Įkraunama...
Įkraunama...

Inkštirai

QUOTE(Pupa Oga @ 2011 02 11, 19:56)
Man atrodo, kad pas jus senas, įsišaknyjęs riebus krienas įsikūrė, kuris turi "subręsti"  - na kaip kad pūlinys (nežianau ar esate tokį turėjusi), tik pas pačia jis gal mažesnis, tačiau turintis savo šaknį vistiek. Ir manau, kad kilputė nepadės. Pabandykite patepti A&D vitamino tepaliuku (būna Euro vaistinėje tokia popierinė pakuotė apie 1,30 Lt kainuoja) - man jis padeda tokias slyvas greičiau pribrandinti, arba, kartais net ir sunyksta jos. Šis tepaliukas skaidrus, tad net dienos metu galima jo užsitepus bimbinėti  mirksiukas.gif
Sėkmės skerdynėse!
Papildyta:

blink.gif tokia aštri jinai? Kažin ar man skriaust save. Aišq, nepabandęs nežinosi, bet jau taip baugu daros, nes mano oda tai vaje kokia inoringa... Net nuo to Clarity kartais plona odelė ima lupinėtis ant nosies, tai negaliu teptis kasdien ryte ir vakare, kaip kad rašoma informacinėje etiketėje. Iriska, o veido valymo salone jūs nesidarote?
Papildyta:
P.S. dermabrazija - tai odos pylingas mechaniniu būdu.  smile.gif

Jo mano tas pagaliukas astrus.
Mano oda neproblemine. Tin tie inkstirai doh.gif tai nekarto nebuvau pas kosmetologe blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2011 02 11, 19:09)
Jo mano tas pagaliukas astrus.
Mano oda neproblemine. Tin tie inkstirai  doh.gif tai nekarto nebuvau pas kosmetologe blush2.gif

Na mano oda taip pat nėr probleminė pfu pfu pfu blush2.gif , bet aš maniau, kad gal kosmetologė man tuos šlykštukus išnaikins ilgesniam laikui taip, kad man nereiktų vargti kiekvieną dieną su jais. Nes atima laiko tie...uch, jau net nebesinori jų vardo ištarti.... doh.gif
Atsakyti
Bandžiau juodo molio kaukes, turėjo inkštirus išvalyti, tai labai padaugėjo visokių spuogų, nusikasiau ir nusprendžiau nebenaudoti to molio doh.gif
Atsakyti
Ogal galit pasidalinti patirtimi kaip kovojat su randeliais nuo spuogų ir inkštirų blush2.gif aš dar pauglystėj jų prisidirbau darbuodamasi pirštais, tai kuo toliau, tuo jie man ryškesni atrodo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2011 02 11, 08:08)
man po tos kilpeles oda nusilupo nuo nosies ir smakro. Beja baisiai skausminga man ta procedura. verysad.gif
Labai nespaudziau veidas buvo slapias. g.gif

Reiškias neteisingai naudojat ir per daug spaudžiat.
Aišku, kiekvieno oda skirtinga (pvz., man ant smakro tik skauda spaudžiant, todėl jo dažniausiai net neliečiu), bet negalima taip stipriai spausti, kad net oda nusiluptų. Jei neišsispaudžia gana intensyviai, bet tuo pačiu ir švelniai (gali likti raudonumas po spaudimo, be turėtų jis po kelių valandų išnykti) spaudžiant, reiškia reikia labiau "pribrandinti" ar išmirkyti inkštirus geriau.
Be to, prieš spaudinėjant reikia odą atitinkamai paruošti... Suminkštinti (pvz., šiltu rankšluosčiu), galbūt BHA panaudoti, tada ilgainiui inkštirai minkštesni pasidaro, pradeda į paviršių lįsti ir juos lengviau išspausti, nei giliai įsiraususius.

QUOTE(Pupa Oga @ 2011 02 11, 11:56)
P.S. dermabrazija - tai odos pylingas mechaniniu būdu.  smile.gif

Bet čia manau apie mikrodermabraziją kalbama buvo arba tiesiog scrubus, nes tikra dermabrazija yra odos nugramdymas iki gyvos mėsos. Mikrodermabrazija- tik paviršinės odos nuėmimas.

QUOTE(Largo @ 2011 02 11, 13:54)
Ogal galit pasidalinti patirtimi kaip kovojat su randeliais nuo spuogų ir inkštirų  blush2.gif  aš dar pauglystėj jų prisidirbau darbuodamasi pirštais, tai kuo toliau, tuo jie man ryškesni atrodo  verysad.gif

Yra tam atskiros temos: pigmentinės dėmės ir dėmės po spuogų.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 02 12, 02:43)
Reiškias neteisingai naudojat ir per daug spaudžiat.
Aišku, kiekvieno oda skirtinga (pvz., man ant smakro tik skauda spaudžiant, todėl jo dažniausiai net neliečiu), bet negalima taip stipriai spausti, kad net oda nusiluptų. Jei neišsispaudžia gana intensyviai, bet tuo pačiu ir švelniai (gali likti raudonumas po spaudimo, be turėtų jis po kelių valandų išnykti) spaudžiant, reiškia reikia labiau "pribrandinti" ar išmirkyti inkštirus geriau.
Be to, prieš spaudinėjant reikia odą atitinkamai paruošti... Suminkštinti (pvz., šiltu rankšluosčiu), galbūt BHA panaudoti, tada ilgainiui inkštirai minkštesni pasidaro, pradeda į paviršių lįsti ir juos lengviau išspausti, nei giliai įsiraususius.

