Įkraunama...
Įkraunama...

Inkštirai

dar noriu pakomentuoti, šiaip aš stengiuosi pati inkštirų nespaudyti, nes po mano spaudimo kartais prisidirbu, ir esu prisidirbusi...anksčiau spaudydavau pati, po spaudymo iškildavo dideli vidiniai spuogai, po kuriu liko randai ech...vargas...ir kompleksas visam gyvenimui...tad stengiuosi geriau kartą per mėnesį nulėkti pas kosmetologę, kuri švariai išvalo, sutvarko...na o pati, stengiuosi rankų neliesti, nebent jei išties matau kokį didelį ir negražų inkštirą, tuomet aš jį sudoroju biggrin.gif o gydausi ir naudoju tokias priemones: užsiplikau medetkų, palaikau 15 min.. nuovirą supilu į buteliųką, įsidedu į šaldytuvą ir kiekvieną vakarą, ir rytą pasipurškiu ant veido, nuvalau vatos tamponėliu, vėl apipurškiu ir ant drėgnos veido odos patepu argano vaisiu aliejų, kurį nusiperku iš aliejaus parduotuvės ir man liux, nebereikia jokiu brangių kremų arba darausi molio kaukes, jos taip pat man tinka, sutraukia poras, ir veidą pasausina, dar man labai tinka, nedideliame puode užsivirinu filtruotą vandenį, įberiu (negailiu) Dr. Nonos levandos druskos, išmaušau ir paliekų kol atvėsta. Supilu į buteliuką ir padedu į šaldytuvą, su juo aš taip pat puikiai valau veidą, kaip ir su medetkom, man kaip tonikai ir porom gerai biggrin.gif
Atsakyti
norejau paklausti. Pas mane yra nemazai spuogu, jie su geltonomis (lyg ir pulinukas?) virsunelemis, ispaudzius isbega tie pulinukai. O tai cia kokie spuogai skaitosi? Koks gydimas jiems taikomas? Labai prasau patarimo
Atsakyti
QUOTE(Mochera @ 2011 02 22, 13:56)
nanu reiketu kreiptis pas kosmetologe mirksiukas.gif

turejau as poodini inkstira prie ausies doh.gif  4menesius brandinosi,neapsikentusi skausmo nuejau pas kosmetologe,isspaude toki kieki blink.gif  blink.gif poto apie pora menesiu skyle traukesi ir zyme liko doh.gif

O lupa istino, vat snd ryte atsikelusi atrodziau kaip pasididinusi virsutine lupa lotuliukas.gif vakar nusipirkai eterinio arbatmedzio alaiejaus, jis, zinoma, man neisdziovino, nes jau per velu buvo, o vat visos negrozybes i virsu pakilo, taigi isspaudziau labai lengvai,, laukiu kol patininmas praeis, o dar snd i darba doh.gif kosmetologes neprireike smile.gif bet jai ir toliau butu neja jo isspausti, tektu pas ja apsilankyti,, Man tokios poros retai buna, bet kai jau buna, tai tokios skausmingos,, ir vat butent man apie lupas,, verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantaa @ 2011 02 23, 10:26)
O lupa istino, vat snd ryte atsikelusi atrodziau kaip pasididinusi virsutine lupa  lotuliukas.gif  vakar nusipirkai eterinio arbatmedzio alaiejaus, jis, zinoma, man neisdziovino, nes jau per velu buvo, o vat visos negrozybes i virsu pakilo, taigi isspaudziau labai lengvai,, laukiu kol patininmas praeis, o dar snd i darba doh.gif  kosmetologes neprireike smile.gif bet jai ir toliau butu neja jo isspausti, tektu pas ja apsilankyti,, Man tokios poros retai buna, bet kai jau buna, tai tokios skausmingos,,  ir vat butent man apie lupas,,  verysad.gif

gerai,kad viskas taip gerai baigesi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantaa @ 2011 02 23, 01:26)
Man tokios poros retai buna, bet kai jau buna, tai tokios skausmingos,,  ir vat butent man apie lupas,,  verysad.gif

Jei problemos tik aplink lūpas- pabandykit dantų pastą pakeisti, panagrinėkit kas ten joje įdėta ir atsargiau dantis valykitės. Dažnai pasitaiko, kad valant dantis pastos likučiai aplink lūpas užsilieka ir dirgina odą, sukelia spuogus.
Atsakyti
mane nuo Lacalut white berė spuogais barzdoj, kol nemečiau pastos nesupratau, kad nuo jos
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 02 23, 23:31)
Jei problemos tik aplink lūpas- pabandykit dantų pastą pakeisti, panagrinėkit kas ten joje įdėta ir atsargiau dantis valykitės. Dažnai pasitaiko, kad valant dantis pastos likučiai aplink lūpas užsilieka ir dirgina odą, sukelia spuogus.

