuriu indu paskirtis tikrai ne kasdienine. Jei jau isigijau, tai stengiuosi kazkiek juos naudoti

o kiek dabar kainuoja skustukas univers?
QUOTE(kregzde @ 2011 01 23, 08:33)
Kas pas Jus, merginos, dažniausiai dirba dabar?
tik cia beplepant supratau, kad dulka mano surine (visai man jos nereikia ir nepasigendu), asocius as naudoju tik vasara (tuomet kieme buna didziausias geris ir atgaiva),akmeni kada ne kada issitraukiu...


Jau akmuo tai man nepamainomas, net pro taip nemyliu, kaip akmeni

QUOTE(laurindre @ 2011 01 23, 17:08)
o kodel? Juk ultras uzdengt galima arba atidengt, o va akmens minusas man ir yra kad viskas apdziuna


Niekada akmens nesu dengusi. Didelio daikto ant jo neiskepsi, bet kalakuto kumpi visada kepu ant akmens, pridedu bulvyciu - nepakartojama. UltraPro taip bulves vistiek neiskepa, nors jau panasu. Pica karta kepiau ant akmens ir ant silikono, tai net nera ko lyginti, skonis labai skiriasi. Kai kurias duonas irgi ant akmens kepu, kuriom formos nereikia. Zodziu, ant akmes reikia kepti nelabai didelius(i virsu nestipriai iskilusius) daiktus, net lyna kepu ant jo

Patarkit koks Quic Chefas būtų labiau naudojamas .
Buvau galvojus , kad reikia didžiojo, bet dabar jau nebežinau, gal praktiškesnis mažasis. Kuris kokiems darbams pravers ?


QUOTE(laurindre @ 2011 01 23, 17:50)
Niekada akmens nesu dengusi. Didelio daikto ant jo neiskepsi, bet kalakuto kumpi visada kepu ant akmens, pridedu bulvyciu - nepakartojama. UltraPro taip bulves vistiek neiskepa, nors jau panasu. Pica karta kepiau ant akmens ir ant silikono, tai net nera ko lyginti, skonis labai skiriasi. Kai kurias duonas irgi ant akmens kepu, kuriom formos nereikia. Zodziu, ant akmes reikia kepti nelabai didelius(i virsu nestipriai iskilusius) daiktus, net lyna kepu ant jo 

lyna ant jo???


Papildyta:
QUOTE(cipa007 @ 2011 01 23, 17:57)
Patarkit koks Quic Chefas būtų labiau naudojamas .
Buvau galvojus , kad reikia didžiojo, bet dabar jau nebežinau, gal praktiškesnis mažasis. Kuris kokiems darbams pravers ? 


na seip jie visiskai skirtingi, as mazojo is ranku nepaleidziu, tai svogunai, tai prieskonines zoleles, cesnakai, imbieras. O didysis jei didelius kiekius smulkint norit, jau su mazuoju zaist ilgai reiks, o i dideli viska sudedat ir iskart susmulkinat, ir pvz.dideliam net burokeli susmukinsit, tesla ismaisyti galit obuoliu pyragui ir pan., obuolius susmulkinsit,padazus maisysit (nes yra sluotele tam, ko nera mazajam) na man jie kazkaip nesilygina, pirmiausia del talpos , o antra del skirtingu juose smulkinamu dalykeliu...


QUOTE(Pomona33 @ 2011 01 23, 18:39)
lyna ant jo???
o cia jau labiau sudominot nei su picom
prasom placiau apie tai...


Nieko baisiai ypatingo nera. Dedi lyna ant kepimo akmens ir pilva prikisi idaro - parukyta sonine, svogunai, voveraites(truputi viskas pakepta keptuveje). Apdedi bulvytemis, paprieskoniuota, jei lieka idaro, jom irgi padalinti gerai butu.
Viskas, kepi apie valanda.
Jauciu, ir karpi galima taip daryti, bet as karpio nemegstu


Prasom reabilituoti kepimo akmeni. As ji myliu be proto

QUOTE(kregzde @ 2011 01 23, 11:58)
Mano nedirba Micro Gurment (tingiu tikslintis pavadinimą), sūrinė, su koldūninėm irgi dabar tingiu ką nors daryti. O tu su perliukais vaikams nedarai guminukų? Netingėk, padaryk 

As sito neuzskaiciau, nes stovi neispakuotas

O del guminuku, tai ka as zinau, man jei daryt is zele pakeliu, tai atrodo tos chemijos vistiek ten normaliai, ir pirktiniai dar skanesni


Papildyta:
QUOTE(cipa007 @ 2011 01 23, 18:57)
Patarkit koks Quic Chefas būtų labiau naudojamas .
Buvau galvojus , kad reikia didžiojo, bet dabar jau nebežinau, gal praktiškesnis mažasis. Kuris kokiems darbams pravers ? 


Patariam, pradek nuo mazojo, neisivaizduoju kam jis nepatiktu ar netiktu

QUOTE(laurindre @ 2011 01 23, 19:54)
Nieko baisiai ypatingo nera. Dedi lyna ant kepimo akmens ir pilva prikisi idaro - parukyta sonine, svogunai, voveraites(truputi viskas pakepta keptuveje). Apdedi bulvytemis, paprieskoniuota, jei lieka idaro, jom irgi padalinti gerai butu.
Viskas, kepi apie valanda.
Jauciu, ir karpi galima taip daryti, bet as karpio nemegstu
Man jis dumblu atsiduoda
Prasom reabilituoti kepimo akmeni. As ji myliu be proto
gal labiausiai uz visus TW gaminius.
Viskas, kepi apie valanda.
Jauciu, ir karpi galima taip daryti, bet as karpio nemegstu


Prasom reabilituoti kepimo akmeni. As ji myliu be proto

Aš irgi nekenčiu karpio, fe... O nuo lyno tai jau seilės kaupiasi, kaip tavo vaikams sekasi tokią mamką turėti

QUOTE(davija @ 2011 01 23, 20:03)
As sito neuzskaiciau, nes stovi neispakuotas
O del guminuku, tai ka as zinau, man jei daryt is zele pakeliu, tai atrodo tos chemijos vistiek ten normaliai, ir pirktiniai dar skanesni
pagal koki recepta tu darai 
Papildyta:
Patariam, pradek nuo mazojo, neisivaizduoju kam jis nepatiktu ar netiktu

O del guminuku, tai ka as zinau, man jei daryt is zele pakeliu, tai atrodo tos chemijos vistiek ten normaliai, ir pirktiniai dar skanesni


Papildyta:
Patariam, pradek nuo mazojo, neisivaizduoju kam jis nepatiktu ar netiktu

Aš darau pagal Godos receptą ar kokį ten, iš Vilnelės psl., dabar labai tingiu ieškoti, jei nerasi, tai sakyk, paieškosiu rytoj.
Siūlau ir aš pradėti nuo mažojo
