QUOTE(Draugiška @ 2011 01 19, 11:04)
esu karta taip ejus

ir ka, administratore tik paeme ta cv ir turejau iseit

sake paskambins, niekas nepaskambino

gal nusikiso kur nors ji sau, o gal netinkama buvau, ale cia pries krize buvo taip

bet bandyti verta, kas be ko, bendrauti nebijau, netgi jauciu malonuma

bet va kartais keista, kad nueini i pokalbi, tiesi ranka ir pasisakai varda, kiti pasimeta

ar jie nesupranta etiskumo ir mandagumo, ar as per daug drasiai cia?
Kartą. paskaityk tą knygą, man atrodo, kad lyg 100-asis yra tavo darbdavys, tiksliai nepamenu to kabliuko. Esmė tokia, kad eini į 10 vietų ir dešimtasis tavimi susidomi, o 50 gal ir įdarbina. Taigi, tu 1 kartą nuėjai, liko dar 48 kartai

Kuo daugiau eisi, tuo arčiau bus tavo darbdavys.
Nagi ištisai reikia dirbti, va donstop varo ir varo, nesvarbu, kad per sklelbimus, tavo taktika yra tvao reikalas, svarbu aktyviai, pagal planą.
Aš esu atrinkinėjusi pardavėją. Tai yra baisu, CV tie vienodi, vienodai visi vienodi, o pasirinkau apskritai ne iš tų, kur CV siuntė

O dėl rekomenduotinų knygų, na, nežinau, va tą galiou rekomenduot - 50 proc. tiks, visa kita savam verslui ar ne mūsų šaliai. Bet patarimai geri.
O šiaip, aš pvz viskuo domiuosi, aš smalsi, tai net nežinau kur tą, kur aną esu skaičius, žodžiu, pasidomėk tuo strateginiu planavimu, padeda. Bent man, nesvarbu kokioje srityje.
Papildyta:Richard N. Bolles Kokios spalvos tavasis parašiutas?
Radau savo užrašus
Pataisau, jei kam įdomu, autorius rašo,
kad potencialiausi darbdaviai ne konsorciumai, o 20-100 darb. turinčios įmonės.
Vienas iš patarimų: per dieną turi būti bent trys susitikimai. Ir svarbiausia kuo dažniau bus išgirsta ne, tuo arčiau bus artėjama prie taip.
Knygoje pabrėžiama, kad negalima apsiriboti vos viena kita darbo vieta mažai tikėtina, kad pasiseks iš karto, o laikas nenumaldomai bėga.
Internetas gali būti ir apgaulingas informacijos ieškoti paranku, tačiau statistika rodo, kad siunčiant CV el. paštu, darbą gauna vos keturi iš šimto.
Jei internetu darbo paieška užtrunka yra kitų būdų.
Vienas geriausių įdarbinimo būdų darbas per pažintis.
Taip pat nemaža galimybė atsirasti tinkamoje vietoje tinkamu laiku tiesiog beldžiantis į duris einant į įstaigas, skambinant telefonu potencialiems darbdaviams.
Pats geriausias būdas rasti tinkamą darbą tiesiog ieškoti visiškai kitokio darbo nei norėta prieš tai, keisti profesiją ir ieškoti keičiančio gyvenimą darbo.
Gal kam pravers