Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo?

Apklausa: Kokio atlyginimo tikitės naujame darbe? (netto) (100 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Eik, jau eik smile.gif Parsisiųsk kokią konvertavimo programą smile.gif O jei naudojiesi 2007 metų ofisu, tai iš karto gali išsisaugoti PDF formatu. mirksiukas.gif

Atsakyti
Sveikos smile.gif Siandien eisiu i db, nesiu ta rekomendacini lapa, gal ka gero papasakos biggrin.gif O jei rimtai, tai tikiuos, kad ka nors gero pasiulys. Tik rekomendacijos nebeimsiu, nes jokios naudos, vistiek praso cv... O siaip tai jau pagaliau jauciuos normaliai, nes nuo ketvirtadienio sirgau, jauciausi kaip ne zmogus doh.gif Tai jau siandien siuntinesiu cv (ka planavau daryt jau ana savaite smile.gif ) mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš jau po šiandieninio pokalbio ax.gif Praėjo neblogai, žiūrėsim, kaip bus smile.gif Įmonė tikrai patiko, draugiška atmosfera smile.gif Iš tikrųjų, tai buvo pirma įmonė, kurioje norėčiau dirbti ax.gif Laikau kumščius victory.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geltonazuvis: 24 sausio 2011 - 12:19
Draugiška, ar gavo tavo draugė žinių iš Eolto? Man deja nepasisekė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 01 24, 13:18)
O aš jau po šiandieninio pokalbio  ax.gif  Praėjo neblogai, žiūrėsim, kaip bus  smile.gif  Įmonė tikrai patiko, draugiška atmosfera  smile.gif  Iš tikrųjų, tai buvo pirma įmonė, kurioje norėčiau dirbti  ax.gif  Laikau kumščius  victory.gif

O, laikom kumscius thumbup.gif
Koks darbas?
Atsakyti
Administratorės, bet kaip supratau, ten tas darbas gali vis po truputį keistis, kad nuobodu nebūtų tą patį per tą patį vis daryti smile.gif Nu, žodžiu. Pokalbis praėjo gerai, bet žinot, kaip dažnai buna... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 01 24, 14:13)
Administratorės, bet kaip supratau, ten tas darbas gali vis po truputį keistis, kad nuobodu nebūtų tą patį per tą patį vis daryti smile.gif Nu, žodžiu. Pokalbis praėjo gerai, bet žinot, kaip dažnai buna...  doh.gif

Labai įdomiai, didelis pliusas smile.gif
Atsakyti
O as kazkaip nemanau kad didelis pliusas, cia gali buti, kad gali tekt dirbt darbus uz visus. Nors gal as ir klistu wink.gif
Siandien visgi issiunciau jau viena cv. Visas salygas atitinku, tik neturiu vairuotojo pazymejimo. Bet nusiunciau, nes tai vienas is nedaznu atveju, kai darbas atrodo nerealus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 01 24, 15:16)
Labai įdomiai, didelis pliusas  smile.gif

Taip, man irgi tai labai didelis pliusas ax.gif Kaip supratau, ten darbuotojai tarpusavyje mainosi darbais, tai nemanau, kad reikės už visus dirbti smile.gif Aš dar skelbimų nežiūrėjau, truputį vėliau peržiūrinėsiu smile.gif

Chrysocolla, o kokio darbo tu ieškaisi?
Atsakyti
As ieskau maketuotojos, web dizaineres, reklamos vadybininkes ar pardavimu vadybininkes darbo. Ieskau dar neilgai, palyginus, net menesio nera. Bet as dar dirbdama ziurejau skelbimus, gal atsiras kazkas geresnio. Buvau viename pokalbyje, dar kol dirbau, Siemininke ieskojo dizaineres maketuotojos. Patekau i antra etapa, bet paskui neisrinko (buvom 6 kandidates). O dabar kam siunciu cv, kaip uzkeikta, niekas neskambina sad.gif Nors as gal tik kokius 5 cv issiunciau. Reikia pradeti ieskotis aktyviau smile.gif
Atsakyti
Įdomi sritis. Aš kartais gailiuosi, kad neturiu jokios kūrybinės gyslelės... Gal kartais ir baneriukus maketuoji?
Atsakyti
o man tai idomu, kam neribotą laiką tęsti vis skelbimą, ar iš didelio rašto neišeina iš krašto, tai skalbimas iki sausio galo, tai iki vasario vidurio jau žiūrėk doh.gif
Atsakyti