Susidomėjau ir aš mirksiukas.gif Bet įdomu pasidarė, o ką ant odos tepti po procedūros, t. y. išspaudžius visas blogybes? g.gif Reikia kažkuo dezinfekuoti, bet jaučiu, tonikas tam netinka? Paskui gal molio kaukę užsidėti, ar kremo patepti... Bet visko pritepus, ar oda nesusierzins g.gif Kažkaip čia man ir neaišku g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzinetata: 12 vasario 2011 - 04:44
QUOTE(Dzinetata @ 2011 02 11, 21:44)
Susidomėjau ir aš  mirksiukas.gif  Bet įdomu pasidarė, o ką ant odos tepti po procedūros, t. y. išspaudžius visas blogybes?  g.gif  Reikia kažkuo dezinfekuoti, bet jaučiu, tonikas tam netinka? Paskui gal molio kaukę užsidėti, ar kremo patepti... Bet visko pritepus, ar oda nesusierzins  g.gif  Kažkaip čia man ir neaišku  g.gif

Aš tiek prieš, tiek po naudoju benzoilo peroksido priemonę (ją po kurio laiko nuplaunu), tada BHA gelį (BHA irgi turi lengvą antimikrobinį poveikį bei mažina uždegimą, sudirgimą).
Tonikas, jei yra alkoholio pagrindu, tinka dezinfekcijai, bet gali odą išdžiovinti.
Aš molio kaukę dedu prieš dezinfekciją, t.y. po spaudinėjimų. Nuėmus kaukę dezinfekuoju, palaukiu, kol BHA gelis susigers, tada drėkinu, raminu odą.
Jei priemonės tinkamos naudojamos, odą turėtų ne tik kad nesusierzinti, bet ir nusiraminti užtepus.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 02 12, 07:38)
Aš tiek prieš, tiek po naudoju benzoilo peroksido priemonę (ją po kurio laiko nuplaunu), tada BHA gelį (BHA irgi turi lengvą antimikrobinį poveikį bei mažina uždegimą, sudirgimą).
Tonikas, jei yra alkoholio pagrindu, tinka dezinfekcijai, bet gali odą išdžiovinti.
Aš molio kaukę dedu prieš dezinfekciją, t.y. po spaudinėjimų. Nuėmus kaukę dezinfekuoju, palaukiu, kol BHA gelis susigers, tada drėkinu, raminu odą.
Jei priemonės tinkamos naudojamos, odą turėtų ne tik kad nesusierzinti, bet ir nusiraminti užtepus.

Perkračiau internetą, išsiaiškinau kas yra kas, bet dabar svarstau, kurios firmos BHA losjoną įsigyti g.gif
O tonikas mano yra glikolio rūgšties pagrindu, dar įeina vanduo, alijosiaus gelis, greipfrutu ekstraktas. Kažin, ar nesudubliuos rūgštys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinetata @ 2011 02 12, 14:20)
Perkračiau internetą, išsiaiškinau kas yra kas, bet dabar svarstau, kurios firmos BHA losjoną įsigyti  g.gif
O tonikas mano yra glikolio rūgšties pagrindu, dar įeina vanduo, alijosiaus gelis, greipfrutu ekstraktas. Kažin, ar nesudubliuos rūgštys  g.gif

A iš ko renkatės? smile.gif Rasos nebloga priemonė šiaip, ir pigi, ir siųstis nereikia.

Jei naudojamos ir AHA, ir BHA- nesusidubliuos, nes jos truputį skirtingai veikia. Tik klausimas, ar jūsų odai to reikia ir ar nebus per daug.
Atsakyti
o as vakar atradau savo nuolat naudojama manikiuro rinkinely ta kilpele biggrin.gif pries tai galvodavau kam ji skirta biggrin.gif o dar norejau ieskot parduotuvese pirkti, o buvo po ranka doh.gif tai naudojau snd,nelabai maloni procedura,bet man patiko,nes tikrai neblogai isvale smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ebru @ 2011 02 13, 19:15)
o as vakar atradau savo nuolat naudojama manikiuro rinkinely ta kilpele biggrin.gif pries tai galvodavau kam ji skirta biggrin.gif o dar norejau ieskot parduotuvese pirkti, o buvo po ranka  doh.gif  tai naudojau snd,nelabai maloni procedura,bet man patiko,nes tikrai neblogai isvale smile.gif

Nemalonu, bet gera ta kilpelė. Aš nebeįsivaizduoju gyvenimo be jos wink.gif visokius juodus inkštirus tuoj pat pavalau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 02 13, 07:26)
A iš ko renkatės? smile.gif Rasos nebloga priemonė šiaip, ir pigi, ir siųstis nereikia.

Jei naudojamos ir AHA, ir BHA- nesusidubliuos, nes jos truputį skirtingai veikia. Tik klausimas, ar jūsų odai to reikia ir ar nebus per daug.

Nelabai aš randu BHA gelio įvairesnių firmų pasirinkimo, tik dvi g.gif Gal teks pirkti rasos, nors abejoju aš šio vardo priemonių kokybe. Na, bet bus proga pabandyti, gal nuomonė pasikeis.
Nežinau, kiek man čia ko reikia, bet pasirodo, turėjau iš anksčiau nusipirkusi AKNE BP5. O, kad mano turimas tonikas su rūgštimis, irgi supratau tik užsukusi į šią temą. Bet galvoju, kad nemaišysiu AHA rūgščių su BHA, nusipirksiu dar rasos gelį ir bandysiu valymo procedūras. Prieš tam tikras dienas gerokai išberia, negaliu to pakęsti ax.gif Tiesa, dar ir molio reikia biggrin.gif
Atsakyti