Labai idomiai, nebuciau net pagalvojusi,, siaip nenaudoju tos pacios pastos labai ilgai,, daznai keiciu smile.gif bet idomi teorija,,
Atsakyti
QUOTE(jolantaa @ 2011 02 24, 12:37)
Labai idomiai, nebuciau net pagalvojusi,, siaip nenaudoju tos pacios pastos labai ilgai,, daznai keiciu smile.gif bet idomi teorija,,

Ne nuo pastos firmos ar rūšies viskas priklauso, o nuo ingredientų joje.
Pastose dažnai sodium lauryl sulfate būna, kuris dirgina odą. Dermatitas gali ir nuo pastai skonio suteikiančių ingredientų atsirasti (pvz., pipirmėtės). Fluoridas- irgi dirginantis, gali kimšti poras. Taip kad galit keisti pastas, bet jei ingreidnetai -tie patys- vis tiek spuogai gali kilti ax.gif Tad jei grynai tik apie burną spuogai kyla- gali būti, kad ir pasta kalta.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 02 24, 22:23)
Pastose dažnai sodium lauryl sulfate būna, kuris dirgina odą. Dermatitas gali ir nuo pastai skonio suteikiančių ingredientų atsirasti (pvz., pipirmėtės). Fluoridas- irgi dirginantis, gali kimšti poras. Taip kad galit keisti pastas, bet jei ingreidnetai -tie patys- vis tiek spuogai gali kilti ax.gif Tad jei grynai tik apie burną spuogai kyla- gali būti, kad ir pasta kalta.

Labai aciu smile.gif begu ziuret kokie ingredientai mano dantu pastoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 02 24, 22:23)

O jei toks keistas dalykas apie burna, sausa deme rausva jau ilgiau ne menesi, gal irgi pasta gali but kalta? Bet juk valantis stengiesi, kad kuo maziau priliesti. Tai nezinau kas yra.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2011 02 25, 11:55)
O jei toks keistas dalykas apie burna, sausa deme rausva jau ilgiau ne menesi, gal irgi pasta gali but kalta? Bet juk valantis stengiesi, kad kuo maziau priliesti. Tai nezinau kas yra.

Žinokit, man lygiai tokia pati buvo atsiradusi (grynai žemiau lūpos kampučio). Vis tai paaštrėdavo, tai pranykdavo. Jos atsikračiau tik kai pradėjau veido rūgštinius valymus darytis. Manau, kad arba nuo pastos atsirado, arba gal miegant seilės teka pro šoną (seilės turi bazinį ph, kas gali dirginti, sausinti odą).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 25 vasario 2011 - 21:41
QUOTE(himalaia @ 2011 02 25, 22:40)
Žinokit, man lygiai tokia pati buvo atsiradusi (grynai žemiau lūpos kampučio). Vis tai paaštrėdavo, tai pranykdavo. Jos atsikračiau tik kai pradėjau veido rūgštinius valymus darytis. Manau, kad arba nuo pastos atsirado, arba gal miegant seilės teka pro šoną (seilės turi bazinį ph, kas gali dirginti, sausinti odą).

Taip taip, lygiai taip pat. Tik idomu, kaip rugstiniai valymai nesuerzindavo, juk ta vietele dar ir pleiskanoja truputi. Lyg lupasi. Mano oda dazniausiai riebi yra, ir ikstiru yra, o baigiantis ziemai plius prie to dar sausa pasidaro. Nors inkstirai ir nedingsta blink.gif Tokia nelabai gera. Manau dregmes truksta. Galvojau, kad cia gal liga kokia odos. Bet, kad ne...Sunku ziemai baigiantis man tvarkytis.
Atsakyti